Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Γ.Α.Π.: Το ξανασκέφτηκε και δεν παραιτείται, δήλωσε

 

Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του
Ο Γ.Α.Π. σε νέες περιπέτειες ...

Πολύ δράμα στο ΠΑΣΟΚ ...

Πρώτη φορά πρωθυπουργός υποβάλλει παραίτηση στον αρχηγό της αντιπολίτευσης


Ο Γιώργος είναι πρώην πρωθυπουργός. Και αυτό ισχύει είτε του το ζήτησε ο Σαμαράς ως προϋπόθεση για κυβέρνησης κοινής αποδοχής (όπως είναι η αλήθεια) είτε το έθεσε ο ίδιος ο ΓΑΠ (όπως ισχυρίσθηκε το Μαξίμου με καθυστέρηση τουλάχιστον 2 ωρών).

Ότι κι αν συνέβη, για πρώτη φορά καταγράφεται στα παγκόσμια χρονικά πρωθυπουργός να υποβάλλει παραίτηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από εκεί και πέρα αξίζει να ασχοληθούμε με τα τερτίπια του «συστήματος ΓΑΠ» που βλέπουν την εξουσία τους να φεύγει κάτω από τα πόδια τους. Το Μαξίμου άρχισε να λέει ότι η κυβέρνηση πρέπει να είναι για τουλάχιστον 2 χρόνια και να εφαρμόσει την πολιτική του Παπανδρέου, το Μνημόνιο 1, το μνημόνιο 2, το μεσοπρόθεσμο κ.λπ. Από κοντά και τα εξαπτέρυγα (Ντόρα) λένε ότι το διακύβευμα είναι να μην αλλάξει η πολιτική. Αλλά τότε γιατί έχουμε την κοινωνική αναταραχή; Πως μας προέκυψε η πολιτική κρίση;

Ετήσιο μνημόσηνο για τους εκτελεσθέντες από τα στρατεύματα κατοχής στη Μαραθούσα

Χάρρυ Κλυνν - Έλα να πρασινίσουμε

Ξ-έπεσαν


Φωνή λαού - Οργή Θεού


Έλληνες μες στα σκοτεινά δείχνουν τον δρόμο:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Για σένα θα δακρύσει από χαρά ο ήλιος


Οδυσσέας Ελύτης

Ποτάμια οργής, θάλασσα λαού


Σχέδιο διάλυσης της συγκέντρωσης, με συμπλοκές μεταξύ ομάδων ταραχοποιών και διμοιριών των ΜΑΤ που έπνιξαν το Σύνταγμα και την Πανεπιστημίου στα δακρυγόνα

Πλημμυρισμένη από τουλάχιστον 200.000 πολίτες ήταν η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι της Αθήνας, καθώς η προσέλευση του κόσμου, που διαμαρτύρεται για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που προωθείται, ήταν μαζική.

Με τους συγκεντρωμένους στην πλατεία, είχαν ενωθεί νωρίτερα και οι πολυπληθείς πορείες των συνδικάτων που κήρυξαν για σήμερα 24ωρη γενική απεργία. Ωστόσο, αμέσως μετά και την αποχώρηση της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, ξεκίνησαν εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ των αστυνομικών δυνάμεων και ομάδων αγνώστων.

Σαμαράς προς Παπανδρέου: φύγε από την πρωθυπουργία


Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε πάλι από τον Αντώνη Σαμαρά συναίνεση και κυβέρνηση κοινής αποδοχής. Ο αρχηγός της ΝΔ έθεσε δυο όρους: Να μην είναι ο ίδιος πρωθυπουργός και να γίνει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου.
Για συμμετοχή της ΝΔ σε μια κυβέρνηση κοινής αποδοχής , ο Α. Σαμαράς θέτει τους εξής όρους:
1. Ορίζοντας της θα είναι η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου
2. Μετά την επαναδιαπραγμάτευση εκλογές
3. Πρωθυπουργός πρόσωπο κοινής αποδοχής
4. Κατάργηση του νόμου για την λαθρομετανάστευση

Διαψεύδει τον Παπανδρέου η Νέα Δημοκρατία


Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Νέα Δημοκρατία διαψεύδει κατηγορηματικά τη δήλωση του Πρωθυπουργού που έκανε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι έχει έρθει είτε σήμερα, είτε τις προηγούμενες μέρες σε επικοινωνία με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

"Πολιόρκησαν" τα γραφεία των βουλευτών της Πιερίας οι Αγανακτισμένοι

"Εαν ψηφίσετε υπέρ του μνημονίου θα είστε ανεπιθύμητοι στην Πιερία"

Δυναμική συγκέντρωση και πορεία εκατοντάδων αγανακτισμένων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Κατερίνης με κατεύθυνση τα γραφεία των βουλευτών της Πιερίας (Αμοιρίδη, Παπαγεωργίου, Μίχου -ΠΑΣΟΚ- και Κώστα Κουκοδήμου -ΝΔ-, όπου πολιόρκησαν, φωνάζοντας συνθήματα τα βουλευτικά γραφεία και θηροκόλλησαν το ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης.

Σύνταγμα τώρα


Άξιος βουλευτής !