Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Καταγγελία - Θανάσης Θυμιόπουλος : "επικίνδυνη διασταύρωση του Θανάτου" στο Νέο και Παλιό Κεραμίδι

Για "επικίνδυνη διασταύρωση του Θανάτου" στο Νέο Κεραμίδι - Παλιό Κεραμίδι στο δρόμο προς νέο νοσοκομείο μας καταγγέλλει ο συμπατριώτης μας από το Τόξο και μετανάστης στη Γερμανία Θανάσης Θυμιόπουλος, ο οποίος είχει τραβήξει τις φωτογραφίες στις 29 Οκτωβρίου του 2006 και ακόμη και σήμερα η κατάσταση παραμένει ακριβώς η ίδια μας λέει ο καταγγέλλων.

"Το δικό μου αυτοκίνητο το σταμάτησα στη διασταύρωση, ερχόμενος από Τόξο. Δεξιά από το αυτοκίνητο μου έρχονται αυτοκίνητα από Μοσχοπόταμο, Μελιάδι, Λαγοράχη, Αρωνά, Νέο Κεραμίδι, δηλαδή πέντε χωριά που έχουν το δρόμο προτεραιότητας, αλλά σηματοδότες, λάμπες, φανάρια κ.λ.π δεν υπάρχουν καν.

Δηλαδή εδώ υπάρχει μια αλάνα που κανείς δεν βλέπει κανέναν, γιατί απέναντι από το σταματημένο αυτοκίνητο έρχονται αυτοκίνητα από Κατερίνη, όπως και αριστερά, κοιτώντας κάτω.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Οι αρμόδιοι μπορούν να βάλουν φανάρια ή δεν μπορούν; Να μας το πουν να το ξέρουμε. Άνθρωποι τραυματίζονται και σκοτώνονται και αυτοί κάνουν την πάπια. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους" λέει ο κ Θανάσης Θυμιόπουλος.

Πηγή: Λευτεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια: