Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Δελτίο Τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής


ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΠΑ.ΣΟ.Κ.  ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Πολύγυρος 22-6-2011

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πολυγύρου συγχαίρει τον Βουλευτή κ. Δριβελέγκα Ιωάννη για την τοποθέτησή του ως υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και εύχεται καλή επιτυχία στα καινούρια  καθήκοντά του.
Πιστεύουμε ότι, οι γνώσεις και η εμπειρία του θα λειτουργήσουν ευεργετικά ώστε να λυθούν μεγάλα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της χώρας και ιδιαίτερα του Νομού μας.

Η Συντονιστική Επιτροπή
της Τοπικής Οργάνωσης
ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πολυγύρου

Max Keizer - Για το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα

Γάλλοι δημοσιογράφοι στη Βόρεια Ελλάδα για να γνωρίσουν τη γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

 
Γάλλοι δημοσιογράφοι από τα σημαντικότερα μέσα ενημέρωσης της χώρας τους βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να περιηγηθούν στους τόπους που κατά την αρχαιότητα αποτέλεσαν σημαντικά κέντρα του βασιλείου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η επίσκεψη των εκπροσώπων του Τύπου οργανώθηκε από το Μουσείο του Λούβρου και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, με αφορμή την έκθεση με τίτλο «Αρχαία Μακεδονία. Στο βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου», που θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο του Λούβρου από τις 10 Οκτωβρίου μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.

Τους δημοσιογράφους από τις εφημερίδες «Le Monde», «Le Figaro», «Liberation», «Le Journal de Dimanche» και «Le Parisien» και τα περιοδικά «Paris Match» και «National Geographic» συνοδεύουν ο διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ Γαλλίας, Θεόδωρος Χαρτοματσίδης, και η διευθύντρια του Τμήματος ελληνικών και ρωμαϊκών αρχαιοτήτων του μουσείου του Λούβρου, Σοφί Ντεκά.

Ολος ο Σέξπιρ... στον Πολύγυρο

 

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο να χωρέσει ολόκληρος ο Σέξπιρ σε μια ώρα, ωστόσο ο Ακης Σακελλαρίου, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γεράσιμος Γεννατάς και ο Αντώνης Λουδάρος το έχουν επιχειρήσει με επιτυχία στο παρελθόν και το επαναλαμβάνουν εκ νέου.

Αυτήν τη φορά στην παράσταση που θα δώσουν το Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 21.00, στο δημοτικό θέατρο Πολυγύρου. Πρόκειται για το κείμενο των Ανταμ Λονγκ, Τζες Ουίνφιλντ και Ντάνιελ Σίνγκερ, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη. Πριν απ’ αυτήν την παράσταση, για να πείτε πως έχετε δει Σέξπιρ, θα έπρεπε να πάτε στο θέατρο 37 φορές. Τώρα, όμως, σας δίνεται η ευκαιρία να διαπιστώσετε αν ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα θα είχαν μέλλον ως ζευγάρι, αν ο Αμλετ ήταν όντως αναβλητικός ή απλώς περίμενε βοήθεια από την Ευρώπη ή ποιον Ελληνα πολιτικό σας θυμίζει ο Ριχάρδος ο Γ΄.

Η φαρμακογλωσσιά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Σε μερικούς παροικούντες τη γειτονιά μου είναι γνωστό το κόμμα που συμπαθώ, ενώ σε ακόμη λιγότερους είναι γνωστό πως αυτό το κόμμα δεν εκπροσωπήθηκε ποτέ στην ελληνική Βουλή. Ωστόσο, έχω τη χαρά και την τιμή να θεωρώ φίλους σεβαστούς και τιμημένους λιγότερους από δέκα πολιτικούς από διάφορα κόμματα και σε διαφορετικούς βαθμούς συμπολίτευσης ή αντιπολίτευσης. Τις τελευταίες μέρες, το ΠΑΣΟΚ έπαθε μιας μορφής ειλεό, «έσφιξαν» οι χαλαροί οπαδοί και περιμένουν κυρίως ένα πράγμα: αν θα τα καταφέρει ο Βενιζέλος σε αυτό το πολιτικό παίγνιο όπου οικειοθελώς εφόρμησε.

Σε μερικούς μήνες κλείνει μια τετραετία από εκείνην την αναμέτρηση μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου, που ανέδειξε σε μια εκλογική εσωκομματική αναμέτρηση νικητή για την ηγεσία το σημερινό πρωθυπουργό. Ενδιαμέσως, δοκιμάστηκαν όλοι νομίζω σε διάφορες επιχειρήσεις και επιχειρήματα εξουσίας, ίσως με εξαίρεση τον Μίμη Ανδρουλάκη.

Αγανακτισμένοι: “Σκασμός, μιλάει ο λαός”


Πριν από λίγο και ενώ στην Βουλή γινόταν πανδαιμόνιο από τα μεγάφωνα  των Αγανακτισμένων ακούστηκε: ‘Τώρα μας ενημερώνουν ότι μιλάει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου”

Και αμέσως από κάτω ακούστηκε το σύνθημα ” ….σκασμός μιλάει ο λαός”

Πηγή: Antinews