Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας: " Έ λ ε ο ς"...!

Όχι, όχι, όχι, ...

Δεν μπορεί να με γελάνε τα μάτια μου.!

Πρόκειται για την ίδια κυρία η οποία επιμένει ακόμη και τώρα, να ...διατάζει τον σύζυγό της Πασχάλη Αρβανιτίδη, ώστε να μην αναλάβει τις ευθύνες του ...στιγμιαίου λάθους του.

Αυτή η ...κυρία, θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Β΄Αθηνών με τον ...τιμητικό γι' αυτήν τίτλο:

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΑΛΙΚΗ (συζ. ΠΑΣΧΑΛΗ) ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Η δημοσίως δεχθείσα τον χαρακτηρισμό της "κερατωμένης", με τις ευλογίες του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας , αλλά και του Πρωθυπουργού προσωπικώς, αποφάσισε να μας εκπροσωπήσει και στην Ελληνική βουλή, αφού τα ..."μεσημεριανάδικα" έπαυσαν πλέον να ασχολούνται μαζί της.

Κύριε Πρωθυπουργέ, θα ήθελα να μάθω τα κριτήρια, βάσει των οποίων ...επιλέξατε την συγκεκριμένη θνητή, ώστε να γίνει και ...Εθνομητέρα.!

Και δεν με ενδιαφέρει αν το ...κέρατό της έφθασε μέχρι τη ...Βραζιλία από τον αγαπημένο της ...θυελλώδη πλην τζόβενο "εραστή". Με ενδιαφέρει και με πνίγει η προκλητική και δημοσίως εκδηλουμένη ανευθυνότητά τους, καθόσον αυτοί οι "άνθρωποι" (ως ...ζεύγος), δεν αποφάσισαν ακόμη να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους.

Ο μεν, να μην αναγνωρίζει τον καρπό του παράνομου έρωτά του, και η δε, να αμφισβητεί δια πολλοστή φορά μετά ...ονύχων και οδόντων τα αποτελέσματα της γεννετικής εξέτασης του DNA, λες και ήταν αυτόπτης μάρτυρας της ...στιγμιαίας συνεύρεσης του συζύγου της, μετά της ατυχούς Ουρανίας Τουτουντζή.

Κύριε Πρωθυπουργέ.! Είμαι βαθύτατα εξοργισμένος μ' αυτή σας την απόφαση, και το μόνο που έχω να σας πω, είναι ότι από χθες που ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια, μια απέραντη και απροσδιόριστη θλίψη με έχει κυριεύσει.

Και επειδή ουδέποτε μάσησα τα λόγια μου, έχω να σας πω και κάτι πιο σκληρό:
Τα περί του γάμου, της οικογενείας, της θρησκείας και των ηθών σκάνδαλα, είναι πιο σοβαρά και από αυτά της κλεψιάς.

Πολύ σύντομα θα ξεχάσουμε τους κλέφτες της siemens, Κύριε Πρωθυπουργέ, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουμε κάποιο παιδί, που εναγωνίως θα αναζητά δια βίου τον πατέρα του.

Κι' αυτός ο "πατέρας" Κύριε Πρωθυπουργέ, βάσει του DNA, θα είναι ο νόμιμος σύζυγος μιας δημοσίως παραδεχθείσης τον χαρακτηρισμό της "κερατωμένης".

Είναι αυτή, που - ως νομικός - διδάσκει στην κοινωνία, την πλήρη και δημοσίως εκφρασθείσα εξ αυτής, προκλητική ανευθυνότητα.!

Καλή τύχη Κύριε Πρωθυπουργέ.

gianniotis

Πηγή: gianniotis.gr

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Λαού θέλοντος και καιρού-λόγω εκλογών- επιτρέποντος,μπορεί να δικαιωθεί και στη δικαστική τραγωδία, της μη απόδειξης δια του DNA" εξώγαμου" παιδιού???