Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος και το ΛΑ.Ο.Σ.


Αυτή την επιμονή του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου να το παίζει αδικημένος και να παρουσιάζεται σαν υποψήφιος του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ. ακόμα, δεν έχει προηγούμενο.

Από την Κυριακή το πρωί στις 9 στο Mega, στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και του Μανώλη Αναγνωστάκη, ο Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι κόβει τον Ζαφειρόπουλο από τα ψηφοδέλτια του.

Πέρασαν 48 ώρες και ο Ζαφειρόπουλος εμφανίζεται στον "Ελεύθερο Κόσμο" την εφημερίδα του και στην προσωπική του ιστοσελίδα, σαν υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ.

Ρε Ζαφειρόπουλε, δεν σταματάς να το παίζεις αδικημένος και νέος Νίκος Ξανθόπουλος; Δεν είσαι δα και κανένα πρότυπο για την Ελληνική κοινωνία.

Δεν σε θέλουν είπαν στο ΛΑ.Ο.Σ. για ποιόν λόγο επιμένεις να εμφανίζεσαι σαν υποψήφιος σε ένα κόμμα που δεν σε θέλουν;

Αν ήλπιζες να σε πάρουν στη Νέα Δημοκρατία, έκλεισαν τα ψηφοδέλτια της. Αν θέλεις βέβαια τόσο πολύ να μας σώσεις και εσύ, γιατί δεν προσχωρείς ξανά στην Χρυσή Αυγή και να σταματήσεις να δουλεύεις τον κόσμο;

Ούτε αδικημένος είσαι, ούτε πιστεύεις στον κοινοβουλευτισμό. Σε θυμόμαστε από τότε που ήσουν υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας και εσένα και τα αισχρά φυλλάδια σου εναντίον του Νικήτα Κακλαμάνη. Το πιο σεμνό από αυτά έγραφε: «Εξω πούστη απ' την Αθήνα». Εμείς θυμόμαστε Δημήτρη Ζαφειρόπουλε τον βίο και την πολιτεία σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: