Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Ημερίδα για το πρόγραμμα "Εξωστρέφεια ΙΙ" στον Πολύγυρο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘‘Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα’’ (ΕΠΑΝ ΙΙ) - ΕΦΕΠΑΕ, και τον Εμπορικό Σύλλογο Πολυγύρου

σας προσκαλούν στην

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 

που συνδιοργανώνουν με θέμα:

«Παρουσίαση προγράμματος : ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ»

30η μανιταρογιορτή και 6ο Αντάμωμα των Απανταχού Ταξιαρχιωτών


30η ΜΑΝΙΤΑΡΟΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ 6ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΑΞΙΑΡΙΩΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις στον Ταξιάρχη με μεγάλη επιτυχία και εκατοντάδες επισκέπτες που έφθασαν στο χωριό μας για να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, το ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο 6,7,8/9/2013 Το ξεκίνημα έγινε με τον Εσπερινό της Πέμπτης και τη Θεία λειτουργία της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή του κόσμου στη ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΕΝ ΧΩΝΑΙΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ. ''ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΔΙ '' και την Περιφορά της Ιεράς Εικόνας στους δρόμους του χωριού μας.

Έδεσαν τα μάτια του Αριστοτέλη στο Α.Π.Θ. (Video)


Αίσχος. Δημόσιοι Υπάλληλοι έδεσαν τα μάτια του ανδριάντα του Αριστοτέλη στο Α.Π.Θ.
Τον ανδριάντα δεν τον πλήρωσαν ούτε αυτοί, ούτε το Δημόσιο, αλλά ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης "Ο Αριστοτέλης".

Οι υπάλληλοι στο ΑΠΘ έδεσαν με ένα μαύρο πανί τα "μάτια" του Αριστοτέλη για "να μην βλέπει τι συμβαίνει στο δημόσιο πανεπιστήμιο, στον χώρο της Παιδείας και της γνώσης" όπως λένε…Δείτε στο video του THESSTODAY πως σκαρφάλωσε η νεαρή διαδηλώτρια στον αδριάντα του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου.

Θυμίζουμε ότι συγκεντρώσεις των διοικητικών υπαλλήλων πραγματοποιούνται τόσο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο όσο και στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησής τους ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Οι υπάλληλοι έδεσαν και τα μάτια του αδριάντα του Αλέξανδρου Παπαναστασίου ο οποίος το 1924 ως Πρωθυπουργός τότε αποφάσισε την ίδρυση του Πανεπιστημίου.