Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Κύριε πρωθυπουργέ, η επιστολή μου είναι για σας!

Κύριε Πρωθυπουργέ.!

Σχεδόν γονυπετής, εκλιπαρούσατε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου να δηλώσει προκαταβολικά ότι θα στηρίξει για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον νυν κ. Κάρολο Παπούλια.

Σας καταλογίζω επιεικώς μεγίστη αφέλεια, όσον αφορά το υποτιθέμενο ..."παιχνίδι" του Γιώργου Παπανδρέου, ότι δηλαδή έπαιζε δήθεν με τους ...θεσμούς.

Ποιούς θεσμούς κύριε Πρωθυπουργέ και ποιούς εκπροσώπους αυτών;

Δυστυχώς, ο κ. Παπανδρέου δεν έπαιζε με τους θεσμούς, όπως θέλαμε όλοι να πιστεύουμε, αλλά έπαιζε με την ...υπομονή σας.

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ κύριε Πρωθυπουργέ, τους λόγους για τους οποίους ο κ. Παπανδρέου ΔΕΝ θα στήριζε τον κ. Παπούλια;

Απλά, όλα πορευόντουσαν βάσει προδιαγραμμένου σχεδίου, και δυστυχώς για σας, οι ..."συμβουλάτορες - επικοινωνιολόγοι" τύπου Λούληδων κ.λ.π. σας απέδειξαν στην πράξη ότι "πέντε βόδια, μας κάνουν δυο ...ζευγάρια".

Τουλάχιστον, ούτε η σιωπή του ..."υπερκομματικού" προέδρου της Δημοκρατίας σας προβλημάτισε κύριε Πρωθυπουργέ;

Ωστόσο εσείς επιμένατε "Παπούλια", και δώστου "Παπούλια", και ξαναδώστου "Παπούλια", και το σενάριο πήγαινε ...λέγοντας, σε σημείο να μας έχετε κουράσει αφάνταστα, ενώ κατά βάθος - πιστεύω - ούτε κι' εσείς ο ίδιος θα θέλατε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν υπέργηρο, αλλά ευπρεπή κατά τα άλλα.

Ως πρόεδρο τον κρίνω πλέον, και όχι ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τω πάλαι.

Και εδώ ακριβώς κ. Πρωθυπουργέ παίχτηκε όλο το ...παιχνίδι, με την διαφορά ότι εσείς βρισκόσασταν στην ...εξέδρα και όχι στον αγωνιστικό χώρο, όπου έπαιζαν στην ίδια ομάδα Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αρχηγός της αντιπολίτευσης.

Σας το έχω ξαναγράψει πολλάκις.! Θα έπρεπε να είχατε προτείνει από καιρό, κάποιο άλλο πρόσωπο για την προεδρία της Δημοκρατίας, κάνοντας τον κ. Παπανδρέου να σέρνεται κοντά σας, σαν ...κουταβάκι. Εσείς όμως πετάξατε τους προβληματισμούς της βάσης του κόμματος, ωσάν να επρόκειτο περί περιεχομένου σκουπιδοτενεκέδων, αλλά δυστυχώς και πάλι για σας, κρατήσατε τους ίδιους ...τενεκέδες κοντά σας.!

Θυμόσαστε κύριε Πρωθυπουργέ τις δηλώσεις του κ. Στεφανόπουλου, όταν είχε έρθει η ώρα για να ανανεωθεί η θητεία του;

Απευθύνθηκε στα δυο μεγάλα κόμματα και τους ζήτησε να δεσμευτούν δημοσίως ότι θα τον εκλέξουν, και τότε, μόνο τότε, αποδέχθηκε την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Παπούλιας δεν έπραξε αναλόγως.

Ο κ. Παπανδρέου, με περισσό θράσος, αλλά και με την συνδρομή των ...ανεξάρτητων ΜΜΕ σας φόρτωσε τα σκάνδαλα του Βατοπαιδίου και της Siemens, ενώ ο ίδιος συμπεριφερόταν ως ...αλλοδαπός.

Νομίζετε πως θέλει πολύ ο Έλληνας για να πεισθεί; Λέγε λέγε το κοπέλλι κάνει...

Κύριε Πρωθυπουργέ, κλείνω.!

Στα δεξιά σας υπήρχε ένας Καρατζαφέρης, τον οποίο εσείς ο ίδιος θυσιάσατε στο βωμό της ...Σαλώμης, αλλά και της ...Τζοκόντας με το πλατύ ...χαμόγελο.

Δεν έπρεπε να αφήσετε αυτή την κόντρα να εξελιχθεί σε ...σφαγή.

Τώρα, πέταξε το πουλάκι.

Υπήρχε μια ελπίδα να σας στηρίξει μετεκλογικά, διότι αυτοδυναμία δεν πρόκειται να πάρετε ούτε εσείς, αλλά ούτε και φυσικά το ΠΑΣΟΚ.

Τώρα, όπως αντιλαμβάνεσθε, δεν πρόκειται να σας στηρίξει σε καμία περίπτωση, διότι η κοινή γνώμη θεωρεί τον ΛΑΟΣ σαν μια πολιτικά ανερχόμενη δύναμη.

Κύριε Πρωθυπουργέ,
είχατε το μαχαίρι, αλλά και το πεπόνι, ώστε να φέρνατε τον κ. Παπανδρέου στη δεινή θέση να αναλάβει το πολιτικό κόστος του ...παιχνιδιού με τους θεσμούς.

Εσείς όμως κρατήσατε το μαχαίρι, και πετάξατε το ...πεπόνι.

Καλή τύχη Κύριε Πρωθυπουργέ.

Πηγή: gianniotis

Δεν υπάρχουν σχόλια: