Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια βουλευτών της Χρυσής Αυγής

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, ΓΕΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ

Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής για τον εντοπισμό τυχόν επιβαρυντικών στοιχείων για την κατηγορία για ένταξη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι αστυνομικοί ερευνούν για τυχόν κρυφό οπλισμό ή για σχετικά με την υπόθεση έγγραφα σε υπολογιστές. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια σφαίρα των 9mm βρέθηκε στο σπίτι βουλευτή της Χρυσής Αυγής που ωστόσο είχε άδεια οπλοφορίας.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται έπειτα από εισαγγελική παραγγελία στα σπίτια των βουλευτών, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Στάθη Μπούκουρα και Γιώργου Γερμενή σε Ραφήνα, Αθήνα και Κόρινθο.

Η εισαγγελική παραγγελία για τις κατ' οίκον έρευνες προκύπτει στο πλαίσιο της ογκοδέστατης δικογραφίας για την Χρυσή Αυγή και θα ακολούθησουν σύντομα και άλλες έφοδοι της Αντιτρομοκρατικής σε οικίες βουλευτών.

Υπενθυμίζεται ότι η απολογία των τριών βουλευτών ενώπιον των δύο εφετών ανακριτριών έχει προγραματιστεί για το Σάββατο.

H Χρυσή Αυγή από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση επικαλούμενη αυτή τη φορά τα ανήλικα παιδιά των βουλευτών.

«Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν. Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της. Ομοίως και ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο συναγωνιστής Μπούκουρας τρια ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: