Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων για τη Ντόρα Μπακογιάννη


Πνευμονία λοιμώδους αιτιολογίας έδειξε ο ακτινολογικός έλεγχος στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, που εισήχθη σήμερα στις 11 το πρωί στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, ο ακτινολογικός έλεγχος, που επικυρώθηκε και από την αξονική τομογραφία, κατέδειξε εστία πνευμονίας στο μέσο λοβό του δεξιού πνεύμονος. Η υπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο με ελαφρά πυρετική συνδρομή και συμπτωματολογία τραχειοβρογχίτιδας.

Αρνητικό το πρώτο τεστ για τη νέα γρίπη

Στο ανακοινωθέν αναφέρεται επίσης πως η γενική κατάσταση της κας Μπακογιάννη είναι καλή, ώστε να εκτιμάται ότι η απαιτούμενη νοσηλεία της θα είναι βραχεία. Επίχρισμα για τον ιό της νέας γρίπης έχει σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ. Οπως δήλωσε ο Ανδρέας Μαρτίνης, πρόεδρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», το πρώτο τεστ για νέα γρίπη είναι αρνητικό και έχει 70% αξιοπιστία.

Επίσκεψη Μητσοτάκη και Αβραμόπουλου

Την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκαν στο «Ερρίκος Ντυνάν» ο κ. Κώστας Μητσοτάκης και ο υπουργός υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί εάν αυτό καταστεί αναγκαίο.

Πηγή: HealthView

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εσείς φταίτε Ανήλια το γλωσσοφάγατε το Ντοράκι μας!!!