Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του 2014

153 «ναι», 142 «όχι», ένα «παρών»

 Με 153 «ναι», 142 «όχι» και ένα «παρών» εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2014 από τη Βουλή. Απών από την ψηφοφορία ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Υπέρ ψήφισαν όλοι οι βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Κατά ψήφισαν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής, της ΔΗΜΑΡ, του ΚΚΕ, οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές και η ανεξάρτητη βουλευτής Θ. Τζάκρη. Παρών δήλωσε ο Ανεξάρτητος Δημοκρατικός βουλευτής Γ. Κασαπίδης.

Απουσίασαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος, Χρ. Παππάς, Γ. Λαγός.

Φονική ανταλλαγή πυροβολισμών στο Βροντερό Φλώρινας

Ένας 43χρονος αστυνομικός έπεσε νεκρός στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με δύο Αλβανούς κακοποιούς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, τις μεταμεσονύκτιες ώρες σε ορεινή περιοχή του Βροντερού Φλώρινας, κοντά στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και 2 ένοπλών Αλβανών, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 43χρονος υπαρχιφύλακας.

Όπως μετέδωσε το Mega νεκροί έπεσαν και οι δύο Αλβανοί.Ο νεκρός είναι συνοριοφύλακας του συνοριακού σταθμού Πύλης Φλώρινας. Λίγο πριν τη μια το πρωί, τρεις αστυνομικοί έφτασαν για έλεγχο σε μια καλύβα, σε μια περιοχή στη Φλώρινα.

Η συγκεκριμένη καλύβα, ελέγχεται κάθε φορά από τους συνοριοφύλακες.

Βυθίζεται και ανοίγει η γη, σε Λάρισα, Κιλελέρ, Τύρναβο και Τέμπη

ΤΟ ΙΓΜΕ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ

Συνεχής η ροή καθιζήσεων και ρωγμών, εδώ και τουλάχιστον δεκατρία χρόνια, λόγω της υπεράντλησης του υδροφόρου ορίζοντα και παρά τις προσπάθειες μείωσής της

Της Λένας Κισσάβου

Ορατοί παραμένουν οι κίνδυνοι καθώς συνεχίζεται το φαινόμενο των καθιζήσεων και των διαρρήξεων στην περιοχή της Λάρισας αλλά και σε ακόμη τρεις όμορους δήμους, με το πρόβλημα να εντοπίζεται εντονότερο στο Δήμο Κιλελέρ.

Σχετική επιτόπια έρευνα που είχε διενεργήσει το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και Μελετών (ΙΓΜΕ), το 2007, στην ίδια περιοχή,

Εορταστικό ωράριο Εμπορικού Συλλόγου Νέων Μουδανιών

κλικ για μεγέθυνση