Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Μέλη της «Χρυσής Αυγής» έδειραν γιατρό που ζήτησε φακελάκι!

Γιατρό χειρούργο που αξίωσε φακελάκι 2.500 ευρώ για να εγχειρίσει ασθενή έδειραν μέσα στο γραφείο του, στο Νοσοκομείο του Ρίου, μέλη της «Χρυσής Αυγής» που εκλήθησαν στο Νοσοκομείο από τους συγγενείς του ασθενούς!

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Αλλαγή», το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μέρες και σχετική καταγγελία έγινε προφορικά τόσο στην Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ενοχλήθηκαν από την εκβιαστική συμπεριφορά του γιατρού.

Ωστόσο, αντί να απευθυνούν στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ή στην Αστυνομία προτίμησαν να «ενημερώσουν» την «Χρυσή Αυγή».

Τροχαίο Ατύχημα για τη βουλευτή Πιερίας, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου

Η βουλευτής ΝΔ Πιερίας Άννα Μάνη Παπαδημητρίου είχε χθες το βράδυ τροχαίο ατύχημα στην Αυστρία, όπου βρίσκεται με την οικογένειά της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βουλευτής παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σε διάβαση πεζών.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του βουλευτικού γραφείου της κ. Άννας Μάνη Παπαδημητρίου.

Πηγή: Λευτεριά

Τη συνδρομή της «Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα» στην προπαρασκευή της επένδυσης στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στρασβούργο, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τη συνδρομή της «Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα» στην προπαρασκευή της επένδυσης στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Θετική η απάντηση της ΕΕ στη σχετική πρόταση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Καθηγητή Ιωάννη Α. Τσουκαλά

Θετική είναι η απάντηση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Περιβάλλοντος, κ. Potočnik, στην πρόταση που υπέβαλε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Καθηγητής κος Ιωάννης Α. Τσουκαλάς, μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του Ευρ. Κοινοβουλίου για ανάληψη συμβουλευτικού ρόλου από την «Ομάδα Δράσης της Επιτροπής για την Ελλάδα» για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης για εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική και διασφάλιση τήρησης της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Άρχισε τα μαθήματα στο Χάρβαρντ ο Παπανδρέου

Σύμφωνα με το πρόγραμμα διδασκαλίας του επισκέπτη καθηγητή του Χάρβαρντ κ. Παπανδρέου, ο πρώην πρωθυπουργός έπιασε δουλειά απο χτές! Οι φοιτητές του είναι υψηλού επιπέδου και σ΄ αυτούς περιλαμβάνονται και αμερικανοί αξιωματούχοι, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα διά βίου μάθηση.

Τα μαθήματα άρχισαν, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, με την ανάλυση της βιβλιογραφίας στην οποία μπορούν να προστρέχουν οι φοιτητές. Εν συνεχεία δόθηκαν τα κεφάλαια στα οποία θα υπάρξουν συζητήσεις και κρίσεις. Η πρώτη διάλεξη του κ. Παπανδρέου αναφέρεται στην εμπειρία του από την κρίση, θα ακολουθήσουν, παράμετροι της κρίσης της ευρωζώνης και πως συνδέεται με την παγκόσμια κρίση.

Ο Καράογλου θα εγκαινιάσει ...Τουρκική έκθεση φωτογραφίας


Η Zaman,  Τουρκική εφημερίδα του πνευματικού ηγέτη του Ισλαμισμού και πάμπλουτου χρηματοδότη της "Μουσουλμανικής διείσδυσης" Φετουλάχ Γκιουλέν, γνωστού ως Χότζαεφέντη, διοργανώνει από τις 7 Σεπτεμβρίου, έως τις 22 Οκτωβρίου, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Χρόνος/Zaman/Στιγμές από την Τουρκία».

Η κατάλληλη έκθεση, στον κατάλληλο χρόνο δηλαδή: υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εορτάσουμε τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον Οθωμανικό ζυγό;

Την έκθεση θα εγκαινιάσει αύριο Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στις ...