Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Γυαλιά καρφιά τα έκανε η Βαλερί στο γραφείο του Ολάντ

Τι έγινε μόλις ο Ολάντ της είπε για τη Γκαγέ

Mίνα Αγγελίνη

Εσπασε αντίκες και συλλεκτικά βάζα προκαλώντας ζημιές 3 εκατομμυρίων ευρώ!
Γυαλιά καρφιά τα έκανε η απατημένη "πρώτη κυρία" της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ, μόλις την ενημέρωσε για την κρυφή του αγάπη, τη Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγέ, σύμφωνα με έντονες φήμες που κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου.

Κι ενώ το σκανδαλοθηρικό περιοδικό "Closer" κυκλοφορεί σήμερα - ένα 24ωρο νωρίτερα από την προγραμματισμένη του κυκλοφορία- με πλούσιο υλικό για το ερωτικό σκάνδαλο που έχει προκαλέσει πολιτικό σεισμό στα Ηλύσια Πεδία, τα γαλλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι ο Γάλλος πρόεδρος διαφήμισε άθελά του το κράνος "Dexter" με το οποίο προσπαθούσε να καμουφλαριστεί
μπανοβγαίνοντας νυχτιάτικα στο διαμέρισμα της οδού Cirque για να απολαύσει τον έρωτα της αγαπημένης του, Ζουλί Γκαγέ.

Σύμφωνα με το περιοδικό "Le Point", στην ιστοσελίδα της εταιρείας Dexter, η διεύθυνση ανακοίνωσε ότι μετά την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου, οι παραγγελίες για το συγκεκριμένο κράνος ήταν πάρα πολλές, με αποτέλεσμα να έχει ήδη εξαντληθεί το απόθεμα.

Στο μεταξύ σε ό,τι αφορά τις φήμες για τους "βανδαλισμούς" της Βαλερί στο προεδρικό γραφείο, η αρμόδια επιτροπή του Μεγάρου των Ηλυσίων έσπευσε να τις διαψεύσει. Από την πλευρά τους, οι γαλλικές εφημερίδες υποστηρίζουν ότι, η "πρώτη κυρία" της Γαλλίας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νευράκια της και άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά της: αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης είχαν την... ατυχία να πέσουν στα χέρια της Βαλερί που εκείνη την ώρα θύμιζε ταύρο σε υαλοπωλείο.

Μάλιστα, οι ζημιές που προκάλεσαν τα... νευράκια της απατημένης Γαλλίδας δημοσιογράφου ανέρχονται σε 3 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τις εφημερίδες "Le Figaro" και "Le Parisien".

Σύμφωνα , πάντως, με πληροφορίες του σκανδαλοθηρικού περιοδικού "Closer", η Βαλερί δεν θέλει να παραδώσει τον τίτλο της "πρώτης κυρίας", απλά θέλει να ξεχάσει ως δια μαγείας ότι επί δύο χρόνια την απατούσε ο σύντροφός της.

Το "Closer", που κυκλοφορεί σήμερα - κανονικά κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή- παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα για την διπλή ερωτική ζωή του προέδρου: Σχετικά με τις ζημιές που προκάλεσε - και αν τις προκάλεσε - η Βαλερί στο προεδρικό γραφείο, για την νευρική κρίση που υπέστη μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, τη νοσηλεία της αλλά και την ανάπαυσή της στην δεύτερη προεδρική κατοικία της Λαντέρν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: