Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εκπομπή "Ανατροπή"

Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Φιλοξενούμε σε αυτήν την έκτακτη «Ανατροπή» τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Αντώνη Σαμαρά. Κύριε Πρόεδρε, με την τρίτη, τρίτη και φαρμακερή. Είχαμε πει να το κάνουμε την Πέμπτη. Απεργούσαν οι τεχνικοί. Το πήγαμε την Παρασκευή, ξανά απεργούσαν οι τεχνικοί. Σήμερα παρόντων των τεχνικών μπορέσαμε να βρεθούμε να κάνουμε αυτή την κουβέντα.
Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Μπήκαμε στις Άγιες Ημέρες.

Γ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: Αυτό έχει ένα καλό, ότι πρόλαβα και σας άκουσα στο Αιγάλεω το Σάββατο. Στο Αιγάλεω είπατε 6 Μαΐου οι εκλογές έρχονται. Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, είναι κατά τη δήλωσή σας έως τώρα οι εκλογές 6 Μαΐου, και είπατε επίσης «θέλουν - δεν θέλουν κάποιοι». Υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν εκλογές ή μπορεί και να μη γίνουν εκλογές;

Η Βάνα Μπάρμπα στο ΛΑΟΣ

Καλωσορίζοντας την κ. Μπάρμπα στα ψηφοδέλτια του Κόμματος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Η κα Βάνα Μπάρμπα, εκτός από μία εξαιρετική καλλιτέχνης είναι και ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο. Χαίρομαι λοιπόν, που θα δώσει τη μάχη για τη Δημοκρατία, για τον Κοινοβουλευτισμό μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

 Θα είναι υποψήφια στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών και θα αναλάβει το χειρισμό των θεμάτων που άπτονται του Πολιτισμού. Βάνα Μπάρμπα καλώς ήλθες. “Καλό βόλι”».


Η κ. Βάνα Μπάρμπα δήλωσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, γιατί θέλω να είμαι σε ένα Κόμμα που πιστεύω ότι μπορεί να αφήσει χώρο σε νέους ανθρώπους και να βοηθήσουν στο κομμάτι του Κοινωνικού Πολιτισμού.

Αργύρης Λαφαζάνης: Μεγάλη επιτυχία η ένταξη του ΧΥΤΑ Αρναίας

κλικ για μεγέθυνση

Προς το troll του Πάνου Καμμένου :)

Πάνο μάζεψε το troll που αφήνει το ίδιο ακριβώς σχόλιο, υπέρ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε όλα τα θέματα που αφορούν άλλα κόμματα. Κατάντησε κουραστικό αυτό το troll. 

Αν νομίζεις ότι σου κάνει καλό, κάνεις μεγάλο λάθος.

Ούτως ή άλλως, είμαστε ένα blog που προβάλλει τις δραστηριότητες των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λαθραίες εξαγωγές ξυλείας στην Αλβανία

Λαθροϋλοτόμος συνελήφθη στην Καστοριά

Μανώλης Bάιας

Δεν έφταναν οι ορδές λαθροϋλοτόμων που αποψίλωσαν τα δάση της χώρας κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να βγάλουν κέρδη από την αυξημένη ζήτηση των καυσόξυλων λόγω της κρίσης, έχουμε και τις... λαθραίες εξαγωγές ελληνικής ξυλείας στην Αλβανία, από τους γείτονες που περνούν κρυφά στο έδαφος της χώρας.

Για αρκετούς μήνες, ένας 44χρονος Αλβανός, έκοβε τα δέντρα μιας αγροτικής περιοχής στην Ιεροπηγή της Καστοριάς, που μπαινόβγαινε ανενόχλητος στην Ελλάδα από μια μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση μαζί με το άλογό του.

Ψέματα Παπανδρέου με την κάλυψη της ΕΕ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Το γνωρίζαμε, αλλά πλέον υπάρχει και η χειροπιαστή απόδειξη:

Όσο εύκολο είναι να κατηγορηθεί ένας ολόκληρος λαός ως ψεύτης, απατεώνας, κλέφτης, τεμπέλης και διεφθαρμένος, άλλο τόσο δύσκολο είναι να αποδώσεις τις ίδιες κατηγορίες στους ηγέτες του.

Εδώ και δέκα μέρες η ΕΕ παρουσιάζει πανηγυρικά την περίφημη «Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών», που τέθηκε σε εφαρμογή την 1η Απριλίου, με συνεντεύξεις Τύπου στις Βρυξέλλες και στις πρωτεύουσες των χωρών-μελών.

Πρόκειται για την εφαρμογή πρόνοιας της Συνθήκης της Λισαβόνας, σύμφωνα με την οποία ένα εκατομμύριο πολίτες της ΕΕ μπορούν

Μασωνικά σύμβολα στο Συμβούλιο της Επικρατείας!

Μπαίνοντας στο κτίριο του Συμβουλίου Επικρατείας, το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς, είναι η προτομή του ιδρυτή του ανωτέρω δικαστηρίου, ο οποίος είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στο πλάι και δεξιά της προτομής, βγάλαμε αυτήν την φωτογραφία!!

Εμείς αυτή την φορά δεν θα ρωτήσουμε απλώς, τι δουλειά έχουν τέτοια σύμβολα μέσα στο ίδιο το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο, αλλά απαιτούμε , να ξηλωθούν. Τι δουλειά έχουν μασονικά σύμβολα, μέσα στο συμβούλιο της επικρατείας; ΕΕΕ;;;