Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Μυστικός αρραβώνας για Νικόλαο και Τατιάνα!


Ο πρίγκιπας Νικόλαος αρραβωνιάστηκε την Τατιάνα του! Μπορεί για κάποιους τα επτά χρόνια να είναι... φαγούρας, όμως -όπως φαίνεται- αυτό δεν ισχύει για τους γαλαζοαίματους. Την Κυριακή η Τατιάνα Μπλάτνικ ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να συναντήσει τον αγαπημένο της, τον πρίγκιπα Νικόλαο βεβαίως, με τον οποίο έχει σχέση από το 2002.

Δεν ήξερε όμως ότι της είχε ετοιμάσει την πιο μεγάλη έκπληξη της ζωής της. Την ίδια μέρα ο γοητευτικός πρίγκιπας της φόρεσε ένα πανάκριβο μονόπετρο, που συνοδεύτηκε φυσικά από πρόταση γάμου. Εκείνη, όπως ήταν λογικό, έλιωσε από συγκίνηση και αμέσως τον αγκάλιασε.

Λίγες ώρες μετά από το γραφείο του τέως βασιλέως Κωνσταντίνου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Η βασίλισσα Αννα-Μαρία και εγώ με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τους αρραβώνες του γιου μας Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ».

Το ζευγάρι θα αλλάξει χρόνο στην Ελλάδα. Είναι κάτι που ήθελαν πάρα πολύ και οι δύο! Ο πρίγκιπας Νικόλαος άλλωστε εδώ και μέρες βρίσκεται στη χώρα μας για τις ημέρες των εορτών. Μαζί του είναι οι γονείς του, ενώ τα μικρότερα αδέλφια του Φίλιππος και Θεοδώρα αποχώρησαν το πρωί της Κυριακής.

Τον Ιανουάριο το ζευγάρι θα δώσει μία μεγάλη συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρευρεθούν οι δύο οικογένειες (του Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας και των γονιών της Τατιάνα) προκειμένου να ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες, όπως ορίζει εξάλλου και το βασιλικό πρωτόκολλο.

Οσον αφορά το γάμο, δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί. Αναμένεται να γίνει μέσα στο 2010, το πιθανότερο προς τα τέλη του έτους. Βέβαια, είναι καθαρά τυπικό, αφού οι δύο τους -όπως γράψαμε- είναι μαζί επτά χρόνια κι αισθάνονται σαν αντρόγυνο.

Να σημειώσουμε ότι στην πρόσφατη επίσκεψή τους στην Ελλάδα, με αφορμή την επίδειξη της Αμερικανίδας σχεδιάστριας Diane von Furstenberg, πρώτη φορά έδειξαν μπροστά στο φακό πόσο ερωτευμένοι είναι. Κυκλοφορούσαν χεράκι-χεράκι κι έλαμπαν από ευτυχία. Η ώρα η καλή!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Πηγή: Espresso

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώπα... καινούργια Πριγκίπισσα. Βρε βρε τι συμβαίνει στη χώρα της πουστιάς και χαμπάρι δεν παίρνουμε... Και θα έχουν για κουμπάρο τον Παύλο Γερουλάνο?

Ανώνυμος είπε...

Τον Μπανάβα τον είχαν καλεσμένο στον αρραβώνα ή τζάμπα κυματίζει η σημαία με το στέμμα? και το βασιλικό αυτοκίνητο τριγυρνάει στα κουτουρού μέσα στον Πολύγυρο?