Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Προκήρυξη 3ου Περίπλου Νήσου Διάπορου 7 Σεπτεμβρίου 2014

κλικ για μεγέθυνση

Αναβολή της σημερινής συναυλίας των Rusty Cadillac για το Σάββατο 23 Αυγούστου

Από το 6ο Φεστιβάλ Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται πως η για σήμερα προγραμματισμένη συναυλία του συγκροτήματος Rusty Cadillac αναβάλλεται.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 στις 21:15 στο πάρκο των Έξι Βρύσεων.

Οι Rusty Cadillac δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2012 στη Θεσσαλονίκη.

1ο Βραβείο Φλάουτου στη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Γρηγορία Παπαδοπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ο Βραβείο Φλάουτου στη μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, 
Γρηγορία Παπαδοπούλου

Το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό φλάουτου, στην 3η Διεθνή Θερινή Μουσική Ακαδημία, τα μαθήματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα από 12 έως 22 Ιουλίου, απέσπασε η μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου, Γρηγορία Παπαδοπούλου. Η διάκριση αυτή σε ένα διεθνή διαγωνισμό, όπου οι προϋποθέσεις συμμετοχής και ανταγωνισμού είναι εξαιρετικά αυστηρές και οι απαιτήσεις μεγάλες, είναι τιμητική για το Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου, για τη βραβευθείσα μαθήτρια και την καθηγήτριά της, Θεοδοσία Παπαδοπούλου.

"Πανσέληνος έρωτας" στη Νικήτη και στη Συκιά

Τη βραδιά ποίησης και τραγουδιού με τίτλο «Πανσέληνος Έρωτας» διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το Γυμνάσιο Νικήτης υπό την αιγίδα της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας με αφορμή την αυγουστιάκη πανσέληνο.

Η πρώτη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου, στις 21.00, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Νικήτης (κάτω από την εκκλησία του Αγ. Νικήτα) και η δεύτερη τη Δευτέρα 11 Αυγούστου, στις 21.30 στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Συκιάς.

Γιώργος Πιπερόπουλος: Πάντα συνεπής ο κ Λοβέρδος όταν μιλά για… «λεφτά!»

Πάντα συνεπής ο κ Λοβέρδος όταν μιλά για… «λεφτά!»

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

     Άκουσα τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας και συναδέλφου καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών κ Ανδρέα Λοβέρδου για τα οικονομικά προβλήματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και παραθέτω δύο παραγράφους από το σχετικό σημερινό άρθρο της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ:

    «Την απελευθέρωση των ερευνητικών κέντρων του ιδιωτικού δικαίου, των ινστιτούτων και των ειδικών λογαριασμών πανεπιστημίων, των ΤΕΙ και των ερευνητικών κέντρων που ανήκουν στο δημόσιο από την ενιαία αρχή πληρωμών ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Ανδ. Λοβέρδος.