Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Το τριήμερο του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη


Τριήμερο στη Θεσσαλονίκη έκανε λόγω εκλογών ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στην πόλη την Παρασκευή το μεσημέρι μαζί με τα δύο του παιδιά και έμεινε στο σπίτι του στην περιοχή της Ανάληψης.

Τηρώντας τη σχετική παράδοση των τελευταίων χρόνων, δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση, πλην της χτεσινής του παρουσίας στο εκλογικό κέντρο του Αγίου Ελευθερίου, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Εκεί ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που είχε μαζί του μια μικρής διάρκειας ιδιωτική συζήτηση, ο Βάκης Φραντζής, ο Λεωνίδας Τσολέκας και ο Θέμης Καρτσιώτης.

Τι ειπώθηκε μεταξύ Καραμανλή και Ψωμιάδη δεν μπορεί να πει κανείς μετά βεβαιότητος, αν και ο ίδιος ο νομάρχης Θεσσαλονίκης έλεγε ότι ο πρώην πρωθυπουργός του έδωσε δίκιο στην κόντρα του με τον Τσαμασλή. Η ψηφοφορία είχε και τα απρόοπτά της για τον Κώστα Καραμανλή: λίγο πριν ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα του έπεσαν τα ψηφοδέλτια από τα χέρια.

Οσο για τις ιδιωτικές συναντήσεις του πρώην πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, αυτές δεν είχαν εκπλήξεις. Συνέφαγε με τον παλιό του φίλο Σταύρο Λαζαρίδη στον αγαπητό του «Βράχο», στη Νέα Κρήνη.

Ν.Ο.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: