Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Παιδιά και ζώα: Μια δεκάδα από εξωπραγματικές φωτογραφίες!

Το έργο της ρωσίδας φωτογράφου Elena Karneeva, θα σχηματίσει -θες δεν θες- χαμόγελο στα χείλη σου!

Θυμάμαι την καλή συνάδελφο Αλεξάνδρα, να μου λέει και να μου ξαναλέει με ενθουσιασμό την ιστορία με την μικρή της κόρη, τότε που είχαν πάει οικογενειακώς στις ΗΠΑ.

Κάπου εκεί, λοιπόν, στα περίχωρα της Βοστόνης, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της αμερικάνικης φύσης, συνειδητοποίησαν ότι η κόρη τους ήταν σε θέση να αναπτύσσει με μεγάλη ευκολία μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με διάφορα ζώα, καθώς ήταν η μοναδική που πλησίαζαν και δεν φοβόντουσαν.


Η ιδιαίτερη αυτή επαφή με τα μη εξημερωμένα ζώα, ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της μικρής Ειρήνης...


Κι αυτό επαληθεύεται με τον καλύτερο τρόπο, αν ρίξει κανείς μια γρήγορη ματιά στο εκπληκτικό φωτογραφικό project της ρωσίδας Elena Karneeva, η οποία εξειδικεύεται επαγγελματικά σε οικογενειακές και παιδικές φωτογραφήσεις. Κουκουβάγιες, αρκούδες, τάρανδοι, λύκοι και διάφορα άλλα άγρια ζώα, εμφανίζονται πλήρως εξοικειωμένα με τα παιδιά, ποζάρουν δίπλα τους και μας χαρίζουν φωτογραφικά στιγμιότυπα που σχηματίζουν αυτόματα ένα αυθόρμητο χαμόγελο στο πρόσωπό μας :)


Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη δουλειά της στους παρακάτω συνδέσμους: karneeva.ru | 500px | Facebook | Instagram

Πηγή: www.boredpanda.com & Provocateur.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: