Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Το αεροπλάνο και ο υπερήφανος Μακεδόνας...



Αυτά δήλωσε στις Βρυξέλες ο Κώστας Καραμανλής:

Ερχόμαστε στο συγκεκριμένο. Έχουμε λοιπόν μια μεγάλη επιτυχία. Και η μεγάλη επιτυχία είναι ότι, σε λίγες μέρες από σήμερα, συγκεντρώνονται οι Υπουργοί Εξωτερικών όλου του ΟΑΣΕ -και αυτό έγινε μετά από μεγάλη, εργώδη προσπάθεια- για να συζητήσουν το κοινό μέλλον σε επίπεδο ασφάλειας.

Αυτό είναι επιτυχία για τη χώρα. Θα το τραυματίσουμε αυτό δείχνοντας σε όλους εκείνους που έχουν δεχτεί τις θέσεις μας και τις σέβονται, την μικρότητα ότι δεν δεχόμαστε, ούτε κατ’ εξαίρεση, ένα αεροπλάνο; Σας καλώ λοιπόν να αναλογιστούμε ποια είναι τα ζητήματα. Πώς θα αντιδρούσαν όλοι αυτοί που θα έρθουν μεθαύριο στην Κέρκυρα; Η Ελλάδα, η οποία μπόρεσε και πέρασε τις θέσεις της, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, παντού, αντιδρά τώρα με ένα τρόπο που το μόνο που κάνει είναι να προδίδει νευρικότητα, ανασφάλεια, μικροψυχία; Ως περήφανος Μακεδόνας και ως περήφανος Έλληνας δεν το δέχομαι αυτό.

Μακεδών εξ Αθηνών και Παρισίων...

Τα έχει φτύσει ο άνθρωπος;

Προφανώς του άρεσε η αφίσσα αυτή των σκοπιανών, γι' αυτό αφήνει να πετάνε αεροπλάνα που γράφουν "Macedonia" στον Ελληνικό εναέριο χώρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: