Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Ας πούμε κι εμείς μια γνώμη


Το μόνο που δεν χρειαζόταν στον τόπο ήταν πρόωρες εκλογές.

Η οικονομία δεν πάει καθόλου καλά, το γνωρίζουμε όλοι και υπάρχουν πιέσεις να λυθεί το θέμα με την FYROM εις βάρος της Ελλάδας.

Κατά την γνώμη μας λοιπόν τώρα που προκηρύχθηκαν εκλογές, θα έπρεπε ο Καραμανλής να παραιτηθεί από πρωθυπουργός και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές το δίδυμο της συμφοράς Σουφλιάς και Ντόρα, για να εισπράξουν και το πολιτικό κόστος των πράξεων τους, που υπονόμευσαν τον Καραμανλή και ουσιαστικά ρίξανε την κυβέρνηση.

Φυσικά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραιτηθεί ο Καραμανλής από την ηγεσία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Να πάει σε έκτακτο συνέδριο και να ζητήσει ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του και να εκλεγεί πανηγυρικά.

Ορισμένοι θέλουν να τον τελειώσουν πολιτικά. Ξεχνάνε όμως ότι ο Καραμανλής είναι μόνο 53 ετών και φυσικά δεν πρόκειται να αποσυρθεί όπως ονειρεύονται ή θα επιθυμούσαν.

Ακόμα και να χάσει τις εκλογές, που θα τις χάσει, για ποιόν λόγο να παραιτηθεί από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας; Τι είναι; προπονητής σε ποδοσφαιρική ομάδα που αν χάσει θα τον αλλάξουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: