Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Συρτός Μακεδονίας

Το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Αργώ

κλικ στο πρωτοσέλιδο για μεγέθυνση

Δημοσκοπήσεις MRB, Marc, Alco για τις Κυριακάτικες εφημερίδες




Πηγή: Ελληνικό Καφενείο

Η μεγάλη άνοδος έχει γίνει εδώ και μέρες. Είναι ξεκάθαρο ποιός θα είναι ο νέος Ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας.

Μια παράκληση προς τους φίλους του Αντώνη Σαμαρά, μην απαντάτε σε προκλήσεις, μην παρασύρεστε σε ανούσιους διαλόγους που τραυματίζουν τη βάση. Όλοι είμαστε συναγωνιστές, εχθρός δεν είναι οι Νεοδημοκράτες που υποστηρίζουν τους δύο άλλους υποψηφίους.

Ακόμα πιο ψηλά με Αντώνη Σαμαρά - Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς

Εξελέγησαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Καρναβαλικών Εκδηλώσεων του Διευρυμένου Δήμου Πολυγύρου


Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν μετά τις χθεσινές εκλογές του Συλλόγου οι κάτωθι:

Τακτικά Μέλη Δ.Σ.

Σταμούλη Κάλλη

Χριστιανού Αγγελική

Ζαρίφη Αικατερίνη

Τσερβελής Ιωακείμ

Χλιάπα Σοφία

Χαλκιάς Νικόλαος

Κεριαζάκου Σόνια


Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ.

Νικολούδης Αστέριος

Σαμαρά Σούλα


Μετά την πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, θα καθοριστούν οι αρμοδιότητες για τα μέλη του.

Κηδεύτηκε η Αλίκη Καραμανλή




Φωτογραφίες: PHASMA/Α ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Κηδεύτηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα η Αλίκη Καραμανλή, η μητέρα του τέως πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή.

Η κα Καραμανλή, η οποία νοσηλευόταν με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» από τις 5 Οκτωβρίου, απεβίωσε χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ηλικία 90 ετών.

Στην κηδεία παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου καθώς και οι τρεις διεκδικητές της προεδρίας στη Νέα Δημοκρατία Ντόρα Μπακογιάννη, Αντώνης Σαμαράς και Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Γραφείο φίλων του Αντώνη Σαμαρά στην Κατερίνη


Γραφείο φίλων του Αντώνη Σαμαρά άρχισε να λειτουργεί στην οδό Γεωργάκη Ολυμπίου 16 στο κέντρο της Κατερίνης...

Οι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν αύριο στην Κατερίνη στη 1 το μεσημέρι στην "Εκάβη", όπου και θα μιλήσει στα πλαίσια της εκλογικής διαδικασίας για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας που θα κορυφωθεί με τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου που θα αναδείξουν το νέο πρόεδρο της παράταξης...

Πηγή: Λευτεριά

Αύριο στον Πολύγυρο ο Αντώνης


Χαλκιδικιώτες και Χαλκιδικιώτισσες όλοι αύριο να δώσουμε το παρόν στην ομιλία του αυριανού Ηγέτη της Δεξιάς Παράταξης Αντώνη Σαμαρά.

Όλοι στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου στις 19:00

Να μην λείψει κανένας. Να είμαστε όλοι εκεί.

Και που είστε, να έχουμε μαζί μας Ελληνικές σημαίες.

Να μην αφήσουμε τους Πιέριους να μας "περάσουν". Να έχουμε περισσότερο κόσμο.

Να μην λείψει κανείς.

Μεγαλειώδη υποδοχή ετοιμάζουν στον Αντώνη Σαμαρά αύριο στην Κατερίνη


"Στο πόδι" βρίσκονται οι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά στην Πιερία, προκειμένου να του ετοιμάσουν μεγαλειώδη υποδοχή αύριο στο συνεδριακό κέντρο της Κατερίνης, όπου και θα μιλήσει στη 1 το μεσημέρι στα πλαίσια της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου.

Στον ίδιο χώρο είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό και η Ντόρα Μπακογιάννη, οπότε αναμένεται να γίνει η σύγκριση των δύο συγκεντρώσεων.

Πάντως, οι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά στην Πιερία είναι πολύ αισιόδοξοι και για τη αυριανή συγκέντρωση, αλλά και για το αποτέλεσμα που θα προκύψει από την κάλπη στις 29 Νομεβρίου, αφού είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι εκείνος που θα αναδειχθεί νικηφόρος από την εκλογική εσωκομματική μάχη και θα αναλάβει τα ηνία της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: Λευτεριά

Ανακοίνωση


Χαιρόμαστε πολύ που η ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Χαλκιδικής δεν έχει στείλει ποτέ ανακοίνωση στο blog μας. Γιατί να στείλει σε εμάς; Εμείς είμαστε ένα ανεξάρτητο πατριωτικό blog.

Ούτε φυσικά θέλουμε να μας στείλει στο μέλλον, γιατί πολύ απλά δεν θα την δημοσιεύσουμε, είναι πάγια αρχή μας για την συγκεκριμένη ΝΟ.Δ.Ε.

Διέλυσαν τη Νέα Δημοκρατία, απαξίωσαν παλιούς αγωνιστές, τους απογοήτευσαν και τους έστειλαν στο σπίτι τους και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει το γαλάζιο κάστρο της Χαλκιδικής μέσα από τη ΝΟ.Δ.Ε.

Ειλικρινά κρίμα για την κατάντια τους.

Εξαίρεση στους παραπάνω κατά τη γνώμη μας είναι ο Απόστολος Φυργάδης, παλιός αγωνιστής και πάντα δίπλα στους Νεοδημοκράτες. Δεν έχει λείψει από κανέναν αγώνα.

Η "θυγατέρα" και η "διάσπαση"


Λέγεται, ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος σε ιδιωτικές συζητήσεις αποκάλυψε με τον γνωστό του χαιρέκακο τρόπο, ότι ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης, του εκμυστηρεύτηκε ότι η εκλογή της θυγατέρας του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος για την ενότητα και την επιβίωση του κόμματος.

Διότι σε διαφορετική περίπτωση, στην εκλογή του Αντώνη Σαμαρά δηλαδή, το ενδεχόμενο της διάσπασης είναι ορατό...Φαίνεται ότι η εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, δεν θα είναι τελικά μια ανυπόφορη διαδικασία για την κοινή γνώμη. Το πράγμα αποκτάει ενδιαφέρον...

Πηγή: Foreign Press

9,1% μπροστά ο Αντώνης στο αυριανό Πρώτο Θέμα

κλικ στο πρωτοσέλιδο για μεγέθυνση

Φύσηξε τσουνάμι, φύσηξε βοριάς
ο νέος μας Ηγέτης είναι ο Σαμαράς

Σήκω Διαμάντω - Δημοτικό Πελοποννήσου


Λάλατου Μήτρουμ λάλατου γιατί τα Ντοράκια βγάζουν πολύ πίκρα τις τελευταίες μέρες.

Αντώνης

Στο πλευρό της Ντόρας οι βαρόνοι, οι βαρονέτοι και οι βατοπεδινοί της ΝΔ


Το θέμα αυτό δημοσιεύτηκε στις 4/11/2009 με τον τίτλο “Ιερή συμμαχία βαρόνων, βαρονέτων και βατοπεδινών εναντίον Σαμαρά“. Ύστερα όμως απο την σημερινή προκλητική αναφορά της κ. Μπακογιάννη στα golden boys που στηρίζουν τάχα τον Σαμαρά, κρίνουμε σκόπιμη την επαναφορά του στο προσκήνιο:

Προσχωρώντας στο στρατόπεδο της Αγίας Οικογενείας ο Μιλτιάδης Έβερτ δήλωσε: «Η εκλογή της (κ. Μπακογιάννη) θα συμβάλει στην ενότητα της παράταξης και θα δημιουργήσει προοπτικές, ώστε η ΝΔ να επανέλθει στην κυβέρνηση».

Ενώ, καλωσορίζοντάς τον η κ. Μπακογιάννη δήλωσε κι αυτή : «Αποδεικνύει ξανά (ο Μ. Έβερτ) ότι αυτό που προσδιορίζει τις επιλογές όλων μας δεν είναι οι διαφορές του παρελθόντος, αλλά το ειλικρινές ενδιαφέρον για το μέλλον της παράταξης».

Η «ενότητα της παράταξης» λοιπόν και το «μέλλον» της και όχι οι (πολιτικές και επιχειρηματικές) «διαφορές του παρελθόντος» είναι οι λέξεις – κλειδιά που οδηγούν τις οικογένειες Μητσοτάκη και Έβερτ να συμπτύξουν μέτωπο – διότι περί αυτού πρόκειται – εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και του σαρωτικού κύματος αλλαγών που έρχεται μαζί του.

Στην πραγματικότητα βεβαίως εννοούν να ενώσουν τα συμφέροντά τους με σκοπό να διαφυλάξουν το μέλλον των παιδιών τους που κινδυνεύει πλέον σοβαρά.

Βλέπουμε έτσι να εκστρατεύει εναντίον του Αντώνη Σαμαρά ένα μέτωπο επιγόνων (γιων και θυγατέρων) εκείνων που παρέλαβαν από τον Ευάγγελο Αβέρωφ ένα στιβαρό κόμμα (δεν συζητάμε τώρα τις κάθετες ιδεολογικές μας διαφορές μαζί του) και παρέδωσαν στο νεοδημοκρατικό λαό έναν πεθαμένο συνασπισμό προσωπικών συμφερόντων για να τον θάψει με το 10,5% στις περασμένες εκλογές.

Συμπλέουν λοιπόν μαζί, σε μια απελπισμένη σταυροφορία κατά του Σαμαρά, τα παιδιά του Μητσοτάκη, η Ντόρα και ο Κυριάκος, η κόρη και ο γαμπρός του Έβερτ, ο γιος του Βαρβιτσιώτη, η κόρη του Κεφαλογιάννη, η κόρη της Πετραλιά – Stage. Όλων εκείνων δηλαδή και μερικών άλλων που οδήγησαν πριν από πολλά χρόνια τον Κ. Καραμανλή στην εξουσία ελπίζοντας ότι θα αποτελέσει τον εγγυητή των συμφερόντων τους.

Μπορούμε συνεπώς να εικάσουμε ότι ένα ανάλογο ντηλ έγινε τώρα και με τη Ντόρα. Η οποία προφανώς ανέλαβε να προστατέψει και να καλύψει τα παιδιά των γαλάζιων βαρόνων.

Ειρήσθω εν παρόδω, μόνο με τέτοια κακόφημα και κακοφορμισμένα ντηλ μπόρεσε ο Μητσοτακισμός από «συνιστώσα της ΝΔ» (που έλεγε προχθές και ο Μιχαλολιάκος) να εξελιχθεί σε βασική συνισταμένη της και να την οδηγήσει, μαζί με το «νεοκαραμανλισμό», στον ιδεολογικό ευνουχισμός της και τελικά στην πολιτική αυτοκτονία της.

Βεβαίως, μαζί με όλους αυτούς βλέπουμε στο πλευρό της Ντόρας σύσσωμη και την ομάδα των Βατοπεδινών. Ο Δούκας (ως εκπρόσωπος επίσης των ομολόγων μαζί με τον Αλογοσκούφη), ο Κοντός, ο Κιλτίδης κλπ.

Λίγο πιο πίσω προελαύνουν ο Μαγγίνας με τον Ινδό και ο Λυκουρέζος με την Ζήμενς και την Αιξωνή.

Α, ξέχασα και τον Παπαθανασίου ως εκπρόσωπο της οικονομικής αξιοπιστίας και ικανότητος.

Με λίγα λόγια, το «μέλλον» που επικαλείται συνεχώς η Ντόρα Μπακογιάννη δεν είναι κανένα άλλο από το πολύ γνωστό σε όλη την Ελλάδα παρελθόν. Από την άλωση του ΟΤΕ επι Οικουμενικής και κυβέρνησης Τζαννετάκη, μέχρι την ΑΓΕΤ της περιόδου 1990-93, την Ζήμενς, τα ομόλογα και το Βατοπέδι της νέας εποχής, αυτή η Νέα Δημοκρατία των Βαρόνων και βαρονέτων μόνο διαφθορά, διαπλοκή και σκάνδαλα μπορεί να παράγει.

Όλοι αυτοί έχουν ολοκληρώσει προ πολλού τον κύκλο τους . Και δεν χρειάζονται σε κανέναν πλέον. Ούτε καν στην πλουτοκρατία που συναναστρέφονται στα κλαμπ της Εκάλης και της Αράχοβας.

Και όπως έχουμε ξαναπεί το καλύτερο γι αυτούς είναι να αυτοσυνταξιοδοτηθούν, για να απολαύσουν όσα κέρδισαν τόσα χρόνια εις υγείαν των κορόιδων.

Διαφορετικά δεν υπάρχει πρόβλημα, θα τους συνταξιοδοτήσει οριστικά και αμετάκλητα η πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν σε λίγο.

Πηγή: Antinews