Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Μακεδών εκ Παρισίων...



Εμάς τους Μακεδόνες μας ρώτησες αν συμφωνούμε;

Από πότε η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει χώρα που ονομάζεται "Macedonia";

Την FYROM έχει αναγνωρίσει. Αν εσύ αναγνωρίζεις κράτος Μακεδονία δίπλα στην Ελλάδα, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και θα κριθείς από τον Ελληνικό λαό.

Δηλαδή αυτό το αεροπλάνο θα πετάξει από το αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος" των Σκοπίων και επάνω στο αεροσκάφος θα γράφει φαρδιά πλατιά "Macedonian Airlines". Κατά τον Καραμανλή δεν σημαίνει τίποτα απολύτως αυτό, το βρίσκει φυσιολογικό.

Οι υπόλοιποι ηγέτες όμως τι συμπέρασμα θα βγάλουν;

Σχετικά με το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης





Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες στα blogs σχετικά με την ιδέα της δημιουργίας του Νέου Μουσείου της Ακροπόλεως. Βρήκαμε αυτά τα δύο videos στην σελίδα των φίλων από την Δράμα "Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ για ανάπτυξη" και τα παρουσιάζουμε για την ενημέρωση των αναγνωστών μας.

Φανταζόμαστε ότι πολύς θόρυβος θα γίνει ακόμα, για το ποιανού ιδέα ήταν, του Καραμανλή ή της Μελίνας.

Οι Νεοδημοκράτες θα λένε ότι ήταν ιδέα του Καραμανλή, οι δε Πασοκτσήδες θα λένε ότι ήταν ιδέα της Μελίνας.

Νομίζουμε ότι πρέπει να ασχοληθούμε με την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και να μην δώσουμε συνέχεια σε αυτή την ανόητη διαμάχη.

Το Μουσείο το έχτισαν οι Έλληνες φορολογούμενοι στο κάτω κάτω.

Εγκαινιάστηκε το νέο Μουσείο της Ακρόπολης



Κυρίαρχησε το μήνυμα για τον επαναπατρισμό των μαρμάρων από το Βρετανικό Μουσείο

Με μία λαμπρή τελετή και με το αίτημα της επιστροφής των Μαρμάρων να κυριαρχεί σφραγίστηκε η έναρξη του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Ένα όραμα δεκαετιών, ένα έργο ζωής για προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους, που αγκάλιασαν όλοι οι Έλληνες, απέκτησε σάρκα και οστά. Το μόνο που απέμεινε είναι ο επαναπατρισμός των Μαρμάρων του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο.

"H Eλλάδα σήμερα δεν παρουσιάζει στον υπόλοιπο κόσμο απλώς ένα σύγχρονο μουσείο και ένα οικουμενικό μνημείο. Αποδεικνύει το σεβασμό της προς την ιστορία. Και προσπαθεί να αποδώσει, με ένα σπουδαίο έργο, το δέος και τη συγκίνηση που γεννιούνται στη ψυχή κάθε ανθρώπου, όταν υψώνει το βλέμμα και αντικρίζει τον Παρθενώνα.", δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.

Φανερά συγκινημένος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έστειλε το μήνυμα της επιστροφής των Μαρμαρων από το Βρετανικό Μουσείο, τονίζοντας: "Σήμερα ο κόσμος όλος μπορεί να δει συγκεντρωμένα τα σημαντικότερα γλυπτά του Παρθενώνα. Κάποια λείπουν. Είναι ώρα να επουλωθούν οι πληγές του μνημείου με την επιστροφή των μαρμάρων που του ανήκουν".



"Έργο όλων των Ελλήνων, για ολόκληρο τον Κόσμο", χαρακτήρισε το Μουσείο της Ακρόπολης, στον χαιρετισμό του, ο Κ. Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή που "εμπνεύστηκε και δρομολόγησε από το 1976 τις αρχικές διαδικασίες" και στην Μελίνα Μερκούρη, που "έδωσε από τη δεκαετία του '80, μεγάλη ώθηση στην κοινή προσπάθεια". Για την προώθηση και την ολοκλήρωση του έργου αυτού, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι εργάστηκαν "όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, όλοι οι υπουργοί Πολιτισμού της Μεταπολιτευτικής Περιόδου".

"Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης όλος ο κόσμος βλέπει τη μορφή που παίρνουν πανανθρώπινα και αιώνια ιδανικά. Στο Μουσείο της Ακρόπολης, όλος ο κόσμος μπορεί τώρα να διαπιστώνει ότι αυτές οι μορφές, αυτά τα ιδανικά, μπορούν να επανενωθούν και να ανακτήσουν την ακτινοβολία τους", πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Πολιτισμού χαρακτήρισε το Μουσείο ως "ηθική δύναμη" που προσκαλεί τα Μάρμαρα να επανενωθούν". "Τα μάρμαρα καλούν τα μάρμαρα", σημείωσε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για μικροπολιτική."Αυτά που δεν βρίσκονται εδώ, αυτά που αποσπάστηκαν και απομακρύνθηκαν πριν από 207 χρόνια, θα επανέλθουν. Αναπόφευκτα θα επανέλθουν.", τόνισε, υπογραμμίζοντας πως ο Παρθενώνας έπεσε θύμα λεηλασίας και πως το έγκλημα αυτό, σήμερα, μπορεί να επανορθωθεί".

Τη στήριξη της UNESCO στις προσπάθειες για την επανένωση των μαρμάρων επισήμανε ο γενικός διευθυντής του οργανισμού, Κοϊσίρο Ματσούρα, που χαρακτήρισε το Μουσείο ως "τόπο μεγάλης σημασία για την ανθρωπότητα". "Η επιτροπή ενέκρινε τη σύσταση που από κοινού υπέβαλαν η Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, που καλούσαν την UNESCO να βοηθήσει και να συγκαλέσει τις απαραίτητες συναντήσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, με σκοπό να επιτευχθεί μια αμοιβαίως ικανοποιητική λύση στο θέμα των μαρμάρων του Παρθενώνα", ανέφερε ο κ. Ματσούρα.

Οι Έλληνες και ξένοι επίσημοι ξεναγήθηκαν από τον καθηγητή, Δημήτρη Παντερμαλή στη:

• ►Ράμπα (Ιερά των Κλιτύων),

• ►Τάμα (Ιερό του Ασκληπιού)

• ►Ανάγλυφο του Τηλεμάχου

• ►Ευρήματα από το Ασκληπιείο

• ►Πώρινο αέτωμα του Εκατομπέδου

• ►Αρχαϊκά (Μοσχοφόρο - Πεπλοφόρο, κόρη Αντίνωρα, παις του Κριτία)

• ►Καρυάτιδες

• ►Θωράκιο από την Αθηνά Νίκη και τέλος

• ►Την αίθουσα του Παρθενώνα

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Κυρία Μπακογιάννη, μέχρι το Σάββατο (27.06) πρέπει να παραιτηθείτε.!



Κυρία Μπακογιάννη.!

Tο Σάββατο (27.06) θα έρθετε τετ α τετ, με ένα πρόσωπο και ένα ...εναέριο μεταφορικό μέσον.
Το πρώτο, θα είναι ο Σκοπιανός ομόλογός σας κ. Μιλόσοσκι, ο οποίος ακολουθώντας την πάγια τακτική και πολιτική των προκλήσεων του Προέδρου του κ. Γκρούεφσκι, θα επισκεφθεί το νησί των Φαιάκων με αεροσκάφος που θα φέρει τα χαρακτηριστικά της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας".

Το δεύτερο, θα είναι αυτή καθ΄εαυτή η επαφή του συγκεκριμένου αεροσκάφους με το Ελληνικό έδαφος.

Ως ...οικοδέσποινα λοιπόν της Υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ, και με σύμφωνη γνώμη - κατά τα φαινόμενα - του Έλληνα πρωθυπουργού, το αεροσκάφος αυτό θα προσγειωθεί στην Κέρκυρα και θα βρίσκεται στην ίδια πίστα με αυτά των λοιπών ομολόγων σας, αλλά και με άλλα Ελληνικά ενδεχομένως.



Τόσο εσείς προσωπικά, όσο και ο πρωθυπουργός, θελήσατε να υποβαθμίσετε το γεγονός, ξεχνώντας ότι πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της πΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφσκι ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα, καθώς οι ...ίδιες ελληνικές αρχές -εσείς δηλαδή - δεν συμφώνησαν για την προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφους της πΓΔΜ, με το οποίο αυτός επρόκειτο να μεταβεί στην Αθήνα.

Ο τότε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκος σχολίασε πως "...είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει μια συγκεκριμένη και γνωστή πολιτική εδώ και πολλά χρόνια σε ό,τι αφορά τις άδειες προσγείωσης αεροσκαφών από την γειτονική χώρα στην Ελλάδα...", ενώ σε ανακοίνωση της προεδρίας της πΓΔΜ αναφέρεται ότι ο κ. Τσερβένκοφσκι ακύρωσε τη συμμετοχή του αυτή διότι "...οι ελληνικές αρχές δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την προσγείωση του αεροσκάφους της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, με το οποίο ο πρόεδρος επρόκειτο να μεταβεί στην Αθήνα..."

Τι άλλαξε από τότε κυρία Μπακογιάννη;

Μέχρι χθες κατηγορούσατε τα Σκόπια για προκλητικότητα και αδιαλλαξία, και σήμερα ως ...δήθεν ευγενής οικοδέσποινα κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για άνευ προηγουμένου παθητική και ηττοπαθή στάση έναντι των Σκοπίων.

Αν έχετε φιλότιμο, μέχρι το Σάββατο πρέπει να παραιτηθείτε, ή να απαγορεύσετε την άφιξη του εχθρικά διακείμενου προς τη χώρας μας κ. Μιλόσοσκι, και μάλιστα με το συγκεκριμένο αεροσκάφος που θα γίνει αιτία διεθνούς εξευτελισμού της χώρας μας.

Κυρία Μπακογιάννη απορώ μαζί σας.!!!

Κατά την διάρκεια της Συνόδου, και ενώ θα χαρίζετε δεξιά και αριστερά τα μόνιμα χαμόγελά σας, δεν θα περάσει καθόλου από το μυαλό σας αυτό το ...μεταφορικό μέσον της ...εχθρικής γείτονος;

Κάντε "κλικ" επάνω στο αεροπλάνο για να το δείτε καλύτερα.

Πηγή: gianniotis.gr

Μικρός Σερίφης - Μικρός Καου μπόϋ - Μικρός Αρχηγός


κλικ στο εξώφυλλο για μεγέθυνση

Ο Τζίμ Ανταμς ήταν Ελληνόπουλο, και το κανονικό του όνομα ήταν Δημήτρης Αδαμόπουλος. Εγινε σερίφης απο τον αρχηγό των σερίφηδων του Τέξας και πατέρα της Ντιάνας Μόρισον, με αποστολή να επιβάλλει τον νόμο σε οποιαδήποτε πόλη χρειάζεται. Πράγματι ο Τζίμ Ανταμς και η ομάδα του ταξιδεύουν απο πόλη σε πόλη αντιμετωπίζοντας πανούργους ληστές, πλούσιους γαιοκτήμονες και διεφθαρμένους πολιτικούς. Φυσικά ο Τζιμ Ανταμς ήταν τίμιος, γενναίος, πανέξυπνος, με σωστή κρίση, άσσος στο σημάδι, στο λάσσο και στο ξύλο.

Η Ντιάνα Μόρισον είναι η βοηθός του μικρού σερίφη και κόρη του σερίφη Μόρισον. Αγαπάει και θαυμάζει τον Τζίμ Ανταμς για την γενναιότητα και την ικανότητα του αλλά φροντίζει να το κρύβει. Αποδεικνύεται η καλύτερη βοηθός για τον Ανταμς και μια πιστή σύντροφος.

Ο Πεπίτο Γκονζάλες μαζί με τον πιστό του γάιδαρο τον Πελεγκρίνο είναι, χωρίς συζήτηση ο πιο αστείος χαρακτήρας του περιοδικού. Μπορεί να στερείται σε ευφυία και να είναι ολίγον γκαφατζής και άγαρμπος, αλλά έχει χρυσή καρδιά και είναι ο πρώτος που τρέχει για να συλλάβει παρανόμους. Εχει σβέλτη μπουνιά, τεράστια όρεξη για χυλό και φυσικά τον πανηλήθιο γαίδαρο Πελεγκρίνο που φροντίζει να τινάζει μακρυά με τις κλωτσιές του το αφεντικό του και να ρίχνει καμιά κλωτσιά καμιά φορά σε κανέναν ληστή.

Ο τέταρτος της παρέας είναι φυσικά το μικρό ινδιανάκι Τσιπιρίπο ενας ικανότατος ιχνηλάτης που διεκδικούσε την θέση του τρίτου πιο έξυπνου της ομάδας αφήνοντας τελευταίο τον Πεπίτο. Μεταξύ τους υπήρχε μια αθώα κόντρα η οποία πάντα κατέληγε σε γέλια!

Η θρυλική τετράδα γυρνούσε στο Ουέστ και επέβαλε το νόμο κατόπιν εντολής του Κάπταιν Κούπερ, αρχηγού των Σερίφηδων του Τέξας.

Με αυτά τα περιοδικά μεγάλωσαν δύο γενιές Ελλήνων, όταν κυκλοφορούσαν. Κατόπιν βγήκαν επανεκδόσεις. Αυτά τα τεύχη σήμερα είναι συλλεκτικά.

Η χαρά της L'Oréal...

Αθηναίος Φλωρίνης: Ένα ακόμη είδωλο!



Διετέλεσε Νομάρχης Έβρου και είναι βουλευτής Χαλκιδικής της πολύπαθης ΝΔ από το 2000. Σύζυγος της Γερακίνας (!!!) Καμπούρη (καμιά σχέση με τον Φίλιππο) και υπερήφανος πατέρας δύο άξιων τέκνων. Στη βουλή έχει περάσει εντελώς απαρατήρητος, όπως βεβαιώνουν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες.

Τώρα που χάνει την έδρα στο εκλογοδικείο, αποφάσισε, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Αξία", να ταράξει τα νερά και, επιτέλους, να ακουστεί. Δίνει παραινέσεις στο επιτελείο Καραμανλή και καλεί τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο να παραιτηθεί. Τί τόλμη! Τί θάρρος! Τί ανδρισμός!

Ο Αθηναίος Φλωρίνης, όμως, έχει και ένα μικρό μυστικό - αν μπορούμε να μιλήσουμε για μυστικό για κάτι που είναι οφθαλμοφανές για όποιον βρεθεί μπροστά στον γενναίο βουλευτή: βάφει τα μαλλιά του! Σε μαύρη σκούρα απόχρωση, που του προσφέρει ζωντάνια, ανδρισμό, νεανική αύρα, ευεξία.

Αυτό είναι το μικρό μυστικό του, κατά τα άλλα, άμεμπτου πολιτικού, χριστιανού και οικογενειάρχη. Μαλλιά βαμμένα, μαλλιά κατάμαυρα. Ακόμη και οι (πολύ) μεγάλοι άνδρες, βλέπετε, έχουν τις μικρές ιδιαιτερότητές τους...

Πηγή: Vapsomalliades

Παλιά δημοσίευση αλλά διαχρονική...

Να πληροφορήσουμε τους φίλους αναγνώστες εκτός Χαλκιδικής ότι ο Αθηναίος Φλωρίνης έχασε την έδρα από τον Βασίλη Πάππα, ο οποίος επίσης βάφει τα μαλλιά του...

Εικόνες από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης





Εικόνες από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης





Εικόνες από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης





Ο Καρατζαφέρης στηρίζει Αλαβάνο



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΡΕΝΑ 89,2 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Μ. ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ Δ. ΔΑΝΙΚΑ

19/06/2009

Δημοσιογράφος: Για τον Α. Αλαβάνο πιστεύετε πως είναι γινάτι που θέλει να φύγει;

Εγώ θέλω να κάνω μια δημόσια έκκληση από το ραδιόφωνό σας, στον Αλέκο Αλαβάνο, να μην φύγει. Γιατί οι πολιτικές προσωπικότητες είναι χρήσιμες. Εγώ είμαι απέναντί του, με χτυπάει, ανταποδίδω, αλλά δεν παύει να είναι μια πολιτική αξία, η οποία δεν πρέπει να χαθεί για ένα γινάτι. Κάνω μια έκκληση να παραμείνει στο πολιτικό γίγνεσθαι γιατί δεν ξέρεις πότε και αν χρειασθούν καλύτερα μυαλά σε μια ανάγκη της χώρας. Κι ένα από τα καλά μυαλά είναι ο Αλαβάνος παρότι επαναλαμβάνω βρίσκεται απέναντί μου.

Πιστεύω ότι ο Αλέκος επειδή έχει μια κυκλαδίτικη τρέλα, λέει: «Εγώ έφταιξα γιατί εγώ τον έβαλα εκεί. Βλέπω το πράγμα ότι δεν πάει, παίρνω εγώ την ευθύνη και φεύγω». Γι αυτό το είπα γινάτι. Πιστεύω όμως ότι είναι κάτι πράγματα που είτε μας αρέσουν είτε όχι, όπως ο Μητσοτάκης μπορεί να κουβαλάει πάνω του, του κόσμου τις αμαρτίες υπάρχει ένα έλλειμμα μέσα στην Βουλή. Το βλέπεις. Το λέω εγώ που βρίσκομαι εντελώς αντίθετα με τους Μητσοτάκηδες.

Πηγή: ana.gr

Κύριε Καρατζαφέρη αφού ο Αλαβάνος είναι πολιτική προσωπικότητα, πολιτική αξία, καλό μυαλό, όπως λες, τότε γιατί δεν τον παίρνεις στο κόμμα σου;

Ή ακόμα ακόμα γιατί δεν τον προτείνεις για Πρόεδρο Δημοκρατίας;

Πάντως μέσα στο επίσημο forum της νεολαίας του ΛΑΟΣ, τον αποκαλούν "Αλαβάνοφ", "Αλβανάνο", "ανθέλληνα" κλπ... Τόσο πολύ εκτιμούν τα πολιτικά προσόντα και το "καλό μυαλό" του Αλαβάνου οι νεολαίοι του Καρατζαφέρη.

Κ. Καραμανλής "Δεν φοβάμαι τίποτα, κανείς δεν μένει με το ζόρι"



Τότε γιατί δεν φεύγεις;

Μόνο 16,6% σε ψήφισαν...

Ο Καραμανλής και ο Κυριάκος Μητσοτάκης...



«Θα ήταν εκτός ελληνικής πραγματικότητας, όποιος έλεγε ότι η κατάσταση στη δημόσια τάξη είναι καλύτερη από ότι το 2004», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ρ/σ Real fm κάνοντας λόγο για «αποτυχία της κυβέρνησής μας».

«Είναι προφανώς χειρότερη και αυτό αποτελεί και μία αποτυχία της κυβέρνησής μας, η οποία ως κεντροδεξιό κόμμα, θα πρέπει να επιδεικνύει μία μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα νόμου και τάξης», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό έχει αφοπλιστεί και πολιτικά και ηθικά.

Οι Μητσοτάκηδες χορεύουν στο ταψί τον Καραμανλή. Κατά τα άλλα του έφταιγε ο Μανώλης. Θα πει τα ίδια και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο υπερήφανος Παριζιάνος;

Πάντως να το ξέρουν καλά, αν φέρουν το FYROMιανό αεροπλάνο θα κατρακυλήσουν πολύ κάτω από τα ποσοστά του Ράλλη το 1981.

Ο Καραμανλής έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα... και το κυριότερο, κυβερνάει έχοντας την υποστήριξη μόνο του 1/6 του Ελληνικού λαού.

Έτσι έλαβαν αυτοί το πρώτο μήνυμα από τις Ευρωεκλογές; Όταν λάβουν και το δεύτερο στις βουλευτικές θα βουίζουν και τα αυτιά τους. Θα κάνει δεκαετίες να βγει το φούμο από πάνω τους...

Ακούστε το καλά άθλιοι πολιτικάντηδες της μειοψηφίας, θα πληρώσει πολύ ακριβά και θα σβήσει από την πολιτική όποιος υπογράψει και αποδεχθεί το όνομα "Βόρεια Μακεδονία" για τους βουλγαροFYROMιανούς.

Η Μακεδονία δεν είναι Κορέα για να υπάρχει Βόρεια και Νότια Μακεδονία. Το ακούς Κωστάκη που σε χορεύουν σαν αρκούδα η Θοδώρα και ο Κυριάκος;

Το αεροπλάνο και ο υπερήφανος Μακεδόνας...



Αυτά δήλωσε στις Βρυξέλες ο Κώστας Καραμανλής:

Ερχόμαστε στο συγκεκριμένο. Έχουμε λοιπόν μια μεγάλη επιτυχία. Και η μεγάλη επιτυχία είναι ότι, σε λίγες μέρες από σήμερα, συγκεντρώνονται οι Υπουργοί Εξωτερικών όλου του ΟΑΣΕ -και αυτό έγινε μετά από μεγάλη, εργώδη προσπάθεια- για να συζητήσουν το κοινό μέλλον σε επίπεδο ασφάλειας.

Αυτό είναι επιτυχία για τη χώρα. Θα το τραυματίσουμε αυτό δείχνοντας σε όλους εκείνους που έχουν δεχτεί τις θέσεις μας και τις σέβονται, την μικρότητα ότι δεν δεχόμαστε, ούτε κατ’ εξαίρεση, ένα αεροπλάνο; Σας καλώ λοιπόν να αναλογιστούμε ποια είναι τα ζητήματα. Πώς θα αντιδρούσαν όλοι αυτοί που θα έρθουν μεθαύριο στην Κέρκυρα; Η Ελλάδα, η οποία μπόρεσε και πέρασε τις θέσεις της, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, παντού, αντιδρά τώρα με ένα τρόπο που το μόνο που κάνει είναι να προδίδει νευρικότητα, ανασφάλεια, μικροψυχία; Ως περήφανος Μακεδόνας και ως περήφανος Έλληνας δεν το δέχομαι αυτό.

Μακεδών εξ Αθηνών και Παρισίων...

Τα έχει φτύσει ο άνθρωπος;

Προφανώς του άρεσε η αφίσσα αυτή των σκοπιανών, γι' αυτό αφήνει να πετάνε αεροπλάνα που γράφουν "Macedonia" στον Ελληνικό εναέριο χώρο...

Η google για το νέο Μουσείο της Ακρόπολης



Η Ελληνική έκδοση της google με αφορμή τα εγκαίνια του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, έχει αυτή την εμφάνιση.

Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο