Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Κώστας Μπογδάνος: Προεκλογική ομιλία στον Πολύγυρο - Επίσκεψη Υφυπουργού Ι. Μαγκριώτη


Πολύγυρος, 6 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Ι. ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ

Σε μια πλατεία κατάμεστη από κόσμο στον πεζόδρομο του Πολυγύρου, ολοκλήρωσε χθες ο υποψήφιος Δήμαρχος δήμου Πολυγύρου κ. Κώστας Μπογδάνος το πρόγραμμα των προεκλογικών του ομιλιών.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου, συγκινημένος ανέφερε ότι η δυναμική παρουσία του κόσμου όπου κι αν μίλησε, είναι γι’ αυτόν εντολή, είναι το μήνυμα της νίκης, είναι η απάντηση στην αγωνία όλων για το μέλλον αυτού του τόπου.


Έπειτα ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του και έκλεισε την ομιλία του καλώντας τους συνδημότες του να εμπιστευτούν τον ίδιο και τον συνδυασμό του στη νέα πραγματικότητα του «Καλλικράτη», έχοντας βαθιά συναίσθηση των δυσκολιών, επίγνωση των ευθυνών αλλά και ισχυρή θέληση, αποφασιστικότητα, επεξεργασμένες προτάσεις, άριστους και άξιους συνεργάτες.


Το εκλογικό γραφείο του συνδυασμού στον Πολύγυρο είχε επισκεφτεί νωρίτερα ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Μαγκριώτης Ιωάννης.


Ο υφυπουργός κατά την επίσκεψη του δήλωσε ότι θα συμβάλει στην ολοκλήρωση των έργων υποδομής του νέου δήμου ενώ δεν παρέλειψε να εκδηλώσει την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα που δίνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Κώστας Μπογδάνος.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: