Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Μ. Ιατρίδη

Με επιστολή της προς τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Έλενα Κουντουρά, η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα συνεδριάσει η ΚΟ των ΑΝΕΛ για το θέμα όπου και αναμένονται οι τοποθετήσεις του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου και των βουλευτών.

H επιστολή ανεξαρτητοποίησης της Μίκας Ιατρίδη:

«Προς: Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων

κ. Πάνο Καμμένο

ΘΕΜΑ: «Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

κ. Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση,

Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη

Βουλευτής Δωδεκανήσου»


Διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Βουλής η επιστολή της βουλευτού Τσαμπίκας (Μίκας) Ιατρίδη, με την οποία γνωστοποιεί στον κ. Μεϊμαράκη ότι ανεξαρτητοποιείται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα ιστοσελίδας της Ρόδου, στην οποία αναφερόταν ότι ο Π. Καμμένος ενημερώθηκε τηλεφωνικά για την απόφαση της Βουλευτού Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη να παραιτηθεί από το κόμμα.

Σημειώνεται ότι την 29η Μαϊου 2014 ο κ. Καμμένος, ο Τέρενς Κουίκ και η Μίκα Ιατρίδη έδωσαν το παρών στις εκδηλώσεις μνήμης για την συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τον θάνατο του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη.

Ο κ. Κουίκ σε ανάρτηση του συνοδευόμενη από φωτογραφία των τριών, προανήγγειλε την ανασύνταξη των ΑΝΕΛ.

Είχε προηγηθεί εξάλλου η παραίτηση του κ. Καπερνάρου.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: