Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ο Σαμαράς απαντάει με e-mail στην Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων...

Η Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων (American Jewish Committee, AJC), που εξέφρασε την ανησυχία της για την πρόσφατη ένταξη των δύο αντισημιτικών πολιτικών στην Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), ένα από τα κορυφαία πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα , διαπιστώνει με ικανοποίηση ότι ο αρχηγός του κόμματος Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τη σθεναρή αντίθεση του κόμματός του σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού ή ρατσισμού.

Οι δύο αμφιλεγόμενοι πολιτικοί Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, που πρόσφατα παραιτήθηκαν από κόμμα της άκρας δεξιάς Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, ή ΛΑΟΣ, σχεδιάζουν να κατέβουν ως υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Απριλίου.

Ο Σαμαράς, σε ένα email στο AJC, τόνισε ότι οι βασικές αξίες της Νέας Δημοκρατίας - πλήρης αντίθεσή στο ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και της άρνησης του Ολοκαυτώματος – παραμένουν ακλόνητες.

Τα πορνό της Προϊστορίας

Της Πάρης Σπίνου

Απεικονίσεις ερωτικών σκηνών σε προϊστορικά σπήλαια, χρυσές πεοθήκες, ειδώλια γυναικών με τονισμένα στήθη, καψαλισμένα απομεινάρια αφροδισιακών βοτάνων. Πλήθος αρχαιολογικών ευρημάτων, διάσπαρτα σε διάφορα μέρη της γης, άγνωστα τα περισσότερα έξω από τους κύκλους των ειδικών, αποκαλύπτουν πώς διαμορφώθηκε η κουλτούρα του σεξ στην αρχαιότητα.

Σκηνή «ιερογαμίας», κοινώς η «αποπλάνηση» ενός άντρα από δύο γυναίκες, απεικονίζεται σε λυχνάρι που βρέθηκε στη Βουλγαρία.

«Ξεκινώντας από μια χρονική αφετηρία 5.000 χρόνων πριν από την εποχή μας, είμαστε σε θέση πια να τεκμηριώσουμε μια ευρύτατη ποικιλία ανθρώπινης σεξουαλικότητας στην περιοχή της Ευρασίας:

«Ήπια ξηρασία» έφερε το τέλος του πολιτισμού των Μάγια;

Είναι ένα από τα άλυτα μυστήρια της Ιστορίας: τι πυροδότησε το τέλος του πολιτισμού των Μάγια; Κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί διάφορες θεωρίες, ανάμεσά τους και αρκετές που σχετίζονται με το περιβάλλον. Επιστήμονες έχουν για παράδειγμα υποστηρίξει ότι την κατάρρευση έφερε σοβαρή ξηρασία που διήρκεσε κοντά στα 200 χρόνια. Νέα στοιχεία ωστόσο καταδεικνύουν ότι ο πιο προηγμένος πολιτισμός της εποχής του κατέρρευσε εξαιτίας ήπιας ξηρασίας, όχι πολύ διαφορετικής από τις συνθήκες που προβλέπεται να επικρατήσουν σε πολλές περιοχές τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με ερευνητές από το Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας του Γιουκατάν στο Μεξικό και το βρετανικό Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, η ξηρασία οδήγησε σε μείωση της ετήσιας βροχόπτωσης κατά μόνο 25 έως 40%. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα οι υπαίθριες πηγές νερού, π.χ. οι λίμνες, να εξατμίζονται πριν προλάβουν να αντικατασταθούν από περισσότερη βροχή.

Η νύχτα που ο Βενιζέλος έφαγε ότι βρήκε μπροστά του στη Βουλή!

Από την Δημοκρατία

Αγρια πείνα φαίνεται ότι έχει πιάσει τον (ούτως ή άλλως βουλιμικό) Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος προχθές το βράδυ σε χρόνο dt «καθάρισε» ένα πιάτο φιστίκια και μια τεράστια σοκολάτα, ενώ την τελευταία στιγμή οι δημοσιογράφοι στη Βουλή έσωσαν από τα χέρια του και ένα κουτί με φιλτράκια για τσιγάρα, τα οποία πέρασε για φαγώσιμο.

Αργά προχθές το βράδυ, και μετά τον τρικούβερτο καβγά με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκο Δένδια στην Ολομέλεια, ο κ. Βενιζέλος μετέβη στην αίθουσα των δημοσιογράφων για να δώσει διευκρινίσεις για δύο τροπολογίες που θα κατέθετε. Εκεί, ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος είχε στείλει ένα μπουκάλι ουίσκι προκειμένου να κεράσει ένα ποτό τους δημοσιογράφους για τα γεννητούρια, αφού λίγες μέρες πριν απέκτησε κορούλα. Αποτέλεσμα ήταν η αίθουσα να είναι γεμάτη και από ξηρούς καρπούς.

"Μια μπάσταρδη γενιά φιδιού, αυτή μας κυβερνάει" (Video)


Εισαγωγή από την "Κλασσικοπερίπτωση"

Την περασμένη Τετάρτη , όταν στην Αθήνα ο λαός αφαιρούσε με τον πιο σαφή και εντυπωσιακό τρόπο το δικαίωμα στους σφετεριστές της εξουσίας να λένε πως είναι νόμιμη κυβέρνηση,και στους φανερούς και κρυφούς συνοδοιπόρους τους να καμώνονται τους λαϊκούς εκπροσώπους, η καθηγήτρια Νίνα Γεωργιάδου και εκπρόσωπος της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου,έδινε ένα γερό χαστούκι στους προδότες και τίναζε μακρυά το λερό χαλί με το οποίο σκέπαζαν τόσα χρόνια τις συνειδήσεις μας.

Εκτός απο το Video που είδαμε στο φιλικό μας ιστολόγιο oimos-athina , παραθέτουμε και απομαγνητοφώνηση αυτής της σπουδαίας ομιλίας, με την ευχή να αποτελέσει πηγή έμπνευσης σε όλους όσους έχουν αφήσει τα διάφορα καθάρματα και τους προδότες να συρρικνώσουν Ελληνική ψυχή και το φρόνημά τους.

Δήμος Σιθωνίας: «Πράσινο φως» από την Ε.Σ.Α.Λ. για το νέο λιμάνι του Ν.Μαρμαρά

Νικήτη 24 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πράσινο φως» από την Ε.Σ.Α.Λ. για το νέο λιμάνι του Ν.Μαρμαρά

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.) η μελέτη του Δήμου Σιθωνίας για την κατασκευή του νέου λιμανιού του Ν.Μαρμαρά.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα ανάπτυξης που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή Σιθωνίας και ο προϋπολογισμός του αναμένεται να φθάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δήμος Σιθωνίας, μετά την έγκριση της Ε.Σ.Α.Λ. θα οριστικοποιήσει τη μελέτη του έργου και μετά την ωρίμανση του φακέλου θα υποβάλλει το έργο για ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Δ.Τ. Ιωάννη Τσουκαλά για την απονομή βραβείων Επιχειρηματικότητας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βρυξέλλες, 24 Φεβρουαρίου 2012

Απονομή των Βραβείων Επιχειρηματικότητας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας

Εισήγηση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Καθηγητή Ιωάννη Α. Τσουκαλά

Στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας "Start Up!" και την απονομή των Ευρωπαϊκών βραβείων Επιχειρηματικότητας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ) συμμετείχε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Καθηγητής Ιωάννης Α. Τσουκαλάς, μέλος της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η επιχειρηματικότητα είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της Ευρώπης και αποτελεί ουσιαστική προϋπόθεση για την έξοδο από την οικονομική και κοινωνική κρίσης.

Ηλίας Μεγαλούδης - Δεν περνάς κυρά Μαρία (Video)



Ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου για το πρόστιμο στον Real FM

κλικ για μεγέθυνση

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Πολιτικοί ακούστε το καλά ...

To νέο κόμμα γεννήθηκε: Ανεξάρτητοι ‘Ελληνες

Το κίνημα των πολιτών γεννήθηκε.
Η Παναγιά να είναι βοηθός και προστάτης.

Πάνος Καμμένος

Ιδρυτική διακήρυξη

Οι Έλληνες πολίτες που συναντηθήκαμε τα τελευταία δυο χρόνια,
αντιμετωπίζοντας την επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων,
εθνικής ταπείνωσης και βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια,
συμφωνήσαμε να ιδρύσουμε πολιτικό φορέα με το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Ο φορέας αυτός: