Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Πέταξαν γιαούρτια, κέτσαπ και μουστάρδα στον Άδωνι Γεωργιάδη

Λίγο μετά τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Πέμπτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά της συζύγου, Ευγενίας Μανωλίδου, αποφάσισαν να πιουν έναν αφέψημα στο γνωστό πολίτικο ζαχαροπλαστείο "Τίλας" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τους ακολούθησε το στέλεχος της ΝΔ Χάρης Ταμπούλογλου και άλλα δέκα άτομα.

Όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τους περίμενε, όταν ο Άδωνις και η μπουμπούκα μπήκαν στο μαγαζί, δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια, κέτσαπ και μουστάρδα!

Πατριώτες στο «Χριστός Ανέστη» έψαλαν τον Εθνικό ύμνο (Video)


Την ώρα που ο Χορός των ψαλτών, ο Αρχιεπίσκοπος και οι παριστάμενοι έψαλαν το «Χριστός Ανέστη» δεκάδες πιστοί που παρακολουθούσαν την λειτουργία επέλεξαν να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο και μάλιστα με τέτοια ένταση που δεν μπορούσε να καλυφθεί από τα μεγάφωνα.

Η οδός Σκουφά στον κέντρο της Αθήνας είχε κατακλυστεί από εκατοντάδες πιστούς που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και του πρωθυπουργού Λουκά. Παπαδήμου.

Προς στιγμήν επικράτησε αμηχανία αλλά η λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά χωρίς άλλα απρόοπτα

Τσουράπια

Τσακώνικος

Παπαλάμπραινα - Νίκος Δελής

Καλή Ανάσταση - Χρόνια Πολλά

Μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά για την Ανάσταση


Πιστοί στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας, οι Έλληνες αντλούμε, σήμερα, το μέγα μήνυμα: Ότι, μετά το Γολγοθά και τα Πάθη, έρχεται η Ανάσταση.

Μονιασμένοι και αποφασιστικοί, με πίστη, σχέδιο και αγώνα, όπως κάναμε πολλές φορές στην Ιστορία μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις σημερινές αντιξοότητες. Να ξεπεράσουμε την κρίση και να αναστήσουμε τη χαμένη ελπίδα για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.

Μαζί θα παλέψουμε και μαζί θα τα καταφέρουμε.

Καλή Ανάσταση!

Β. Παπαγεωργόπουλος: Μετά τη Σταύρωση έρχεται πάντα η Ανάσταση! Χρόνια Πολλά σε όλους!


Εύχομαι ολόψυχα
Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση !

Το μήνυμα της Ανάστασης ας γίνει παράδειγμα για όλους μας για να δείξουμε δύναμη και να καταφέρουμε να βγούμε απ’τις δυσκολίες με το κεφάλι ψηλά κι ακόμη πιο δυνατοί. Για να έρθει η αναγέννηση και να υπάρξει βελτίωση και πρόοδος, είναι απαραίτητο να περάσουμε από δυσκολίες και πόνο.

Μετά τη Σταύρωση έρχεται πάντα η ΑΝΑΣΤΑΣΗ !
Χρόνια Πολλά!