Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Μήνυμα βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου


Tην Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009 ο κυρίαρχος ελληνικός λαός αποφάσισε.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου, που με εμπιστεύτηκαν με τη ψήφο τους. Όσους με στήριξαν και στη δεύτερη κρίσιμη για τον τόπο εκλογική αυτή αναμέτρηση.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες.

Οι προεκλογικές μου δεσμεύσεις για την άξια εκπροσώπησή σας , είναι το συμβόλαιο τιμής που υπογράψαμε μαζί. Θα το τηρήσουμε κατά γράμμα.

Το όραμά μας είναι μια πιο δίκαιη κοινωνία. Με οικονομική ανάπτυξη που θα συνδυάζεται με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη. Ένα σύγχρονο κράτος ευαισθησίας και ανθρωπιάς, που στέκεται αρωγός σ’ όλους τους συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη του.

Μαζί θα προχωρήσουμε στο να ελέγχουμε την εξουσία και να καταθέτουμε υπεύθυνες προτάσεις με συγκεκριμένες προτεραιότητες: Την ποιότητα ζωής. Την παιδεία μας. Την υγεία. Την ασφάλεια των πολιτών. Προσηλωμένοι στους δημοκρατικούς μας θεσμούς θα δώσουμε την μάχη για ένα μέλλον ειρήνης και ευημερίας.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, θα βαδίσουμε και αυτή τη κοινοβουλευτική περίοδο ενώνοντας τις δυνάμεις με όραμά μας την Ελλάδα που μας αξίζει. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και θα συνεχίσω να ανταποκρίνομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας.

Κυριάκος Βελόπουλος

Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Akoma sas ta honei o Velopoylos?I ekloges teleiosan.Ektos an yparhoun akoma grammatia.

SYRIZA 4.60%

Τα Ανήλια είπε...

Είναι ευχαριστήρια επιστολή βουλευτή.

Την δημοσιεύσαμε, όπως και άλλες επιστολές βουλευτών.

Ότι μας στέλνουν το δημοσιεύουμε.

Εσύ μπορεί να τα παίρνεις, εμείς όχι.

Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ο συριζα τι δουλειά έχει?