Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Ο Μιχάλης Σακελάρης στο κόμμα Καμμένου!


Τριγμούς προκαλεί στην τοπική ΝΔ η προσχώρηση του πρώτου «γαλάζιου» στελέχους, του Μιχάλη Σακελάρη στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Ο Μιχάλης Σακελάρης, πρώην υπεύθυνος ΜΑΚΙ και αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και νυν υπεύθυνος αθλητισμού της ΝΟΔΕ Λάρισας είναι το πρώτο στέλεχος που επισήμως δηλώνει την προσχώρησή του στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων Ελλάδος, εκ των πλέον δραστήριων “γαλάζιων” στελεχών στη χώρα και ένα απ’ τα στελέχη εκείνα που ενεργοποιήθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά για την προεδρία της ΝΔ, είναι το πρώτο «γαλάζιο» στέλεχος του νομού το οποίο δηλώνει πως προσχωρεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».


Ο Μ. Σακελάρης είναι και αντιπρόεδρος του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας, ενώ διαθέτει στενούς δεσμούς με ισχυρές κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Αυτό που απασχολεί τους "γαλάζιους" ιθύνοντες του νομού είναι αν ο Μιχάλης Σακελάρης εκτός της προσχώρησής του θελήσει να διεκδικήσει ξανά τους 4300 σταυρούς που έλαβε με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού.

Απ' το ρεπορτάζ προκύπτει πως ο Μιχάλης το σκέφτεται σοβαρά... Άρχισαν οι "γαλάζιοι" χοροί...

Λ.Π

larissanet.gr

Πηγή: Έχω μάτια και βλέπω

Δεν υπάρχουν σχόλια: