Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Εκλογές με μπάλα!

Η μπάλα θα... τινάξει τα δίχτυα την παραμονή και την επόμενη ημέρα των εκλογών

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί κανονικά παρά τις βουλευτικές εκλογές στις 4 Οκτωβρίου! Ο Νίκος Θανόπουλος, μετά από τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκα, ανακοίνωσε πως τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και τη Δευτέρα, 3 και 5 Οκτωβρίου αντίστοιχα, εξηγώντας πως δεν γινόταν αλλιώς, καθώς δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για αναβολές, και φέρνοντας για παράδειγμα όλα τα ξένα πρωταθλήματα.

«Αυτό που μας απασχόλησε περισσότερο ήταν το έκτακτο θέμα με την προκήρυξη εκλογών καθώς επηρεάζει την αγωνιστική. Πήραμε ομόφωνα την απόφαση να πραγματοποιηθεί κανονικά η αγωνιστική την Κυριακή των εκλογών, να γίνουν δηλαδή τα παιχνίδια κανονικά το Σάββατο και τη Δευτέρα αντί την Κυριακή. Αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες, αλλά στην Ελλάδα ίσως δεν ήμασταν έτοιμοι», ανακοίνωσε αρχικά ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα.

Και εξήγησε: «Θα δούμε σε σχέση με τις ομάδες που παίζουν Ευρώπη (σ.σ. πιθανότατα θα παίξουν Δευτέρα και οι τρεις). Δεν είναι για κανέναν καλό να μείνουνε οι ομάδες σε αγωνιστική απραξία για είκοσι ημέρες. Σιγά σιγά πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις που συγκλίνουν με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Να προστατεύσουμε ομάδες και να μην τις επιβαρύνουμε. Νομίζω είναι μια σωστή απόφαση και ευελπιστούμε στη στήριξη όλων των εμπλεκόμενων».

Ερωτώμενος για τη στάση της αστυνομίας, και κατά πόσο μπορεί να διαθέσει δυνάμεις σε εκλογικά κέντρα και γήπεδα, απάντησε: «Εμείς πήραμε μία απόφαση και το τι θα κάνει η αστυνομία σίγουρα θα το λάβουμε υπόψιν μας, αλλά δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Αυτή είναι η απόφασή μας, αν δεν γίνει αυτό εφικτό, αν και δεν υπάρχουν λόγοι, θα συνεδριάσουμε εκ νέου. Η αστυνομία θα έχει το λόγο της και θα περιμένουμε τη θέση της».

Για τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν σημείωσε: «Προχωράμε με ομοφωνία. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και θα υπογραφεί την επόμενη φορά γιατί απομένουν κάποιες διευκρινίσεις». Τέλος, σχολίασε όσα έγιναν στο Καυτανζόγλειο: «Κανένας δεν είναι ευχαριστημένος. Το σημαντικό είναι πως οι παράγοντες των δύο ομάδων, παρά τις εντάσεις, προσπάθησαν να βρουν μια λύση. Ήταν ένα μεμονωμένο ατυχές επεισόδιο. Να μαθαίνουμε από αυτά και να γινόμαστε καλύτεροι. Θα έπρεπε να είχε απομακρυνθεί ο οπαδός από τους σεκιούριτι».

Πηγή: goalday

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν είναι λίγο άσχετο αυτό που γράφω αλλά έχει σχέση με τον αθλητισμό μας.Η εθνική μας στο bsket για το ευρομπασκετ αντιμετωπίζει τα Σκόπια στις 7 Ιουνίου.Ελπίζω να μην προκαλέσουν οι Σκοπιανοί.Και όσο για το σκορ η έθνική μας που τόσες φορές μας έκανε υπερήφανους πιστεύω πως θα νικήσουμε.Μακάρι και με διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

Πριν έκανα λάθος εννοούσα 7 Σεπτεμβρίου.

Τα Ανήλια είπε...

Τρέχουν τώρα για να αποτρέψουν την εμφάνιση των Σκοπιανών που θα γράφουν στις φανέλες "Macedonia".

Καλά κρασιά κυρία Ντόρα...