Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ο Θάνος Μικρούτσικος στην κατασκήνωση της Καλάνδρας του Α.Π.Θ. στις 18/7/2009

Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου. Τρεις καλλιτέχνες που υπηρετούν το έντεχνο ελληνικό τραγούδι θα εμφανιστούν το Σάββατο 18 Ιουλίου 2009 και ώρα 21.30, στην Κατασκήνωση της Καλάνδρας, του Α.Π.Θ., στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, για μια μοναδική παράσταση.

Μαζί τους μια υψηλών προδιαγραφών μπάντα με μουσικούς που συμβάλλουν δυναμικά και απογειώνουν με τις εκτελέσεις τους τη βραδιά: Θύμιος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σινογιάννης, Χρήστος Βογιατζής, Άκης Γαβαλάς, Νίκος Παπαναστασίου και φυσικά ο Θάνος Μικρούτσικος στο πιάνο.

Με αυτή τη σημαντική εκδήλωση ξεκινά ένας νέος θεσμός στο Α.Π.Θ., το Φεστιβάλ του Φάρου που θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Ιούλιο, στην πανεπιστημιακή κατασκήνωση του Α.Π.Θ., στη Χαλκιδική και θα πλαισιώνεται με δρώμενα πολιτισμού, στο πλαίσιο της προσφοράς και της διάδρασής του Πανεπιστημίου με την κοινωνία.

Να σημειωθεί ότι η πανεπιστημιακή κατασκήνωση της Καλάνδρας λειτουργεί στο Ποσείδι της Χαλκιδικής από το 1960. Δικαίωμα πρόσβασης σ' αυτή έχουν όλοι οι φοιτητές του A.Π.Θ. καθώς και οι εργαζόμενοι. Η κατασκήνωση λειτουργεί με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Η συμμετοχή των φοιτητών του Α.Π.Θ. στα έξοδα της κατασκήνωσης συνίσταται μόνο στο κουπόνι ημερήσιας σίτισης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για τους φοιτητές και την πανεπιστημιακή κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: