Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πιερικός Αρχέλαος – Στρατώνι 75-61


Ακόμη έναν ωραίο αγώνα απόλαυσαν οι φίλοι του μπάσκετ στην Κατερίνη. Το φιλικό παιγνίδι που έγινε μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του Στρατωνίου Χαλκιδικής και που έληξε με 75-61 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, είχε όλες τις καλές φάσεις ενός επίσημου αγώνα.

Είναι το δεύτερο φιλικό παιγνίδι με την ομάδα του Στρατωνίου Χαλκιδικής στη φετινή αγωνιστική περίοδο, γεγονός που δείχνει τις καλές και φιλικές σχέσεις των δύο συλλόγων.

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 41-26, 58-45, 75-61.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ταρενίδης Στ., Ευφραιμίδης Στ. και Ταρενίδης Κ.


Οι συνθέσεις:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γαλάνης): Τσαϊτουρίδης, Μπεχλιβάνης 7(1), Φακοπουλίδης, Παπαχρήστου 11(1), Δαμαλής Ι. 2, Τζερομάνοβς 10(2), Κοντσές, Γκογκίδης 17(1), Νάνης 8(2), Ροδοστόγλου 6, Δαμαλής Γρ. 2, Τσουκ 12.


ΣΤΡΑΤΩΝΙ (Μύθου): Πεγιάς, Τίλα 3, Κουντουράτσογλου 6, Κοκολιός 4, Παρίτσης 7(1), Ντισλής 2, Μπούλιας, Κιηγμέτογλου 13, Νούκαρης 11, Νταράκης 9, Δασκαλόπουλος 6.

□ Μετά τη λήξη του αγώνα, οι προπονητές και των δύο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Δημήτρης Γαλάνης – Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν ένα φιλικό μόνο για να ενεργοποιηθούμε και να κρατάμε τους παίκτες μας σε εγρήγορση. Αυτό δεν είναι πρωτάθλημα. Είναι βάδην μπρος, πίσω, δεξιά, αριστερά…».

Δημήτρης Μύθου – Στρατωνίου Χαλκιδικής: «Παρόλο που είχαμε προχθές έναν αγώνα και δεν ήμασταν και ιδιαίτερα προετοιμασμένοι, θέλαμε να παίξουμε ένα δυνατό φιλικό. Θέλαμε και εμείς να βοηθήσουμε τον Πιερικό Αρχέλαο που κάνει μια καλή προσπάθεια στην κατηγορία του και ταυτόχρονα όταν παίζουμε με δυνατή ομάδα, είμαστε και εμείς κερδισμένοι. Ο Πιερικός Αρχέλαος ήταν πάρα πολύ καλός και όσο για μας δεν αντέξαμε πολύ».

Πηγή: Λευτεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια: