Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Συναυλία του Μανώλη Μητσιά στην Αρναία

Μεγάλη Συναυλία Μανώλη Μητσιά στην Αρναία , Τρίτη 24 Ιουλίου 2012 , Ωρα 21.30 στο προαύλιο του  Δημοτικού Σχολείου
Συνδιοργάνωση: Δήμος Αριστοτέλη - Πολιτιστική Εταιρία Αρναίας

Από τους ελάχιστους εναπομείναντες καθαρόαιμους τραγουδιστές, o μεγαλύτερος Έλληνας ερμηνευτής κατά την ταπεινή μας αποψη, συνεπής στη 30ετή διαδρομή του στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού, με ευρύτατη γκάμα φωνητική και ανάλογη πορεία.

Μακεδόνας στην καταγωγή, εκφράζει την αξιοπρέπεια του αντρικού καημού, με λαϊκότητα, χωρίς ίχνος λαϊκισμού και με συναίσθημα, χωρίς ίχνος συναισθηματολογίας. Από τις σπάνιες περιπτώσεις τραγουδιστών, που ευτύχησε να πει σε πρώτη εκτέλεση τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών της τελευταίας 50ετίας. Από τον Χατζιδάκη και τον Θεοδωράκη, ως τον Δ.Μούτση, τον Α.Πάνου αλλά και τον Θ. Μικρούτσικο.

Αλόνσο: Ισπανός, Ιταλός και Ελληνας κέρδισαν τη Γερμανία

Τρίτη νίκη στη Formula 1 για τον ισπανό πιλότο ο οποίος άφησε πίσω του τον γερμανό Φέτελ

Την τρίτη εφετινή νίκη του στη Formula 1 σημείωσε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος είδε πρώτος την καρό σημαία στο Grand Prix της Γερμανίας, όπου διεξήχθη στο Χοκενχάιμ και είναι ο 10ος αγώνας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο οδηγός της Ferrari άφησε πίσω του τον Γερμανό «πιλότο» της Red Bull και παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Τζένσον Μπάτον με McLaren.

Μετα τον αγώνα, ο ισπανός πιλότος ερωτήθηκε αν επρόκειτο για μια «άτυπη» ήττα της Ισπανίας επί της Γερμανίας ο οποίος αν και στην αρχή έδειξε ότι δεν ήθελε να απαντήσει τελικά τοποθετήθηκε λέγοντας ότι ένας ισπανός οδηγός με ιταλικό όχημα και έλληνα σχεδιαστή μέσα στην ομάδα, κέρδισε την Γερμανία εντός έδρας.

Φαήλος Κρανιδιώτης για υπουργό: «Ο τεμπέλης βαψομαλλιάς και η... έρμη πατρίδα»

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, κατά υπουργού με διόλου κολακευτικούς χαρακτηρισμούς. Ο κ. Κρανιδιώτης με ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο (χωρίς να κατονομάζει) για υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος βάφει τα μαλλιά του, έχει στυλ... σερβιτόρου και νομίζει ότι θα σώσει τη χώρα από τα δεινά της.

Τεμπέλης βαψομαλλιάς, με μουστακάκι, «φυζίκ» συνταξιούχου Αργεντίνου ζιγκολό ή παλιού γκαρσονιού στο «Διόνυσο». Είναι από αυτούς που θα μας «σώσουν»...Έρμη Πατρίδα, ήταν η ακριβής φράση του συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά στο Facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω επίθεση σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα γραφεία της Συγγρού.

Πηγή: NewPost

Big Brother στο ηφαίστειο της Καλντέρας

Οργανα παρατήρησης τοποθετήθηκαν στην Καλντέρα της Σαντορίνης

Εγκαταστάθηκε υπερσύγχρονος μηχανισμός παρατήρησης της δραστηριότητάς του

Θοδωρής Λαΐνας

Οπως έγινε γνωστό ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα οι εργασίες εγκατάστασης ενός υπερσύγχρονου μηχανισμού στον βυθό της Καλντέρας της Σαντορίνης. Ο μηχανισμός αποτελείται από μια σειρά οργάνων που παρακολουθούν τη γεωλογική δραστηριότητα στην περιοχή και οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι σε περίπτωση που το ηφαίστειο επιδείξει κάποια στιγμή στο μέλλον «κινητικότητα» θα είναι σε θέση να το διαπιστώσουν έγκαιρα και να ενημερώσουν σχετικά τις αρμόδιες αρχές.

Nέα επεισόδια μεταξύ απεργών και ΜΑΤ το μεσημέρι στη Χαλυβουργία

Νέα επεισόδια με ρίψη χημικών σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι μεταξύ απεργών και αστυνομικών δυνάμεων έξω από την Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο.

Η νέα ένταση προκλήθηκε όταν oι συγκεντρωμένοι απεργοί έκλεισαν και τα δύο ρεύματα της Ε.Ο Αθηνών - Κορίνθου. Τότε, τα ΜΑΤ πραγματοποίησαν επέμβαση με ρίψη χημικών και ακολούθησε κυνηγητό στους δρόμους γύρω από το εργοστάσιο.

Αυτή την ώρα επικρατεί και πάλι ηρεμία έξω από την Χαλυβουργία ενώ η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται κανονικά, ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση και πορεία των απεργών στην Ομόνοια.

Έργα 40 εκατομμυρίων στο Δήμο Πολυγύρου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 39.169.344,12 € εξήγγειλε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, την περασμένη Πέμπτη, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος.

Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν:

•    «Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων Πολυγύρου-Καλυβών Δ. Πολυγύρου», προϋπολογισμού 26.900.994,08 €

•    «Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων οικισμού Ολύνθου Δ. Πολυγύρου», προϋπολογισμού 4.797.000 €