Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου για τις παράνομες κεραίες


Για την παράνομη τοποθέτηση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE στην οροφή των Super Market «Αρβανιτίδης», στις Καλύβες και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου με την υπ' αριθ. 231/31ης Μαΐου 2011 απόφασή του, εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα, με το οποίο:

Διαμαρτύρεται έντονα για παράνομη τοποθέτηση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE στην οροφή των Super Market «Αρβανιτίδης», στις Καλύβες και στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ο Δήμος Πολυγύρου καθιστά σαφές ότι είναι  ενάντια στην τοποθέτηση και λειτουργία της κεραίας καθώς και ενάντια στην εκ των υστέρων νομιμοποίησή της δια αδειοδότησης, ή δια οιουδήποτε άλλου τρόπου

Η φλόγα της ελπίδας στον Πολύγυρο


Με συγκίνηση και υπερηφάνεια ο Πολύγυρος θα υποδεχτεί στις 16 Ιουνίου 2011 τη Φλόγα της Ελπίδας. Ο συμβολισμός της είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Η Φλόγα θα φτάσει στην πόλη μας χάρη στους εθελοντές λαμπαδηδρόμους αστυνομικούς από όλο τον κόσμο που τη μετέφεραν μαζί με τους αθλητές Special Olympics. Τους ονομάζουμε Φύλακες της Ελπίδας και της αισιοδοξίας για έναν καλύτερο κόσμο.

Η Φλόγα της Ελπίδας θα ανάψει στον Ιερό Λόφο της Πνύκας στις 9 Ιουνίου 2011 και από εκεί θα ξεκινήσει το ταξίδι της από τη μία άκρη στην άλλη άκρη της Ελλάδας, αλλά και στην Κύπρο και στην Κωνσταντινούπολη, μεταφέροντας σε όλον τον κόσμο το μήνυμα των Αγώνων.

«Μπορεί να υπερψηφίσω το μεσοπρόθεσμο»


Δήλωση-βόμβα της βουλευτή της ΝΔ, Έλσας Παπαδημητρίου

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο η βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου να υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα, παρά την διακηρυγμένη αντίθεση του κόμματός της.

«Είμαι αποφασισμένη να βάλω την Ελλάδα πάνω από όλα με ότι αυτό συνεπάγεται», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ η κ. Παπαδημητρίου. Διατύπωσε αιχμές μάλιστα για την στάση του προέδρου της ΝΔ στο ζήτημα της συναίνεσης δηλώνοντας για τα όσα ανέφερε από το Ηράκλειο ο κ. Σαμαράς: «χθες το βράδυ από όσα άκουσα στην τηλεόραση από την Κρήτη πιστεύω ότι επανερχόμαστε σε ένα μεγάλο όχι».

Φυγάδεψαν με... καΐκι Ρ. Ζήση, Βρεττό, Γκερέκου και Δένδια υπό βροχή συνθημάτων από τους αγανακτισμένους!


Το πιο ηχηρό χαστούκι έδωσαν σήμερα το βράδυ εκατοντάδες κερκυραίοι στην κυβερνητική πολιτική, αποδοκιμάζοντας έντονα με συνθήματα και ιαχές υπουργούς της κυβέρνησης και βουλευτές οι οποίοι δειπνούσαν στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο στο Παλαιό Φρούριο.

Με τη διοργάνωση της Βουλής, παρετίθετο επίσημο δείπνο σε Ευρωπαίους βουλευτές που συμμετέχουν στις εργασίες της Επιτροπής Μετανάστευσης και προσφύγων του Συμβουλίου της Ευρώπης.