Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Ο Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυφυτιανών Κοζάνης "Αγία Παρασκευή"

 34 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΦΙΑΤΑΝΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ΄΄ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ΄΄ ΕΚΑΝΕ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 1981.

Εμπλοκή με Αβραμόπουλο

-Πρόταση-βόμβα Καμμένου για γυναίκα - Ανακοινώνει το όνομα την Τρίτη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Ανατράπηκε ο αρχικός σχεδιασμός του μεγάρου Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός δεν θα κάνει τελικά διάγγελμα. Σύμφωνα με συνεργάτες του ο κ. Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να ανακοινώσει τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε προφανώς λόγω εμπλοκής και αντιδράσεων στο όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ετσι ακυρώθηκε το διάγγελμα και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης δήλωσε ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού - λόγω της κρισιμότητας του Eurogroup της Δευτέρας - είναι να ανακοινώσει την πρότασή του την Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αριστοτέλη σε σχέση με τις αυριανές συγκεντρώσεις στις Σκουριές

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη ενόψει των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί στις Σκουριές αύριο Κυριακή 15.02.15 και με αφορμή το κλίμα έντασης που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες, κάνει έκκληση να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία, μακριά από προκλήσεις και ακρότητες.

Οι αντεγκλήσεις και το πολεμικό κλίμα που δημιουργείται δεν εξυπηρετούν σε καμία περίπτωση την επίλυση αυτού του ζωτικής σημασίας για την περιοχή ζητήματος. Επιπλέον, δυσφημίζουν τον τόπο μας και συνεχίζοντας το κλίμα διχασμού δυσχεραίνουν την οποιαδήποτε προσπάθεια λύσης στο πλαίσιο της δημοκρατίας της νομιμότητας και του δημοκρατικού διαλόγου με όλους τους δημότες. Ας διαψεύσουμε όλους αυτούς που βασίζουν την ύπαρξή τους στη μισαλλοδοξία και στη διαίρεση της κοινωνίας. Ας αποδείξουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας με ωριμότητα και υπευθυνότητα, μέσα στο πλαίσιο των θεσμών με διάλογο, ενότητα και αμοιβαίο σεβασμό.