Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Καρναβάλι με ...χιόνι στα Σήμαντρα!


Η Οικονομική κρίση και η χιονόπτωση  δεν πτόησε τους Σημαντρινούς που για μια ακόμη χρονιά απέδειξαν πως ξέρουν και γνωρίζουν από το καλό καρναβάλι!

Παρέλαση Αποκριάτικων αρμάτων με συνοδεία χιονιού, καθώς οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της περιοχής, δεν θυμούνται να έχει ξανασυμβεί αυτός ο …συνδυασμός.

Παρά τις άκρως αντίξοες συνθήκες όμως, εκατοντάδες άτομα, πέρα από τους διοργανωτές του Καρναβαλιού, αδιαφόρησαν για το χιόνι που έπεφτε και πραγματοποίησαν την παρέλαση των αρμάτων!

Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ για την ημέρα της γυναίκας


Κλικ για μεγέθυνση

Κάλιο αργά παρά ποτέ


Επιτέλους ο κ. Βασιλειάδης ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης Βορείου Πιερίας, ανακάλυψε ότι το νερό στο Φράγμα της Μορνας είναι ακατάλληλο για χρήση και τοποθέτησε στην είσοδο του δρόμου που οδηγεί στο Φράγμα ,την παραπάνω προειδοποίηση ....

Συμμετοχή του 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Θεσσαλονίκης στην 5η συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HID

Δελτίο τύπου

Συμμετοχή του 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Νεάπολη) Θεσσαλονίκης
στην 5η συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HID

Το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Νεάπολη) Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην διακρατική συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HID (Harnessing Intercultural Diversity), στο οποίο είναι ο συντονιστικός οργανισμός. Η συνάντηση διοργανώθηκε από τους Ισπανούς εταίρους, στη πόλη Cadiz της Ισπανίας, 16-20 Φεβρουαρίου 2011. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανασκόπηση των εργασιών που έχουν γίνει και ο συντονισμός των μελλοντικών. Το Σχολείο συμμετείχε με αντιπροσωπεία τεσσάρων (4) καθηγητών.

Σύμπτωση προβληματισμού κ Βενιζέλου & κ Αλ Σαλέχ…

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Λέει μια Κινεζική «κατάρα» που εκτοξεύεται δήθεν ως ΕΥΧΗ σε ανεπιθύμητους γείτονες:

"Εύχομαι να ζήσετε σε «ενδιαφέρουσες» εποχές και να μην διαθέτετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαχειριστείτε τις κρίσεις και τις προκλήσεις  τους..."

Όπως διαδόθηκε στην «μπλογκόσφαιρα», έγραψε, μεταξύ άλλων στη δική της ιστοσελίδα η κ Αλ Σαλέχ: