Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου ΛΑ.Ο.Σ. - Ο π. Βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κωνσταντάρας στο ΛΑ.Ο.Σ.


Σήμερα, Πέμπτη 3/09/09 ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Δ. Κωνσταντάρας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρη και ανακοίνωσε την προσχώρησή του στο ΛΑ.Ο.Σ. Μετά τη συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Δ. Κωνσταντάρας:

«Με όλη την καλή διάθεση, την καρδιά μου και από την ψυχή μου έρχομαι σ’ ένα φιλικό σε μένα χώρο, σ’ ένα κόμμα το οποίο σέβεται, αγαπάει και υπολογίζει τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του ατόμου με το μυαλό μου πάντοτε στραμμένο στους αγαπημένους φίλους της Αθήνας - τους Αθηναίους και τις Αθηναίες - που χρόνια ολόκληρα υπηρετώ και δε θα σταματήσω ποτέ να το κάνω».

Από την πλευρά του ο κ. Γ. Καρατζαφέρης απήντησε:

«Με τον κ. Δημήτρη Κωνσταντάρα έχουμε μια κοινή πορεία στη δημοσιογραφία 40 ετών. Συναντιόμαστε τώρα και πολιτικά. Έχουμε κοινές σκέψεις και ιδέες για την πατρίδα. Ο Δ. Κωνσταντάρας είναι ένας Βουλευτής με περγαμηνές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έχει περάσει και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχει την πληρότητα εκείνη που αναζητά ο ΛΑ.Ο.Σ. Μαζί με το Δ. Κωνσταντάρα είναι και μια άλλη ομάδα - σημαντική - Βουλευτών, των οποίων εξετάζουμε κατά περίπτωση την δικά τους θέση, για να ενταχθούν στο ΛΑ.Ο.Σ. Να περιμένετε και άλλες εκπλήξεις, ισάξιες και δυναμικές όπως του Δ. Κωνσταντάρα. Δημήτρη καλό βόλι!...».

Πηγή: ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: