Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Συνέβη σφάλμα συστήματος


Στα άρτι ανακοινωθέντα ψηφοδέλτια τη Νέας Δημοκρατίας, αυτό των Σερρών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον γιατί παραδοσιακά στας Σέρρας κατεβαίνει ως υποψήφιος ο Αχιλλεύς Καραμανλής, ένας άνθρωπος που πέρασε τη μισή του ζωή ως ο αδελφός κάποιου, και τώρα περνάει την υπόλοιπη ως ο θείος κάποιου άλλου.

Ο Αχιλλεύς, προκειμένου να είναι σίγουρος για την εκλογή του, ζητούσε το όνομά του να είναι πρώτο στη λίστα. Όπως η λίστα είναι με αλβαβητική σειρά, στο νομό Σερρών αποκλείονταν οι υποψήφιοι των οποίων το όνομα άρχιζε από Α-Κ, ή πάντως πριν από το ΚΑΡΑΜΑΝ-. Έτσι έγινε και φέτος.

Έτσι; Όχι ακριβώς... Ναι μεν στη λίστα το όνομα του θείου φιγουράρει πρώτο-πρώτο, και οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν επώνυμα που αρχίζουν από ΚΑΡΙ- έως ΧΡΥΣΑΦ-, πλήν όμως στο τέλος της λίστας (της αλφαβητικής) έχει προστεθεί η κυρία Αγνή ΔΟΥΒΙΤΣΑ.

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους το πραγματικό επώνυμο της κ. Δουβίτσα είναι ΩΔΟΥΒΙΤΣΑ, είτε ο κώδικας του software είναι έτσι γραμμένος ώστε να αποκλείει οποιοδήποτε entry πριν τον θείο. Κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, και δημιουργήθηκε σφάλμα συστήματος.

(Για τους δύσπιστους, ιδού η λίστα, όπως την έδωσε η ΝΔ στη δημοσιότητα)

ΣΕΡΡΕΣ



ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΜΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΑΓΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πηγή: HomeFood.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: