Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Σποτ του Σχεδίου Β για τις ευρωεκλογές


Στο χείλος νέου εμφυλίου ακροβατεί η Λιβύη

Προς ανοικτή εσωτερική σύγκρουση οδεύει η Λιβύη, ενώ στην Τρίπολη επικρατεί εικόνα απόλυτου πολιτικού χάους: Ο στρατηγός εν αποστρατεία Χαλιφά Χαφτάρ έχει κινητοποιήσει δυνάμεις με προφανή σκοπό να ανατρέψει την αδύναμη κυβέρνηση ισλαμιστών, βρίσκοντας την στήριξη ισχυρών παραστρατιωτικών ομάδων. Έκτακτα μέτρα ασφάλειας λαμβάνουν ξένες χώρες.

Με τις κινήσεις του Χαφτάρ κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά οι «εύφλεκτα ασταθείς» ισορροπίες μεταξύ των διάφορων παραστρατιωτικών ομάδων, τις οποίες έχει ανάγκη η κυβέρνηση της Τρίπολης.

Οι δυνάμεις του Χαφτάρ βρίσκονταν πίσω από την έφοδο στο Κοινοβούλιο την Κυριακή, με χαρακτήρα πραξικοπήματος. Ο Χαφτάρ έχει «κηρύξει πόλεμο» εναντίον ισλαμιστικών παραστρατιωτικών ομάδων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Γιώργος Πασχαλίδης: Με αξιοπρέπεια και σεβασμό για την Ιερισσό!

Με αξιοπρέπεια και σεβασμό  για την Ιερισσό!

Έτσι   Απλά
Ευχαριστώ  όλους τους Αγωνιστές  ζωής  Ιερισσού για την στήριξη τους στον συνδυασμό της  συμφιλίωσης  και  της νίκης.
Συγχαίρω  όλους  τους  συνυποψήφιούς  μου  για την εκλογική δυναμική τους παρουσία.

Γιώργος  Πασχαλίδης: καθηγητής

Γκλέτσος: Γιατί όχι και Πρωθυπουργός;

Για τoυς μελλοντικούς του στόχους μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος Στυλίδας, ανακοινώνοντας παράλληλα την ίδρυση κόμματος που θα ονομάζεται "ΤΕΛΕΙΑ".

 Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Βήμα Fm, είπε ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλο ποσοστό, καθώς εκτιμούσε ότι θα έπαιρνε γύρω στο 52-53%. "Αυτό το εκτιμούσα εγώ γιατί ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια από τη μεταπολίτευση και μετά για την αφημένη Τοπική Αυτοδιοίκηση" τόνισε.

Αναφερόμενος στην "ΤΕΛΕΙΑ" ο κ. Γκλέτσος σημείωσε : "Πιστεύω πως πρέπει να τελειώνουμε με κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις για το 2014, δηλαδή, δεξιός, αριστερός, κεντρώος. Ιδρύουμε το κόμμα διότι εμείς έχουμε βιογραφικό διοίκησης.

Δήλωση του νέου Δημάρχου Δήμου Αριστοτέλη, Γιάννη Μίχου

Ο Δήμος Αριστοτέλη σήμερα γύρισε σελίδα. Σήμερα νίκησε η Ενότητα. Σήμερα νίκησε η Ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Σήμερα νικητές είναι όλοι οι Δημότες που πήραν την τύχη στα χέρια τους για να δώσουν στον τόπο μας το μέλλον που του αξίζει.

Υπόσχομαι να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών όλων των Δημοτών.

Μαζί θα πορευτούμε για το καλό του τόπου μας. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε.

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (Video)


Το ''Υστατο Χαίρε'' στον Μητροπολίτη Ελλασώνος

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑ | ROMFEA.GR

Η Ελασσώνα αποχαιρετά τον πνευματικό της Πατέρα, τον μακαριστό πλέον Μητροπολίτη κυρό Βασίλειο, τον Ιεράρχη των έργων, τον Ιεράρχη που έκανε γνωστή την πόλη της Ελασσώνος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και παρουσία του Τοποτηρητού Σεβ. Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, πλειάδος Αρχιερέων τελείται αυτή την στιγμή η εξόδιος ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ελασσώνος.

Αλέκος Αλαβάνος: «Τα κομματικά διλήμματα και το δίλημμα του λαού»

Tου Αλέκου Αλαβάνου.

Υπάρχει στη συνείδηση του κόσμου ένα ρεύμα επικεντρωμένο στο θέμα του νομίσματος, συνοδευόμενο από μια σειρά άλλα αιτήματα, εξίσου ή και πιο σημαντικά, αλλά σε δεύτερη μοίρα στη λαϊκή συνείδηση,

όπως η παύση πληρωμών στους δανειστές, οι δημόσιες τράπεζες, ο παραγωγικός σχεδιασμός, το κοινωνικό κράτος. Μειοψηφικό ακόμα, αλλά ανερχόμενο με δυναμισμό.

Αναμενόμενο είναι προσεγγίζοντας τις ευρωεκλογές το κάθε κόμμα να προσπαθεί να επιβάλει το δικό του δίλημμα στους ψηφοφόρους. Εν όψει της άλλης Κυριακής ακούμε τον πρωθυπουργό να απειλεί με το δίλημμα «Σταθερότητα ή ΣΥΡΙΖΑ».

Ανακοίνωση Νίκου Χρυσομάλλη

Ευχαριστούμε τον λαό της Μακεδονίας που μας τίμησε με την ψήφο του. Να είναι σίγουρος ότι θα σταθούμε αντάξιοι στις προσδοκίες του.

Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας μας λοιδόρησαν και μας είχαν στην αφάνεια. Στην καλύτερη περίπτωση οι ψευτοδημοσκόποι μας έδιναν 1,5% αλλά τελικά στην κάλπη ο ελληνικός λαός μας ανέδειξε τρίτη πολιτική δύναμη στην Κεντρική Μακεδονία, με ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τις βουλευτικές εκλογές του 2012.

Στις επαναληπτικές εκλογές ο ελληνικός λαός έχει να επιλέξει μεταξύ δύο νεοδημοκρατών, εκ των οποίων ο ένας ξαφνικά αυτοπροσδιορίζεται ως ανεξάρτητος.

Περιοδεία του υποψηφίου Ευρωβουλευτή, Γρηγόρη Τάσιου


19.05.2014 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΒΟΛΟ

20.05.2014 ΠΙΕΡΙΑ

21.05.2014 ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

22.05.2014 ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ- Εμφάνιση στο TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 22:30

23.05.2014 ΑΡΝΑΙΑ-ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΑ-ΣΙΘΩΝΙΑ

Μήνυμα Αστέριου Ζωγράφου για το αποτέλεσμα των εκλογών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΗΝΥΜΑ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους δημότες, που τίμησαν εμένα και τους συνεργάτες μου στο συνδυασμό Ισχυρός Δήμος με την ψήφο τους. Το ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό που μας δόθηκε αποτελεί ηθική ανταμοιβή και αναγνώριση για όσα έχουμε κάνει με σκληρή δουλειά, ωριμότητα και εμπειρία τα τελευταία τρία χρόνια στο Δήμο Πολυγύρου, αλλά και ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε και να καταφέρουμε όλα όσα έχουμε δεσμευτεί και προγραμματίσει.

Ο λαός του Δήμου Πολυγύρου επέλεξε την πρόοδο και την ανάπτυξη χωρίς να επηρεαστεί από τη λάσπη και τα ψέματα, που ακούγονταν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ζωγράφισε ο Ζωγράφος στον Πολύγυρο, με ποσοστό 66,43%

κλικ για μεγέθυνση

Δήλωση του Αντώνη Σαμαρά για τις εκλογές

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, εξερχόμενος των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάθε κάλπη έχει τη δική της σημασία. Κι ασφαλώς, ξεχωριστή σημασία έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Δε θέλω να σταθώ στα πολύ θετικά κι αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα, που είχε η παράταξή μας στην Περιφέρεια και στους Δήμους. Ούτε και θα σταθώ απέναντι σε εκείνες τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών που ήταν διαφορετικές από τις δικές μας. Την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται η διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών.