Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Πολυγύρου, Θωμά Καπλάνη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συνδημότες του νέου Δήμου Πολυγύρου που μας στήριξαν κατά τη διάρκεια ενός πολύ δύσκολου προεκλογικού αγώνα και αντιστεκόμενοι σε κάθε είδους πιέσεις, απειλές και ψεύτικες υποσχέσεις έδωσαν με την ψήφο τους στο Συνδυασμό μας ποσοστό 27,12%.
Οι πολίτες που μας εμπιστευθήκαν ήρθαν κοντά μας αβίαστα, πιστεύοντας στην αξιοσύνη και στο ήθος όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας. Η ψήφος τους ήταν αποτέλεσμα ελεύθερης επιλογής.

Ενόψει του Β' γύρου των εκλογών για την ανάδειξη της νέας Δημοτικής Αρχής στο Δήμο μας, καλούμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους την προηγούμενη Κυριακή να επιλέξουν και πάλι ελεύθερα το τι θα πράξουν στην κάλπη.
Παραμένουμε πιστοί στις βασικές αρχές μας, δηλαδή στην εντιμότητα, τη διαφάνεια, τη χρηστή διαχείριση και την ενασχόληση με τα κοινά, με αποκλειστικό στόχο την προσφορά στον τόπο και στους ανθρώπους του. Έτσι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και τα επόμενα χρόνια δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου μας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
και επικεφαλής του Συνδυασμού

 ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: