Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού στην Κωνσταντινούπολη


Αύριο, Δευτέρα 4 Μαρτίου, ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί για επίσκεψη εργασίας στην Κωνσταντινούπολη συνοδευόμενος από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, που θα συμμετάσχουν στη Β΄ Σύνοδο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Κατερίνη - Συνελήφθησαν 17 άτομα σε κυνομαχίες


Στη σύλληψη 17 ατόμων που συμμετείχαν σε κυνομαχίες προχώρησαν χθες, αστυνομικοί στην Κατερίνη.

Οι συλληφθέντες, 13 Έλληνες και τέσσερις υπήκοοι ΠΓΔΜ, ηλικίας 21 έως 55 ετών, παρακολουθούσαν μονομαχία ανάμεσα σε δύο σκύλους σε χώρο ιδιοκτησίας 25χρονης, η οποία διέφυγε τη σύλληψη.

Από την αστυνομική έρευνα στο σημείο και σε τρία οχήματα εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν επτά σκύλοι, εκ των οποίων ένας νεκρός. Οι σκύλοι παραδόθηκαν σε κτηνίατρο του δήμου Κατερίνης για περίθαλψη και διενέργεια εξετάσεων.

Αποθέωση στο ΠΑΣΟΚ για ΓΑΠ: «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός»!

Με ενθουσιασμό και συνθήματα έγινε δεκτός από τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας λίγο πριν αρχίσει η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Οι σύνεδροι φώναζαν το όνομά του «Παπανδρέου, Παπανδρέου» και συνθήματα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο, δυνατό» και «Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός».

Από την στιγμή που έφτασε έως την είσοδό του στην αίθουσα του συνεδρίου ο Γ.Παπανδρέου συνοδευόταν από μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Συγκέντρωση Μεταλλωρύχων στη Μεγάλη Παναγία (Φωτο)


Συγκέντρωση υπέρ της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού στη Βόρεια Χαλκιδική πραγματοποίησαν το Σάββατο το πρωί οι εργαζόμενοι της εταιρείας και κάτοικοι που είναι υπέρ της επένδυσης στη διασταύρωση της Μ. Παναγιάς.

Με κεντρικό σύνθημα "Είμαστε 5000 που θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία, όλοι μαζί φωνάζουμε το ναι στα μεταλλεία" εκατοντάδες κάτοικοι της Βορειονανατολικής Χαλκιδικής διατρανώνουν τη θέληση τους για ανάπτυξη, πρόοδο, εργασία και ευημερία.