Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Διάρρηξη του αυτοκινήτου του κατήγγειλε ο Χρ. Ζώης

Τη διάρρηξη του αυτοκινήτου του και την κλοπή σημαντικών αντικειμένων, κατήγγειλε, χθες αργά το βράδυ, στο ΑΤ Συντάγματος, ο πρόεδρος της «Νέας ΜΕΡΑς» Χρήστος Ζώης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του κόμματος που μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, χθες το βράδυ, μετά την παρουσίαση βιβλίου του Βασίλειου Μαρκεζίνη, στο Ζάππειο, ο κ. Ζώης με συνεργάτες του μετέβησαν σε εστιατόριο του κέντρου των Αθηνών. Κατά την επιστροφή τους, βρήκαν παραβιασμένο το αυτοκίνητο του προέδρου της «Νέας ΜΕΡΑς», το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας, και θρυμματισμένα τα τζάμια των παραθύρων του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, εκλάπησαν ένα ipad που ανήκε στον βουλευτή της «Νέας ΜΕΡΑς» Γιάννη Κουράκο και περιείχε σημαντικά αρχεία,
καθώς και ένας δερμάτινος χαρτοφύλακας με έγγραφα που ανήκε στον πρώην βουλευτή και υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος Μιχάλη Γιαννάκη.

Πηγές του κόμματος, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, υποστήριξαν ότι «κάποιοι πιθανότατα τους παρακολούθησαν μετά την αποχώρησή τους από το Ζάππειο και στη συνέχεια έγινε ό,τι έγινε».

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: