Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Μήνυμα Ευθύμη Καρανάσιου προς τους επαγγελματίες


Συνάδελφοι Επαγγελματίες

Δουλεύοντας σκληρά τα τελευταία 25 χρόνια και συμμετέχοντας συγχρόνως στα κοινά της Χαλκιδικής μας, αισθάνθηκα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας.

Είμαι ένας από εσάς, γνωρίζω και αντιμετωπίζω τα προβλήματα που καθημερινά εμφανίζονται στην εργασία μας και κατ’ επέκταση στην οικογένεια μας.

Θέλω να σας μεταφέρω την επιθυμία μου, να συμμετέχω στην προσπάθεια για την εξεύρεση ικανοποιητικών λύσεων στα προβλήματα αυτά.

Σας γνωρίζω ότι η Χαλκιδική μας και γενικότερα η Ελλάδα, δεν έχουν εκπροσώπους μικρομεσαίων στη Βουλή.

Στις προηγούμενες εκλογές μόνο εγώ και ένας συνάδελφος από τις Σέρρες, υπήρξαμε υποψήφιοι για τη διεκδίκηση μιας θέσης στο κοινοβούλιο.

Θεωρώντας λοιπόν, ότι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουμε ανάγκη από εκπροσώπους, ζητώ τη στήριξη σας ώστε να μπορούμε και εμείς να έχουμε φωνή, γιατί είμαστε η «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας, που όλοι μιλάνε γι’αυτή χωρίς να τη βιώνουν.

Ο κλήρος λοιπόν για όλη την Ελλάδα πέφτει στις Σέρρες και στη Χαλκιδική (δηλ. σε όλους εσάς), τους Χαλκιδικιώτες ελεύθερους επαγγελματίες, για να έχουμε έναν εκπρόσωπο κι εμείς στον κλάδο μας.

Θα χαρώ λοιπόν να συστρατευτούμε, αφού, θέλετε η τύχη, θέλετε η εργατικότητα με «φέρνουν» στο πλευρό της Ν.Δ.

Νομίζω ότι με τις λίγες αυτές σειρές, θα σας πείσω να βρεθείτε δίπλα μου και όλοι μαζί να αποκτήσουμε μια δυνατή φωνή στο Κοινοβούλιο.

Ο καθένας από εσάς, μπορεί να πείσει τον κάθε φίλο του ελεύθερο επαγγελματία στη Χαλκιδική, για τη στήριξη του Ευθύμη Καρανάσιου σαν ελεύθερο επαγγελματία, σαν συνάδελφο και σαν υποστηρικτή των συμφερόντων μας την αυριανή ημέρα.

Φιλικά
Καρανάσιος Ευθύμης
Ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο

Δεν υπάρχουν σχόλια: