Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Η απόφαση για τον Ηρακλή

Μια αγωνιστική και 60.000 ευρώ

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 60.000 ευρώ επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Ηρακλή για τα επεισόδια με τον Αρη και πιο συγκεκριμένα για την επίθεση του οπαδού στον Μιχάλη Σηφάκη. Οσον αφορά στους «κιτρινόμαυρους», η ένσταση κατά του κύρους του αγώνα απορρίφθηκε ως απαράδεκτη.

Ο δικηγόρος κι εκπρόσωπος του Αρη, κ. Λίβας, υποστήριξε ότι ο διαιτητής τού αγώνα, Γιώργος Δαλούκας, μιλούσε στο τηλέφωνο πάνω από δέκα φορές την ώρα της διακοπής και πως ο Αρης αναγκάστηκε να συνεχίσει υπό κράτος απειλής, καθώς δεν μπορούσε να πράξει διαφορετικά. Για το ίδιο θέμα, ο Γιάννης Κόντης είπε πως ο Δαλούκας του διεμήνυσε πως θα συνεχίσει τον αγώνα, αφού είχε τις απαραίτητες εγγυήσεις, και πρόσθεσε πως αν θέλετε κατεβαίνετε, αν δεν θέλετε δεν κατεβαίνετε.

Από πλευράς Ηρακλή, ο κ. Γρηγορίου επεσήμανε πως δεν υπάρχει διάταξη που να αναφέρει ότι πρέπει να υπάρξει διακοπή αγώνα, όσο κι αν καθυστερήσει η έναρξη. Μάλιστα, εξήγησε πως το παιχνίδι άρχισε με 48 λεπτά καθυστέρηση γιατί άργησε να πάει στα αποδυτήρια ο ταξίαρχος, τον οποίο είχε ζητήσει ο Δαλούκας. Και άργησε γιατί ήταν στα επίσημα όπου υπήρχε πρόβλημα με τους επίσημους προσκεκλημένους του Αρη. Ο εκπρόσωπος του «γηραιού» τόνισε πως η ένσταση του Αρη είναι αβάσιμη.

Οσον αφορά στην είσοδο του φιλάθλου, σημείωσε πως πρέπει να ληφθεί ως μεμονωμένο γεγονός και αυτό για να αποφευχθεί η τιμωρία της έδρας και να πληρώσει ο Ηρακλής πρόστιμο που θα κυμαίνεται από 15 έως 100 χιλ. ευρώ. Αν ωστόσο, η πειθαρχική επιτροπή το δει ως εκτεταμένα επεισόδια, τότε, ο «γηραιός» δεν γλιτώνει την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, ενώ το πρόστιμο μπορεί να φτάσει ως και τις 200.000 ευρώ.

«Ζητάμε συγνώμη», κατέληξε ο κ. Γρηγορίου, αν και οι αντεγκλήσεις δεν έλειψαν. Τέλος, ο επιμελητής του Ηρακλή, κ. Κολιάδης, μιλώντας για την είσοδο του φιλάθλου, τόνισε πως ο «γηραιός» έχει συμφωνία με εταιρία σεκιούριτι που διαθέτει 160 άτομα και που κοστίζει στην ΠΑΕ 15.000 ευρώ. «Πέρασε και τους σεκιούριτι και την αστυνομική δύναμη, τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε;», αναρωτήθηκε ενώ υποστήριξε πως άκουσε τον υπεύθυνο ασφαλείας του Αρη να ζητάει από τον Σηφάκη να πέσει κάτω, κάτι που δεν έκανε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Πηγή: Εθνοσπόρ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά η προπαγάνδα της γειτονιάς της παπαναστασίου, απέδειξε ότι η προπαγάνδα τους δεν πέρασε. Φιλάκια ερμαφρόδιτα ερπετά.

Blue Boy