Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Σκοτωμός στο ΠΑΣΟΚ για το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου και Περιφερειάρχη στην Αθήνα


Ποιοι οι ενδιαφερόμενοι και τι προτιμά η οικογένεια Παπανδρέου

Δελεαστικότατη πλέον η προοπτική για αρκετά στελέχη των 2 μεγάλων κομμάτων να ηγηθούν του ψηφοδελτίου της υπο διαμόρφωση Περιφέρειας Αττικής! Έντονα φλερτάρουν από το ΠΑΣΟΚ ο νυν Νομάρχης Αθηνών Γ. Σγουρός , ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου αλλά και ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Η οικογένεια όμως Παπανδρέου φαίνεται να προτιμά το αγαπημένο της παιδί Σπύρο Κουβέλη. Την ίδια στιγμή για το Δήμο της Αθήνας με τα χίλια επιθυμούν τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αλλά και η Φώφη Γεννηματά με την οικογένεια να προτιμά σε αυτή την περίπτωση την Φώφη Γεννηματά!

Πηγή: Espresso news

Μάνου Χατζηδάκι: Οι αδερφές Τατά


Ορκος Ρέμου για πληρωμές!


Ταξίδι-αστραπή έκανε ο Αντώνης Ρέμος στη Θεσσαλονίκη, πήγε στην προπόνηση και δεσμεύτηκε στους παίκτες ότι θα πάρουν τα χρήματα τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι όρκος τιμής για εμένα».

Ο ΚΟΡΙΟΣ

Στο τραγούδι του πάντως «Ετσι ξαφνικά» τους παίρνει πίσω τους...όρκους! «Χίλιους όρκους πήρα πίσω και τολμώ να σ’ αγαπήσω Τα ‘χασα μου ήρθε ξαφνικά»...

Ο Ρέμος ενημέρωσε τους για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα σε όλους τους τομείς και τους είπε: «Υπάρχει μια προσωπική εγγύηση από εμένα για τις οικονομικές εκκρεμότητες. Μη σας απασχολεί αυτό. Ήδη άλλωστε κάποιοι πήρατε κάποια χρήματα. Θέλω να βοηθήσετε την ομάδα. Είναι όρκος τιμής για εμένα. Δείξετε αγωνιστικότητα». Μετά αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ επιστρέφοντας άμεσα στην Αθήνα.

Πηγή: Gazzetta

Τέλος εποχής για τα μηχανοκίνητα μέσα στις παρελάσεις


Αποκλειστικά πεζοπόρα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων θα συμμετέχουν στις παρελάσεις των εθνικών εορτών και επετείων, ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως τα μηχανοκίνητα μέσα των ενόπλων δυνάμεων πλέον θα επιδεικνύονται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους της έδρας τους. Όπως διευκρίνισε, η απόφαση αυτή ελήφθη για περιβαλλοντικούς αλλά και οικονομικούς λόγους. Η ηγεσία του υπουργείου διαβεβαιώνει ότι θα διασφαλιστεί η αποτελεσματική εκτέλεση του ψηφισμένου κρατικού προϋπολογισμού, που περικόπτει τις συνολικές δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατά 6,6%, με ιδιαίτερη έμφαση στις λειτουργικές δαπάνες οι οποίες περικόπτονται κατά 12,1%».

Σύμφωνα με πληροφορίες του FP θα υπάρξει γενικότερη αναδιοργάνωση και ανακατανομή των οικονομικών στο ελληνικό στράτευμα. Η χώρα μας σύμφωνα με στρατιωτικούς αναλυτές έχει το προνόμιο, να διαθέτει τους περισσότερους στρατηγούς σε αναλογία με τον πληθυσμό της μεταξύ των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ. Περικοπές και στα αυτοκίνητα για τη μεγαλύτερη μερίδα των αξιωματικών, καθώς μόνο οι ανώτατοι αξιωματικοί θα δικαιούνται στο μέλλον μετακινήσεις με αυτοκίνητα του στρατού.

Μία ακόμη από τις δαπάνες που κρίνονται υπερβολικές για τις Ένοπλες Δυνάμεις, είναι το επίδομα που δίνεται στους αξιωματικούς για να ράψουν τις στολές τους και ανέρχεται σε μερικές εκατοντάδες ευρώ για κάθε αξιωματικό. Η πολυτέλεια και τα μεγάλα έξοδα δεν θα έχουν θέση στις Ένοπλες Δυνάμεις, διαμηνύει η πολιτική ηγεσία. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης έγινε έξαλλος, όταν σε πρόσφατη επίσκεψη σε στρατόπεδο του Έβρου διαπίστωσε, ότι χρήματα που προοριζόταν για παράθυρα θαλάμων, κατέληξαν στην ανέγερση ναού.

«Από έναν τόσο έξυπνο άνθρωπο, όπως είναι ο κ. Βενιζέλος, δεν περιμέναμε να ακούσουμε μια τέτοια δικαιολογία. Θα ήταν πιο τίμιο εκ μέρους της Κυβέρνησης να έλεγαν ότι στα πλαίσια της αποεθνοποίησης πήραν αυτή την πρωτοβουλία. Εν πάση περιπτώσει για λόγους ισορροπίας να καθιερώσουν την συμμετοχή στις παρελάσεις και αγημάτων λαθρομεταναστών».

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, Κωστής Αϊβαλιώτης αναφορικά με την ανακοίνωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, για την κατάργηση της συμμετοχής των μηχανοκίνητων μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων στις παρελάσεις για λόγους οικονομίας.

Πηγή: Foreign Press

Τρικυμία εν κρανίω Γιωργάκη στη Βουλή - Συνεχίζεται το πατατράκ για την κυβέρνηση


Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν στη Βουλή σήμερα το πρωί, όταν ο πρωθυπουργός απάντησε σε ερωτήσεις των πολιτικών αρχηγών. Μιλώντας για το αγροτικό, ο Γιωργάκης έδειχνε άγνοια του θέματος και προσπαθούσε να καλύψει την ανεπάρκειά του με ψευτοτσαμπουκάδες.

Μην καταλαβαίνοντας τί του έλεγαν οι ερωτώντες, έλεγε διάφορα άσχετα και ακαταλαβίστικα εκτός θέματος, με αποτέλεσμα σε μία στιγμή να επικρατήσει ατμόσφαιρα γηπεδική, όταν βουλευτές της αντιπολίτευσης τον διέκοψαν φωνάζοντάς του για αρκετή ώρα "εεεεεε", "ουουουου" κλπ. Η σύνδεση ήταν σε ζωντανή μετάδοση και ευτυχώς τα είδαμε. Έχουμε περιέργεια αν τα ασφυκτικά ελεγχόμενα από το ΠΑΣΟΚ ΜΜΕ θα ξαναδείξουν αυτά τα αποσπάσματα στα δελτία ειδήσεων...


Εντωμεταξύ, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απάντηση της υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατ. Μπατζελή ότι δεν καταδέχεται να μιλήσει φέτος με τους αγρότες επειδή πλέον είναι υπουργός (!!!), όταν χθες βράδυ ερωτήθηκε στην κρατική ΝΕΤ για τη διαφορετική στάση της φέτος, ενώ πέρυσι επισκεπτόταν τα μπλόκα και ήταν αγκαλιές και φιλάκια με τους αγρότες...

Την αρνητική κατάσταση επιτείνει για την κυβέρνηση και ο ορισμός του Πάγκαλου ως χειριστή της υπόθεσης. Ο Γιωργάκης ανέθεσε στον Πάγκαλο να βγει και να κάνει τον μπαμπούλα στους αγρότες, να τους απειλήσει και να τους βρίσει. Ως γνωστόν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι κόκκινο πανί για κάθε κοινωνική και επαγγελματική κατηγορία και, συνεπώς, μόνο όξυνση θα προκαλέσει η ενασχόλησή του και με αυτό το θέμα. Για να μη λέει η κυβέρνηση ότι δήθεν κάνει κινήσεις καλής θέλησης... Το αντίθετο κάνει...


Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα μπλόκα πληθαίνουν σε όλη τη χώρα, οι αγρότες αντιστέκονται στις πράσινες φοβέρες, πολίτες απλοί προσέρχονται στα μπλόκα για στήριξη. Μακάρι όλες οι επαγγελματικές κατηγορίες να αρχίσουν διαμαρτυρίες και αντίσταση προς την κυβέρνηση. Πάνω από όλα η πατρίδα. Και για το καλό της πατρίδας, για να μην μπορέσει η κυβέρνηση να περάσει το νομοσχέδιο που δίνει την πατρίδα μας στους λαθρομετανάστες, είναι απαραίτητο να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση και να οδηγηθεί σε παραίτηση.

Πηγή: Πατριωτικός Λόγος

Την Ορμύλια αντιμετωπίζει ο Α.Ο.Π. το Σάββατο


Μετά την νίκη επι της ομάδας του Μαρμαρά με σκορ 69-42, η αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα Ανδρών Μπάσκετ Χαλκιδικής συνεχίζεται και η ομάδα του Α.Ο.Π αντιμετωπίζει για την 13η αγωνιστική στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουδανιών το Σάββατο 23/1 και ώρα 16:30 την ομάδα της Ορμύλιας.

Ακολουθει την Τετάρτη 27/1 στο κλειστο της Τριγλίας και ώρα 19.00 το εξ αναβολής παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα( το γνώστο συμβάν απο το πρώτο γύρο ως ”κατέβασμα του γενικού”).

Η ομάδα θα χρειαστεί την βοήθεια των φίλων της στους προσεχείς αγώνες για να συνεχίσει το σερί των νικών, που θα την επαναφέρουν στη 1η θέση της βαθμολογίας.

Σκέψεις για εκλογές τον Μάρτιο κυκλοφορούν στη ΝΔ


Χαμηλό βαρομετρικό επικρατεί στη ΝΔ, λίγες ώρες πριν από την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος υπό την ηγεσία του κ. Αντώνη Σαμαρά. Όπως γράφουμε αλλού, αιτία τα προβλήματα που δημιουργούν συνεχώς τα μέλη της Οικογένειας Μητσοτάκη και προσκείμενοι σε αυτήν βουλευτές με προφανή στόχο την μπαχαλοποίηση πρώτα της ΚΟ της ΝΔ και δεύτερον του κόμματος εν όψει Συνεδρίου.

Το πρόβλημα λαμβάνει πλέον κομβικές διαστάσεις. Ο Σαμαράς εξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία από την λαϊκή βάση, αλλά είναι αναγκασμένος να ηγείται μιας κοινοβουλευτικής ομάδας και ενός κομματικού μηχανισμού που δεν ελέγχει. Αν επιχειρήσει να περάσει τις θέσεις του εκτός οργάνων θα κατηγορηθεί για αυταρχισμό και ότι λειτουργεί αρχηγικά. Αν ακολουθήσει την τακτική της συναινέσεως που ακολουθεί τώρα θα βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο καταψήφισης της προτάσεώς του, ή οριακής πλειοψηφίας.

Για να αλλάξει όμως την σύνθεση των οργάνων και να αναδείξει πρόσωπα που θα εκφράζουν το νέο πνεύμα θα πρέπει να περιμένει το Συνέδριο του Ιουνίου. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι, δηλαδή.

Έτσι τις τελευταίες ώρες πρόσωπα του σκληρού σαμαρικού πυρήνα άρχισαν να κυκλοφορούν την άποψη ότι δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να σηκώσει ο Σαμαράς το γάντι και να προκαλέσει εκλογές τον Μάρτιο, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στην περίπτωση αυτή και επειδή δεν έχει παρέλθει 18μηνο από τις 4/10 οι εκλογές θα διεξαχθούν με λίστα – δηλαδή ο Σαμαράς θα έχει την δυνατότητα να εκλέξει στην Βουλή νέους ανθρώπους για τη νέα εποχή και το κυριότερο ελεγχόμενους από τον ίδιο.

«Θέλουμε μια ΝΔ των 800.000 χιλιάδων ή μια ΝΔ των φθαρμένων υλικών» λένε χαρακτηριστικά

Οι ίδιοι κύκλοι παρατηρούν ότι και ο Γιώργος Παπανδρέου, που αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ, προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα από το γεύμα που παρέθεσε σε διευθυντικά στελέχη εφημερίδων ότι τυχόν καταψήφιση νομοσχεδίου θα σημαίνει προσφυγή στις κάλπες.

Σε κάθε περίπτωση προσθέτουμε εμείς το αποτέλεσμα της προηγούμενης εκλογικής αναμέτρησης δεν αντανακλά τον πραγματικό συσχετισμό δυνάμεων

Πηγή: Antinews

Εμείς φυσικά συμφωνούμε με την εισήγηση του σκληρού "Σαμαρικού" πυρήνα. Άλλωστε το έχουμε προτείνει πρώτοι εμείς.

Δεν μπορούμε να μην συμφωνήσουμε σε μία τόσο ελκυστική και σωστή πρόταση των συνεργατών του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κόσμος προεκλογικά νόμιζε πως ο Παπανδρέου θα δώσει λεφτά, γιατί έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν. Επίσης νόμιζε πως η Νέα Δημοκρατία θα βάλει φορολογία σε περίπτωση εκλογής της.

Κορόιδεψαν και ξεγέλασαν τον κόσμο και του υφάρπαξαν την ψήφο.

Όπως εκβίαζαν με την εκλογή Προέδρου και οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές, να κάνει το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία τώρα.

Η εικόνα μας… καθοδηγεί!


Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Οι αγρότες, ξανά, στους δρόμους μιας Ελλάδας χτυπημένης από χαμηλό οικονομικό και ατμοσφαιρικό βαρομετρικό, κομμένης σε πολλά κομμάτια αφού είχε κοπεί στα δύο με τις κατολισθήσεις στα Τέμπη και στη θαλπωρή των τηλεοπτικών στούντιο μεσαία και μεγάλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστούν στα τηλεοπτικά παράθυρα βοηθούμενοι από δημοσιογράφους που ΔΕΝ κρύβουν καθόλου τις πολιτικές τους πεποιθήσεις αλλά, τουναντίον, προβάλλουν ηχηρά την Κομματική τους ταυτότητα!...

Στα ίδια «πάνελ» κάποιοι από τους γνωστούς και τηλεοπτικά «επιφανείς» της Νέας Δημοκρατίας τους «κοντράρουν» ενώ και οι «αναγνωρίσιμοι» των Κομμάτων της ήσσονος Αντιπολίτευσης συμμετέχουν και αυτοί στις τηλεοπτικές «παρέες» από τις μικρές πρωινές μέχρι τις μεγάλες νυχτερινές ώρες…

Δικαίως, νομίζω, μου έρχονται στο νου πασίγνωστα λαϊκά μας ρητά… όπως «άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» ή ακόμη και «τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου» και τελικά «Τι είχες Γιάννη ‘μ, τι είχα πάντα…»

Βλέπουμε πάλι το ίδιο έργο αλλά στις μουσικές καρέκλες της εξουσίας το ΠΑΣΟΚ που χτες ήταν Αντιπολότευση τώρα είναι Κυβέρνηση και η Ν.Δ. από χτεσινή Κυβέρνηση είναι τώρα Αντιπολίτευση...

Και η ελληνική Τηλεόραση, πάντα η ίδια, και οι δημοσιογράφοι πάντα στον ίδιο ρόλο των...καθοδηγητών-διαμορφωτών της κοινής γνώμης!

Εκτιμώ ότι μάλλον βιάστηκε ο Orwell να δώσει το «1984» ως τίτλο του γνωστού βιβλίου του, αλλά τώρα πλέον στις δεκαετίες μετά το πέρασμα της χρονιάς του 1984 δικαιώθηκε περίτρανα για τον «Μεγάλο Αδελφό» και τη δύναμη της Τηλεόρασης να καθοδηγεί την «κοινή γνώμη» σε στόχους επιθυμητούς καθώς, αποδεχόμενη την προπαγάνδα ως ενημέρωση, συναρπάζεται, ακολουθεί άβουλα, αξιολογεί άκριτα, υιοθετεί ασυλλόγιστα!..

Ζούμε τώρα τελευταία οι Έλληνες τηλεθεατές μια ιδιόμορφη τραγωδία με άγνωστες δραματικές προεκτάσεις που αδυνατούμε να συλλάβουμε, να κατανοήσουμε και στο μέτρο που το επιτάσσουν οι περιστάσεις και το απαιτούν οι – «ου μενετοί» – καιροί, να ερμηνεύσουμε παραγωγικά. Δραματικά πρόσωπα του τηλεοπτικού «κανιβαλισμού», αφού ξεγυμνώθηκαν περίτεχνα από το «απυρόβλητο» τώρα πια και η Εκκλησία και η Δικαιοσύνη ακολουθώντας την επιβληθείσα από αδιόρατα Κέντρα Εξουσίας πορεία «απαξίωσης» θεσμών και δομών της Πολιτικής, της Οικογένειας, της Παιδείας, της Αστυνομίας, της Δημοσιογραφίας!…

Εμείς, παθητικό φιλοθεάμον τηλεοπτικό κοινό, εισπράττουμε την εικόνα, βιώνουμε την αηδία, φουντώνουμε με θυμό, ζητάμε εξιλέωση με παραδειγματική τιμωρία (από ποιόν αλήθεια) που θα επιφέρει την «…των τοιούτων παθημάτων κάθαρση!…»

Στην προσπάθειά να ερμηνεύσω το προχτές, το χτες και το σήμερα
(θυμηθείτε πώς αντιμετωπίζουν τα Αγροτικά μπλόκα Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση) στέκομαι στην τηλεοπτική εικόνα, στο Βρετανικό διαφημιστικό σποτ που δείχνει 3 σκηνές σε αντίστροφη εξέλιξη, πηγαίνοντας δηλαδή από το τέλος προς την αρχή.

Σκηνή τρίτη, ένας νεαρός με δερμάτινο μπουφάν και μαλλί «καρφάκια» σπρώχνει βίαια έναν καθώς πρέπει μπίζνεσμαν από τα χέρια του οποίου φεύγει ο μαύρος χαρτοφύλακας που κρατούσε.

Σκηνή δεύτερη, ο νεαρός φαίνεται καθώς τρέχει προφανώς για να επιτεθεί στον συγκεκριμένο μπίζνεσμαν που περπατά ανέμελος στο πεζοδρόμιο μιας λονδρέζικης λεωφόρου.

Σκηνή πρώτη, ο νεαρός που περπατά με τη φίλη του πίσω από τον μπίζνεσμαν αντιλαμβάνεται ότι αρχίζει να καταρρέει η μαρκίζα ενός κτιρίου και καθώς δεν το έχει αντιληφθεί ο προπορευόμενος μπίζνεσμαν εάν κάποιος δεν το προλάβει σίγουρα μπορεί να τον θανατώσει!

Αντιλαμβανόμενος το επερχόμενο κακό ο νεαρός με την «χίπη» εμφάνιση αφήνει το χέρι της φίλης του και ΤΡΕΧΕΙ σαν τρελός για να αποτρέψει τον κίνδυνο, να σώσει μια ζωή!..

Στη χώρα που γέννησε τη λογική και πολέμησε το σόφισμα, στο Λαό που ξεπέρασε το ένστικτο της επιβίωσης θυσιάζοντας ζωές «για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την ελευθερία» φαντάζομαι σχεδόν με τρόμο μια «τηλεόραση–έπιπλο» που στηρίζεται σε 4 πόδια από τα οποία το ένα είναι…σπασμένο! Στη θέση του ο ιδιοκτήτης της ΤιΒι για στήριγμα έβαλε τρία βιβλία: την Πολιτεία του Πλάτωνα, τα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη και την …Καινή Διαθήκη!

Τα συμπεράσματα για το ψέμα και τη δύναμη της τηλεοπτική εικόνας δικά σας…Την απόλυτη αλήθεια την γνωρίζει μόνο…Εκείνος!

Bloggers...γερά!!! Είστε πολύ χρήσιμοι...

Συνέλαβαν την τηλεπαρουσιάστρια για ηθική αυτουργία

Την Ελενα Σκορδέλη και τον αδερφό της συνέλαβε αργά χθες το βράδυ η κυπριακή Αστυνομία, μετά την ομολογία ενός εκ των δραστών που κρατούνται στις φυλακές για τον φόνο του Χατζηκωστή

Την Ελενα Σκορδέλη, τηλεπαρουσιάστρια και μέτοχο του συγκροτήματος «Δίας» και τον αδελφό της, συνέλαβε χθες τη νύχτα η Αστυνομία

Δραματικές εξελίξεις σημειώθηκαν αργά χθες βράδυ στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Κύπριου εκδότη, διευθύνοντος συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας», Αντη Χατζηκωστή.

Η Aστυνομία συνέλαβε τελικά την Ελενα Σκορδέλη, γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης και μέτοχο του τηλεοπτικού καναλιού του συγκροτήματος, το όνομα της οποίας είχε εμπλακεί από την αρχή στις έρευνες της Aστυνομίας, αλλά και τον αδελφό της Τάσο Κρασοπούλη, που θεωρούνται ύποπτοι ως οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος.

Οι συλλήψεις έγιναν ύστερα από ομολογία-σοκ του ενός από τους τρεις υπόπτους που κρατούνται ως οι εκτελεστές του φόνου, αλλά επίσημα η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ένας από τους τρεις που τελούν υπό οκταήμερη κράτηση (Θεοφάνης Χατζηγεωργίου, 29 χρόνων, Ανδρέας Γρηγορίου, 32 χρόνων, και Κώστας Προεστός, 37 χρόνων) «έσπασε» κατά τις πολύωρες εξαντλητικές ανακρίσεις και ομολόγησε τα πάντα. Δηλαδή, ενοχή στη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος από τους ίδιους το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου και κατονόμασε τη Σκορδέλη και τον αδελφό της Τάσο Κρασοπούλη ως τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από το «συμβόλαιο θανάτου» του άτυχου Αντη Χατζηκωστή, λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν. Ο ίδιος ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στην Αστυνομία πού βρίσκεται και το φονικό κοντόκαννο όπλο.

Επιβεβαίωση

Τις πληροφορίες για τις δύο νέες συλλήψεις, αλλά χωρίς να αναφέρεται σε ονόματα, επιβεβαίωσε χθες βράδυ και ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, υπουργός Εμπορίου Αντώνης Πασχαλίδης, εξερχόμενος από τον αστυνομικό σταθμό της Πύλης Πάφου, όπου μεταφέρθηκαν η Σκορδέλη και ο αδελφός της. Ο υπουργός δήλωσε ότι συνελήφθησαν δύο άτομα για την υπόθεση της δολοφονίας του Αντη Χατζηκωστή, τα οποία θα οδηγηθούν σήμερα Παρασκευή στο Δικαστήριο για την έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης. Ερωτηθείς κατά πόσο πρόκειται για τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Χατζηκωστή, ο κ. Πασχαλίδης απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε στο να επαναλάβει ότι «συνελήφθησαν δύο άτομα».

Η Αστυνομία ευελπιστεί τώρα και στη σύλληψη του καταζητούμενου τέταρτου υπόπτου, για τον οποίο εκδόθηκε ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης, τον 29χρονο Γρηγόρη Ξενοφώντος, από τη Λευκωσία. Ο Ξενοφώντος είχε αναχωρήσει στις 14 του μήνα για τη Μολδαβία από όπου κατάγεται η σύζυγός του, νόμιμα από το αεροδρόμιο της Λάρνακας, καθώς το όνομά του δεν βρισκόταν τη δεδομένη στιγμή στο «στοπ λιστ».

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πηγή: Έθνος

Ανατρεπτικές αλλαγές στην οργανωτική δομή της Ν.Δ.


Στην κατάργηση της θέσης του Γραμματέα του κόμματος προσανατολίζεται ο Αντώνης Σαμαράς

Σήμερα Παρασκευή, ο Αντώνης Σαμαράς, έχει συνάντηση με τους προέδρους των ΝΟΔΕ στους οποίους θα δώσει οδηγίες για την αναδιοργάνωση του κόμματος ανα την Ελλάδα και εκεί ίσως διαφανεί αυτό στο οποίο προσανατολίζεται:

Δηλ. κατάργηση του Γραμματέα του κόμματος, ίσως δε και κατάργηση της Κεντρικής Επιτροπής η άλλως στη μείωση των μελών της απο 500 σε 150 Θα αναβαθμίσει τις Γραμματείες του κόμματος, ως τομείς κομματικής δουλειάς και θέλει να επιβάλλει δημοψηφισματικού χαρακτήρα διαδικασίες, επειδή πιστεύει οτι "η βάση πρέπει να έχει λόγο για όλες τις σοβαρές αποφάσεις".

Οι σχεδιασμοί Σαμαρά συνδέονται με τον τρόπο λειτουργίας των Συντηρητικών της Βρετανίας, όπως και της Ιταλικής Κεντροαριστεράς.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε το Σάββατο που θα μιλήσει στην Κεντρική Επιτροπή, για τις επερχόμενες καταστατικές ανατροπές, που κατα πάσα πιθανότητα θα αφορούν και την θέσπιση Αντιπροέδρου του Κόμματος που θα καταλάβει προφανώς ο Δ.Αβραμόπουλος.

Πηγή: Πολιτικό Σαφάρι