Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Δήμος Πολυγύρου - Εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους των πολιτών της Ε.Ε.

Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές και Ευρωεκλογές του 2014 θα πρέπει να εγγραφούν στους ειδικούς καταλόγους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο γραφείο 5 με το διαβατήριό τους για να υποβάλουν τη σχετική αίτηση. Όσοι ήταν εγγεγραμμένοι σε παλιότερους καταλόγους θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους στο γραφείο 5.

Κοπή βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Γυναικών Πολυγύρου


Σκληρή ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την απόδραση Ξηρού

Την αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ προκάλεσε η είδηση της απόδρασης του καταδικασμένου για την 17 Νοέμβρη Χριστόδουλου Ξηρού. Η αμερικανική κυβέρνηση δηλώνει ότι ανησυχεί βαθύτατα από την εξέλιξη και πως συνεργάζεται με έλληνες αξιωματούχους για την υπόθεση, ενώ καλεί την ελληνική κυβέρνηση να εντοπίσει τον Ξηρό και να τον στείλει στη φυλακή.

 Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον Μ.Ιγνατίου και το Mega: «Μας ανησυχεί βαθύτατα ότι ο καταδικασμένος για πράξεις τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος ήταν ένα βασικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, που σκότωσε πέντε υπαλλήλους της αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα, αγνοείται μετά από μια άδεια απουσίας από τη φυλακή όπου εξέτιε έξι διαδοχικές ποινές ισόβιας κάθειρξης για δολοφονίες.

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων για τον βουλευτή Διαμαντόπουλο

Του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου

Εάν δεν ήμασταν ενσυνείδητος ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΣ, μάλιστα δέ και κληρικός, τότε χωρίς δισταγμό θα χρησιμοποιούσαμε όλες τίς υβριστικές λέξεις του ελληνικού λεξιλογίου, για να στηλιτεύσουμε την παντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά του Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ της περιφερείας Καστοριάς Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, περί του οποίου εκτενέστερον θα ομιλήσουμε παρακάτω.

Θα χρησιμοποιούσαμε, επαναλαμβάνω, όλες τις λέξεις που θά είχαν ως πρώτο συνθετικό τους το επίθετο "παλιός", θα άρχιζαν δηλ. με πρώτο συνθετικό το γνωστό επίθετο "παλιό-...", όπως