Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Οι "Αγανακτισμένοι" οπαδοί του ΠΑΟ και το επίμαχο πανό


Παρατράγουδα σημειώθηκαν έξω από το ΟΑΚΑ ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, καθώς ύστερα από... άνωθεν εντολή σταματούσαν τα αυτοκίνητα, προκειμένου να πάρουν το... επίμαχο πανό που αναφερόταν στους πολιτικούς!

Το πανό που ανέφερε: "Πολιτικοί λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων", δεν ενόχλησε μόνο τον διαιτητή Μήτσιο, ο οποίος διέκοψε 7 λεπτά το παιχνίδι στη διάρκεια του πρώτου μέρους, αλλά και την... κυβέρνηση, καθώς σύμφωνα με εντολή που δόθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Αστυνομία έγινε έλεγχος σε αυτοκίνητα οπαδών του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί!

Αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα είχαν προσεγγίσει το Στάδιο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο του Τριφυλλιού που ήταν γύρω από το αμάξι προκειμένου να απομακρυνθούν και έτσι δημιουργήθηκε ένταση!

Σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν δύο συλλήψεις για το... επίμαχο πανό, με τον Τάσο Τεντζέρη (υπεύθυνος συνδέσμων στην ΠΑΕ) να σπεύδει στην ΓΑΔΑ για να δει τι ακριβώς έχει συμβεί και να δώσει λύση στο θέμα.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: