Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Εθελοντική Αιμοδοσία των συλλόγων Α.Ο.Γαλάτιστας και Συλλόγου Γυναικών Γαλάτιστας


Τόπος: Αγροτικό Ιατρείο ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ.
Ημερομηνία: ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, ΩΡΕΣ: 09:00-13:30.

Για 5η συνεχή φορά οι 2 σύλλογοι ενωμένοι διοργανώνουν Αιμοδοσία με στόχο τον εθελοντισμό!

Σας προσκαλούμε όλους σε μια πράξη αγάπης και σε μια κίνηση ανθρωπιάς. Ελάτε να προσφέρετε 10 λεπτά από το χρόνο σας και πραγματικά ζωή στον συνάνθρωπο! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Πληροφορίες: Ματθαίου Αθανάσιος τηλ: 6974748536

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πολυγύρου


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Αξιότιμοι κύριοι,

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης») σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου την

ΔΕΥΤΕΡΑ  25  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
και ώρα 19:00

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Πολυγύρου, με  θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ανακοίνωση Σωματείων Υπογειτών Μεταλλείων Κασσάνδρας

κλικ για μεγέθυνση
Επειδή υπάρχει αναταρραχή που διχάζει την τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής, δεν δημοσιεύουμε οτι μας στέλνουν και μπορεί να δημιουργήσει ένταση.

Όμως επειδή πρόκειται για τους ίδιους τους εργαζομένους στις στοές των Μεταλλείων Κασσάνδρας, δημοσιεύουμε την ανακοίνωση τους, όπως κάνουμε με όλους τους Συλλόγους εργαζομένων που μας στέλνουν Δελτία Τύπου.

Τα σχόλια στο θέμα έχουν απενεργοποιηθεί.

Μία γάτα Vs δυο αλεπούδες. Απίστευτες φωτογραφίες


Μια γάτα εναντίον δυο αλεπούδων. Κι' όμως η Ρίσκα κατάφερε να διώξει τις πεινασμένες αλεπούδες που πλησίαζαν το απομακρυσμένο σπίτι στην περιοχή Κρονότσκι της Ρωσίας.

Οι  αλεπούδες δελεάστηκαν από τη μυρωδιά του φαγητού. Δεν λογάριασαν όμως την επιμονή της γάτας που αντί να το βάλει στα πόδια, όρθωσε το ανάστημα της και τις έτρεψε σε φυγή... Φωτογραφίες από την Guardian.

Ο Παντελεήμων Μουτάφης νέος μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής

Ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ξάνθης Αρχιμανδρίτης κ. Παντελεήμων Μουτάφης εκλέχτηκε  Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Με μια διαδικασία θρίλερ ο κ. Παντελεήμων κατάφερε να εκλεγεί με ελάχιστες ψήφους διαφορά από τους δύο κύριους αντιπάλους του, τον Μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεόκλητο και τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Μαρωνείας Αρχιμανδρίτη κ. Κωνστάντιο Παναγιωτακόπουλο.

Και οι τρεις υποψήφιοι σχεδόν ισοψήφησαν στη διαδικασία του τριπροσώπου και στην τελική φάση ο νέος Μητροπολίτης Μαρωνείας κ. Παντελεήμων έλαβε 29 ψήφους, ο Αρχιμανδρίτης κ. Κωνστάντιος Παναγιωτακόπουλος 25 και ο Μητροπολίτης Βρεσθένης 23.

Κάμερον: Αρνητικός στην επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα


Τζαβάρας: «Πάγια εθνική θέση η επιστροφή των Γλυπτών»


Από τα πλέον επίσημα χείλη ακούστηκε το «όχι» της Βρετανίας στο πάγιο αίτημα της Ελλάδας για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ινδία, και με αφορμή αίτημα της χώρας για την επιστροφή από το Λονδίνο ενός διαμαντιού 105 καρατίων, ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ξεκαθάρισε ότι το διαμάντι δεν θα επιστραφεί και παρομοίασε την υπόθεση με το θέμα των Γλυπτών.

«Δεν πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή προσέγγιση» είπε την Τετάρτη ο Ντέιβιντ Κάμερον, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Γ. Παπανδρέου στο Columbia: Τα κάναμε θάλασσα - FOXNEWS: Τι διδάσκει ο κύριος;

Σε κατάμεστο αμφιθέατρο του Columbia μίλησε τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας ο Γιώργος Παπανδρέου για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Στα πλαίσια της διάλεξης του, δεν παρέλειψε να απαντήσει σε ερωτήσεις φοιτητών.

"Οι δυναστείες συνήθως δεν εκλέγονται. Εγώ υπήρξα πάντα δημοκρατικά εκλεγμένος στη ζωή μου. Πάλεψα μάλιστα για δημοκρατικές αλλαγές στο κόμμα μου, όπως η άμεση εκλογή. Εκλέχτηκα δύο φορές έτσι. Και ξέρετε, υπάρχουν οικογένειες και οικογένειες.

Ο δικός μου παππούς πήγε έξι φορές εξορία και φυλακή – παραλίγο να τον εκτελέσουν κιόλας - παλεύοντας για τη Δημοκρατία. Ο πατέρας μου και αυτός δύο φορές.