Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Άνδρας συμφώνησε μέσω αμοιβής να ικανοποιήσει σεξουαλικά άνδρα και κατέληξαν στο τμήμα!


Όλα ξεκίνησαν σε πόλη του Έβρου, μεταξύ δύο ανδρών, όταν οι δυο τους συμφώνησαν ο ένας να ικανοποιήσει τον άλλο σε σεξουαλική του επιθυμία.

Η συμφωνία έγινε βάσει τιμής και οι δύο τους ξεκίνησαν τις περιπτύξεις τους.

Λίγο μετά το τέλος των υπηρεσιών, ο άνδρας που δέχονταν την περιποίηση, φαίνεται πως απομακρύνθηκε χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό. Αυτό έκανε έξαλλο τον… παρτενέρ του, ο οποίος αμέσως κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε ότι τον έκλεψαν.

Άκου Έλληνα (Video)

Η 'Μικρή Μειοψηφία'


Είναι απολύτως δικαιολογημένο το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει το ελληνικό ίντερνετ, τα διάφορα blog και τα παραδοσιακά ΜΜΕ της χώρας για τις χθεσινές εκνευρισμένες δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, εν μέσω αντικυβερνητικών συνθημάτων και πλήθους κόσμου.

Δεν είναι λίγο πράγμα ο Ανώτατος Άρχοντας της Χώρας να αποκαλείται ευθέως και δημοσίως ως κοινός 'Προδότης' και η Δημοκρατία μας δεν είναι συνηθισμένη να ακούει κάποια πράγματα χωρίς τους προβλεπόμενους κανόνες συντακτικού και γραμματικής -δόξα τω Θεώ, η ελληνική γλώσσα προσφέρει απλόχερα μύριους τρόπους να εκφράζονται εύσχημα ακόμα και οι πιο σκληρές κουβέντες-.

Δεν θεωρώ απαραίτητο να κάτσω και να αναλύσω περαιτέρω τη δήλωση του Προέδρου μας,

Πως να προστατέψετε τον υπολογιστή σας να μην πάθει ζημιά


Ευκαιρία να μάθετε ...για να μην την πάθετε!

Δείτε εδώ κάποια ωραία μικρά κολπάκια και μέτρα πρόληψης, για να προστατεύετε τον υπολογιστή σας και να μην παθαίνει ζημιά σε βάθος χρόνου. Για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας από προβλήματα και για να αποτρέψετε τυχόν ζημιά στον υπολογιστή και τα δεδομένα σας, απλά ακολουθήστε τα παρακάτω κολπάκια για καλή λειτουργία.

Ας μπούμε λοιπόν στο ψητό!...

1) Όταν κλείσετε τον υπολογιστή σας και θέλετε αμέσως να τον ξανανοίξετε, περιμέντε 5-10 δευτερόλεπτα αφού κλείσει και μετα ξανανοίξτε τον, μην τον ξανανοίξετε αμέσως!

Δημοσκόπηση Καπα Research: 7,5 μονάδες μπροστά η ΝΔ, ούτε 38% τα δύο κόμματα!


Το συντριπτικό ποσοστό 58,9% αξιολογεί αρνητικά τις αποφάσεις για το «κούρεμα» του χρέους και το νέο δάνειο. Μόλις το 36,9% θα ψήφιζε τα δύο κόμματα εξουσίας, εάν διεξάγονταν αύριο εκλογές, σύμφωνα με την εταιρία Καπα Research για το «Βήμα». Σε ιστορικά χαμηλά το ΠΑΣΟΚ θα συγκέντρωνε 14,7% και 7.5 μονάδες κάτω από τη ΝΔ η οποία θα συγκέντρωνε 22,2%.

Τα υπόλοιπα κόμματα ως προς την πρόθεση ψήφου, λαμβάνουν:

ΚΚΕ: 9,1%,
ΛΑΟΣ: 6,3%,
ΣΥΡΙΖΑ: 5,1%,

Αλέξανδρος

Μέλος του ΠΑΣΟΚ γρονθοκόπησε τον Χρ. Μαγκούφη


Για την «άνανδρη» επίθεση που δέχθηκε στα Τρίκαλα και για το ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί των επεισόδιων, μίλησε ο βουλευτή ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο κ. Μαγκούφης εξήγησε πως άρχισαν τα γεγονότα όταν αρχικά συμφώνησε στο να παρελάσουν μια ομάδα διαδηλωτών. Στη συνέχεια ζήτησαν να παρελάσουν και μέλη του ΠΑΜΕ. Εκεί υπήρχαν αντιρρήσεις και διαφωνίες με τις τοπικές αρχές ενώ ο ίδιος ο υπουργός ήταν της άποψης να τους αφήσουν.

Λόγω της χρονοτριβής γύρισαν πίσω οι αρχικοί διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι εντάσεις και ο περιφερειάρχης να πάρει την απόφαση να διακόψει την παρέλαση, απόφαση για την οποία ο Χ. Μαγκούφης εξέφρασε την διαφωνία του.

Πυρκαγιά απο γκαζάκια στο προάυλιο Ιερού ναού στη Θεσσαλονίκη


Γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι εξερράγησαν στις 5 τα ξημερώματα στον περίβολο του ιερού ναού της Αχειροποιήτου στη Θεσσαλονίκη.

Από την έκρηξη που προκλήθηκε στον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό (αποτελούνταν από τέσσερα φιαλίδια προπανίου) προκλήθηκε πυρκαγιά και φθορές στην ξύλινη πόρτα της αυλής του ναού.

Η πυρκαγιά σβήστηκε έγκαιρα από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Η εκκλησία της Αχειροποιήτου είναι παλαιοχριστιανική βασιλική και σώζεται σήμερα στην ίδια μορφή που κατασκευάστηκε τον 5ο αιώνα - γεγονός που την καθιστά μοναδική στην ανατολική Μεσόγειο.

Πίνδος 1940: Το Ελληνικό Ιππικό αποκόπτει τον Ιταλικό Blietzkrieg


Γεμάτη με κορφές που φτάνουν στα σύννεφα, γεμάτη με δάση πυκνά, πρόμαχος της Ελλάδας από τον καιρό των Πρωτοελλήνων, η οροσειρά της Πίνδου απλώνεται από το Σμόλικα μέχρι το Γράμμο. Βαθιές χαράδρες, φαράγγια απάτητα, γκρεμοί αυλακώνουν το τραχύ της δέρμα. Ανάμεσα σε αυτά κυλούν ορμητικά ο Σαραντάπορος και παρακάτω ο Αώος, σύνορο φυσικό με τη γη της Ηπείρου. Η δύσβατη αυτή γη αποτελεί το λιγότερο ιδανικό τόπο για επιχειρήσεις ιππικού. Και όμως, στα άγρια κορφοβούνια της Πίνδου έμελλε το Ελληνικό Ιππικό να γράψει τις πιο ένδοξες σελίδες του.

Στις 04.00΄ τα ξημερώματα, μια επίλεκτη ιταλική μεραρχία, η 3η Μεραρχία Αλπινιστών (ΜΑ), η «Τζούλια», που έλαβε το όνομά της από τις Ιουλιανές Άλπεις, εισέβαλε στο ελληνικό έδαφος. Η «Τζούλια» ήταν μια πραγματικά επίλεκτη μονάδα.

12,5 δισ. ευρώ σε χρυσό, ασήμι και χαλκό


Μεγάλες ποσότητες από χρυσό, ασήμι, χαλκό και άλλα μέταλλα κρύβονται στις τρεις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που επιδιώκει να εκμισθώσει το ελληνικό Δημόσιο μέσα από διεθνείς πλειοδοτικούς διαγωνισμούς. Ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, καθώς η συνολική αξία των αποθεμάτων μπορεί να φτάνει ακόμη και τα 12,5 δισ. ευρώ!

Στη δημόσια διαβούλευση που «τρέχει» σε σχέση με τους διαγωνισμούς, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας παρέχει ενδιαφέροντα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά των υπό εκμίσθωση δημόσιων μεταλλευτικών χώρων και κάνει εντυπωσιακές εκτιμήσεις για την αξία των περιεχομένων μετάλλων.

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο αναφέρει ότι η αξία των βεβαιωμένων αποθεμάτων ανέρχεται σε 2,5 δισ. ευρώ,

Εκλογές τώρα πριν είναι αργά


Η αναντιστοιχία μεταξύ βουλής και εκλογικού σώματος έχει φτάσει πλέον σε επίπεδα πλήρους αποξένωσης

Το πολιτικό σύστημα ξηλώνεται, το μεταπολιτευτικό μοντέλο της Ελλάδας γκρεμίζεται, οι σταθερές της χώρας, καλές και κακές, διαλύονται.

Τόσο η οικονομική υποδούλωση της χώρας όσο και τα επεισόδια με τις παρελάσεις είναι όψεις του ίδιου νομίσματος. Την επόμενη ημέρα της συμφωνίας των Βρυξελλών η Ελλάδα δεν είναι όπως πριν και δε θα ξαναγίνει ποτέ. Για κάποιους αυτό είναι καλό, για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων όμως και την Ελλάδα είναι καταστροφικό.

Το έπος που άλλαξε την Ιστορία (Πίνδος 1940-1941)


Γεώργιος Χαροκόπος, αγωνιστής Εθνικής Αντίστασης

«Για πρώτη φορά εκατομμύρια ανδρών και γυναικών στην Ευρώπη αισθάνθηκαν μια νέα ελπίδα. Οι ελληνικές νίκες ενέπνευσαν ένα καινούριο πνεύμα στην ηπειρωτική Ευρώπη και έδωσαν θάρρος στους ελεύθερους ανθρώπους σ’ όλες τις χώρες της Γης...»

(«Οι Τάιμς» του Λονδίνου), 2 Φεβρουαρίου 1941


Όταν το δραματικό, γκρίζο και ανήσυχο εκείνο πρωινό της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο αντίλαλος του ΟΧΙ, που είχε βροντοφωνήσει λίγες ώρες προηγουμένως ο πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς, στον Ιταλό πρεσβευτή σενιόρ Γκράτσι, απορρίπτοντας κατηγορηματικά το τελεσίγραφο του πανίσχυρου μέχρι τότε Μπετίνο Μουσολίνι, έφθανε μέχρι τα πέρατα της Γης,

Τα έβαλε με τον απλό κόσμο που αποδοκίμαζε την κυβερνητική πολιτική


Αν είχε εκλεγεί στη θέση του Προέδρου της Ν.Δ. η Ντόρα Μπακογιάννη, θα ήταν κατανοητό.
Όμως...
Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε πλάτες στον Γ.Α.Π. αντί να ζητήσει εκλογές. Τελικά μήπως έχουν δίκιο όσοι λένε ότι όλοι οι πολιτικοί είναι το ίδιο;
Εκτός αν δεν θέλει να κυβερνήσει, αυτό είναι άλλο θέμα. Να το πει όμως στον Ελληνικό λαό, να πει ότι: "εγώ θα στηρίξω τον Γ.Α.Π. όσο μπορώ, να πάρει κι άλλα μέτρα κατά του φτωχού λαού και όταν γίνουν οι εκλογές κάποτε, να λέω πως δεν τα πήρα εγώ τα μέτρα, αλλά τα πήραν οι άλλοι".
Κρίμα Αντώνη...

Πάντως τα μεγαλύτερα επεισόδια έγιναν στην Καλαμάτα. Στους συμπατριώτες σου έπρεπε να απευθυνθείς για επεισόδια και όχι στη Θεσσαλονίκη που παρέλασαν μαζί ο στρατός, οι μαθητές και οι κοινωνικές ομάδες.

Βγείτε επιτέλους από τα γυάλινα κλουβιά σας και κοιτάξτε την πραγματικότητα κατάματα. Υπάρχει δυσαρμονία Ελληνικού λαού και κυβέρνησης, είτε σας αρέσει είτε όχι οι κάλπες είναι κοντά.


Τα Ανήλια

Ύβρεις, επεισόδια και ματαιώσεις παρελάσεων σε όλη τη χώρα


Σε κλοιό διαδηλωτών εορτάσθηκε η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Αυγά, ντομάτες, μάυρα περιβαραχιόνια και μαντήλια, αποδοκιμασίες, συνθήματα και πανό με τους πολιτικούς να φυγαδεύονται ήταν μονάχα μερικά από τα χαρακτηριστικά του φετινού εορτασμού.

Όλες οι παρελάσεις στη χώρα ήταν σε κλοιό αγανακτισμένων πολιτών οι οποίοι σε αρκετές πολείς έδιωξαν τους πολιτικούς από τις εξέδρες των επισήμων. Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη ματαιώθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά μετά απο συνεχείς αποδοκιμασίες πολιτών κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ο οποίος και αποχώρησε.

Θεοδοσία Στίγκα - Το κουκλί της κοκκινιάς