Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

”Τη μεταχειρίστηκαν σαν τσουβάλι!” – Τι δηλώνει ο ανιψιός της Συνοδινού για τις συνθήκες νοσηλείας της

Βελτιωμένη εμφανίζεται η κατάσταση της υγείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού θεάτρου, Άννας Συνοδινού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Η κορυφαία 88άχρονη Ελληνίδα τραγωδός και πρώην υπουργός Αννα Συνοδινού χειρουργήθηκε χθες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για την αφαίρεση σωληναρίου με το οποίο της χορηγείτο το τελευταίο διάστημα η τροφή, επειδή προκάλεσε μόλυνση.

Σύμφωνα με τον ανιψιό της Γιάννη Συνοδινό, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο έντυπο μέσο, η κατάστασή της «δεν είναι κρίσιμη, είναι σαφώς καλύτερη από πριν και πλέον επικοινωνεί με το περιβάλλον της».

Κύπρια ευρωβουλευτής σε Βενιζέλο: Ούτε η Χούντα του '67 δεν μου έκλεισε το στόμα


Τα βάζει μαζί του, μέσω... facebook

Η Κύπρια ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) Ελένη Θεοχάρους, με ανάρτηση της στο Facebook επιτίθεται στον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή φήμες ότι ζητάει τη κεφαλί της επί πίνακι.

Η κυρία Θεοχάρους κατά τη διάρκεια πρόσφατης συζήτησης ενώπιον της Ολομέλειας  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αφορμή την παράδοση της Ελληνικής στην Ιταλική Προεδρία, ήγειρε ενώπιον του Έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά το θέμα των τουρκικών προκλήσεων και την απαράδεκτη αδράνεια που επέδειξε η  ΕΕ και ειδικότερα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Επικό video Βούλτεψη για τη ΔΕΗ και τον Σαμαρά: Μπλα μπλα μπλα


Καίγονται Βόλος, Κιλελέρ, Κρήτη - Συναγερμός στην Πολιτική Προστασία (Video)


ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Επί ποδός βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός από το πρωί της Παρασκευής και θα παραμείνει σε συναγερμό μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου λόγω των θυελλωδών ανέμων και των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν.

Ήδη το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει πάρει «φωτιά» καθώς δεκάδες μικρές και μεγάλες εστίες ξεσπούν σε ολόκληρη τη χώρα.

Κλειστή λόγω έργων έως και την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 η κεντρική οδός των Πλανών

Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι λόγω εκτέλεσης έργων κλειστή για οχήματα και πεζούς θα παραμείνει από σήμερα Παρασκευή 4/7 το μεσημέρι έως το βράδυ της Κυριακής 6/7  η κεντρική οδός του Δημοτικού Διαμερίσματος Πλανών.

Η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται από την παράπλευρη οδό και σύμφωνα με τη σχετική σήμανση.

Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν πάντα έτοιμοι για σεξ;

 Σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, από την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη έως την Αίγυπτο και την Κίνα, το σεξ κατείχε ιδιαίτερη θέση. Όπως τεκμηριώνεται οι Αρχαίοι υμών πρόγονοι σε αντίθεση με τους σημερινούς Έλληνες ήταν πάντα...έτοιμοι για σεξ.  Μάλιστα λέγεται πως για να αναχαιτίσουν τα πάθη τους έτρωγαν μαρούλι, το οποίο θεωρείται αντιαφροδισιακό. Ποιο ήταν το μυστικό τους και ήταν πάντα έτοιμοι για σεξ;

Τα αφροδισιακά της φύσης έχαιραν ιδιαίτερης εκτίμησης, μια και υπόσχονταν μέγιστες αποδόσεις στο σεξ. Το γεγονός αυτό γίνεται αντιληπτό και από την ετυμολογία του όρου «αφροδισιακό» που προέρχεται από την Θεά Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, της αγάπης και της ομορφιάς. Μάλιστα οι Αρχαίοι Έλληνες δεν δίσταζαν να δοκιμάσουν τα βότανα και τις τροφές που ανέβαζαν την λίμπιντο.

Μυθική δήλωση Ταμήλου: Το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, μπορείς να ζήσεις και σε χωριό με λάμπες (Video)

Λίγο καιρό ξαπόστασε, αλλά η δόξα τον ακολουθεί παντού.

Ο μυθικός λοιπόν βουλευτής της ΝΔ, Μιχαήλ Ταμήλος, για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ δήλωσε ότι  “το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό καθώς παλαιότερα οι άνθρωποι επιβίωναν και χωρίς αυτό”.