Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Χαλκιδική: Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω των βροχοπτώσεων

 Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Νέων Μουδανιών – Κασσάνδρας έχουν προκαλέσει οι συνεχείς βροχοπτώσεις που πλήττουν τη Χαλκιδική τις τελευταίες ημέρες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί εδώ και πέντε μέρες στο τμήμα της εθνικής οδού από τη Νέα Φώκαια έως την Άθυτο λόγω καθίζησης του οδοστρώματος. Η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται από τον παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Σάνης.

Γιώργος Πιπερόπουλος: Τηλεπαράθυρα ή καρέκλες… εργασίας;

Τηλεπαράθυρα ή καρέκλες… εργασίας;

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

(Ομολογώ ότι με βρήκε απόλυτα ΣΥΜΦΩΝΟ η προτροπή του Πρωθυπουργού μας κ Αλέξη Τσίπρα στα μέλη του Υπουργικού του Συμβουλίου χτες Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου για «λιγότερα συνθήματα και πιο πολύ δουλειά» ή, το είπε και αυτό, για «λιγότερο χρόνο στα ραδιο - τηλεπαράθυρα και πιο πολύ χρόνο στις καρέκλες…εργασίας!» Έχω γράψει σχετικά στα ελληνικά και διεθνή blogs 20 Σεπτεμβρίου 2010 και είχε αναδημοσιευθεί στις 20 Οκτωβρίου 2011…)

…..Η τηλεόραση, στην εποχή μας, λειτουργώντας με πλήρη γνώση και πολύ συχνά με εσκεμμένη κατάχρηση ψυχολογικών και κοινωνιολογικών τεχνικών, στρατηγικών και θεωριών μεθοδικά και ανελέητα μας  «εξοικειώνει» με όσα, όσους και οτιδήποτε οι ιδιοκτήτες των καναλιών και οι παραγωγοί εκπομπών επιθυμούν να μας εξοικειώσουν και,