Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεκινάνε οι Ακαδημίες του ΑΟΠ


Αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί γονείς.

Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά και ο Α.Ο. Πολυγύρου συνεχίζει την προσπάθεια του, για μετάδοση των ιδεών του αθλητισμού μέσω της ανάπτυξης των αθλημάτων της Καλαθοσφαίρισης και της Πετοσφαίρισης και του Πινγκ-Πονγκ.

Τα τμήματα υποδομών μπάσκετ του ΑΟΠ την χρονιά που μας πέρασε κατέκτησαν, το Πρωτάθλημα Παιδων καθώς και το Πρωτάθλημα Παμπαιδων του Νομού με προπονητή το Αλέκο Τσοπουριδη, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία με τον Όμιλο και θα προπονεί τα τμήματα Junior, Προπαιδικο και Κορασίδων Basketball.

Οι επιτυχίες για τον ΑΟΠ υπηρξαν πολλές, όπως η συμμετοχή αθλητή μας στην Εθνική Ομάδα Παιδων, η συμμετοχή αθλητών μας σε διάφορα τουρνουά στα οποία διακρίθηκαν κ.α.

To τμήμα Volleyball κορασίδων είχε αξιοπρόσεχτη παρουσία στο Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης όπου συμμετείχε και αντιμετώπιζε ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ, η ΜΕΝΤ, ο ΕΟΣταυρούπολης, ο Παναθλητικος κ.α, με τα κορίτσια του ΑΟΠ να απόκτουν μεγάλη εμπειρία αλλά και σεβασμό από τις αντίπαλες ομάδες.

Προπονήτης του νέου τμημάτος παγκορασίδων βόλλευ θα είναι ο γυμναστής Μπιζέτας Αποστόλης, προπονητής και της ανδρικής ομάδας. Θα τον βοηθά ο Μαριος Χαραλαμπίδης, ο οποίος φέτος απουσιάζει λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Και τέλος το παιδικό τμήμα Ping-Pong με προπονήτη τον αθλητή του Α.Ο.Π. Γιάννη Κελιαφάνο στο Κέντρο Νεότητας, με το πρόγραμμα προπονήσεων να έχει ως εξης: Τρίτη-Τέταρτη-Πέμπτη, ώρες 17.00-19.00

Έτσι και φέτος σας προσκαλούμε να εμπιστευθείτε σε μας, τα παιδιά σας για την αθλητική διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη. Στόχος μας είναι η εξειδικευμένη μάθηση των δεξιοτήτων του αθλήματος του basketball, του volleyball και του ping-pong. Οι προπονητές του Α.Ο.Π. χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους μάθησης και διαπαιδαγώγησης στοχεύουν να βοηθήσουν τους αθλητές/τριές:

Να αποκτήσουν υγιη αθλητική νοοτροπία,

Να διοχετεύσουν την ενεργητικότητα τους σε αθλητικές δραστηριότητες

Να μάθουν να συνεργάζονται με συμπαίχτες, προπονητές και εφόρους

Να λαμβάνουν αποφάσεις και να αποκτούν ευθύνη των ενεργειών τους κατά την προπόνηση και τον αγώνα

Να χαρούν παίζοντας basketball και volleyball και ping-pong.

Να υιοθετήσουν ως στάση ζώνης το ‘’ευ αγωνίζεσθε’’.


ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΦΟΡΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Υπεύθυνος έφοροι: Παιδικό τμήμα basketball: Λαμνιδου Κωνσταντια, τηλ. 6977762125

Junior τμήμα basketball: Λαμνίδου Κωνσταντία & Σαπιτζής Τάσος

Προπαιδικο τμήμα basketball: Σαπιτζής Τάσος, τηλ. 6940642841

Τμήμα Κορασίδων basketball: Αρδά Μαρία τηλ. 6945701923

Τμήμα Παγκορασίδων volleyball : Αρβανίτης Χρήστος τηλ.6947271007

Παιδικό Τμήμα Ping-Pong: Κελιαφάνος Γιάννης τηλ. 6946448253

Νέοι αθλητές γεννηθέντες από 1996 και μικρότεροι τόσο για τις Ακαδημίες κοριτσιών όσο και αγοριών

Δεν υπάρχουν σχόλια: